wierzch 20.10.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 (edytowane) braza, Ew-ka, po wstawieniu zdjęcia z komputera przy pomocy funkcji Insert Image, należy podwójnie kliknąć lewym przyciskiem myszy na wstawione zdjęcie. W tym momencie zostanie automatycznie wyświetlony dialog do ustawiania opcji wyświetlania obrazków (patrz poniżej). W tym dialogu należy odpowiedno ustawić atrybut wielkości obrazka Size. Robisz to zaznaczając właściwy radio button. Ustawienie domyślne tego atrybutu to Thumbnail czyli miniaturka Możesz wybrać opcję Medium / Large / Full Size (Średnia / Duża / Pełna Wielkość). Edytowane 22 Października 2012 przez wierzch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 20.10.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Niestety u mnie ten sposób nie działa,a już myślałem,że zrezygnuję z przesyłania zdjęć na obcy serwer... Super !!! Nie działa w IE ale w Chrome działa Dzięki wielkie !!! Jestem uratowany Tak właśnie przypuszczałem, że to problem browsera. Ja używam FF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 23.10.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 dla mnie wysyłanie zdjęć na to forum to magia, załozyłam fotosik specjalnie po to aby na tym forum wysyłać zdjęcia.....no jakoś mi nie wychodzinie wiem dlaczegona forum gdzie działam od lat istnieje coś takiego jak galeria zdjęć, gdzie każdy użytkownik może je wrzucać ( zaznaczać co publiczne a co nie) i dalej na forum bezpośrednioforum murator to duże sprawa może własciciel przemyśli i coś dla nas takiego zrobitak jak tuhttp://re-volta.pl/galeria/http://re-volta.pl/forum/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Adas 25.10.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 (edytowane) Edytowane 25 Października 2012 przez Ola i Adas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.10.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 to co próbujesz wkleić trzeba w miejsce gwiazdek pomiędzy: *** spróbuj jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Adas 25.10.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Dzięki za podpowiedź. Nie mogłam znależć linka zdjęcia z końcówką jpg, ale już wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.10.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 i domek uroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Wierzch, dziękuję za rady ... problem w tym, że ja wiem jak wklejać zdjęcia, używałam i używam Insert Image, ale od pewnego czasu to nie działa, zdjęcia z komputera wchodzą tylko jako załączniki!! Nie mam pojęcia dlaczego tak jest, bo do tej pory wszystko działało bez zarzutu, zdjęcia wgrywały się w takim rozmiarze, w jakim chciałam bez względu na to, skąd były zrzucane - z komputera, czy z serwera zewnętrznego. Czy ktoś wie może, co jest nie tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.10.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 ..... Raz się zdarzy, że jedno (słownie: jedno) zdjęcie załaduje się normalnie, a kolejne wchodzą już jako załączniki ... chyba trzeba pulsujący znacznik kliknąć lewym przyciskiem myszy, wtedy pierwsze wchodzi normalnie i klikając potem tylko enterem zdjęcia wchodzą jako załączniki, ale znów kliknięcie myszą na znacznik pozwoli na normalne wklejenie zdjęcia, mnie tak wczoraj się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 31.10.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Wierzch, dziękuję za rady ... problem w tym, że ja wiem jak wklejać zdjęcia, używałam i używam Insert Image, ale od pewnego czasu to nie działa, zdjęcia z komputera wchodzą tylko jako załączniki!! Nie mam pojęcia dlaczego tak jest, bo do tej pory wszystko działało bez zarzutu, mam to samo ... pomożecie ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 31.10.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Wierzch, dziękuję za rady ... problem w tym, że ja wiem jak wklejać zdjęcia, używałam i używam Insert Image, ale od pewnego czasu to nie działa, zdjęcia z komputera wchodzą tylko jako załączniki!! Nie mam pojęcia dlaczego tak jest, bo do tej pory wszystko działało bez zarzutu, zdjęcia wgrywały się w takim rozmiarze, w jakim chciałam bez względu na to, skąd były zrzucane - z komputera, czy z serwera zewnętrznego. Czy ktoś wie może, co jest nie tak??? braza, jestes pewna, ze Twoj Interfejs edytora postów jest ustawiony na Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Jestem pewna, właśnie sprawdzałam na wszelki wypadek jeszcze raz. Tak to wygląda: .... i proszę, kliknęłam na "drzewko", wyskoczyło okno "Dodaj zdjęcie" od razu z opcja "z komputera" i ... psińco!!! Weszło jako załącznik! Mam już tego dość!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 24.11.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Ale macie problem!!! Ja się ślinię jak cokolwiek mi się uda wkleić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.11.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 a dlaczego nie wklejacie zdjęć wg podanego w kliku miejscach sposobu, z zewnętrznego serwera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 25.11.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Wasze kłopoty mobilizują nas do działania. Przygotujemy film, jak dodawać zdjęcia na forum. Przepraszamy za trudności - trochę to niestety wina programu, na którym forum działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Febles 03.12.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 teraz moja próbahttp://images42.fotosik.pl/691/19ac6f6bc07b1c0b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tundra 17.12.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 (edytowane) i ja też spróbujęhttp://foto.onet.pl//ymazq,8g41g4vpns8k,ujies,u.html#ujies[/ur Edytowane 17 Grudnia 2012 przez tundra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tundra 17.12.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 (edytowane) http://foto1.m.onet.pl/_m/c228754dd3d0cc5c034ec6b6ca0fe8ad,10,19, Edytowane 17 Grudnia 2012 przez tundra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tundra 17.12.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 a ja założyłam konto na onet. foto i dalej nie mogę załączyć-przenoszę zdjęcie z kompa w jpg do tego albumu a jak biorę link tego zdjęcia to na forum i tak mi się nie wkleja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.01.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 to nie bierz linka tylko sama skopiuj adres: klikasz prawym klawiszem myszki otwórz obraz w nowym oknie i wówczas kopiujesz adres url Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts