mariolan_za 23.08.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 a co pasuje do piaskowca żółtego? musze wymienić lampki które mam, bo mi sie nie podobają już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żuczekk 07.11.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Witam: Poszukuję kinkietu który będzie pasował do takiej lampy do salonu, proszę, może coś doradzicie Lampa z Home&you.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.11.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Orlicki: http://superlights.pl/userdata/gfx/532c13e301ce83d43b7d7872284e2384.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moje_k 07.11.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Na suficie mamy kinkiet 3-lampowy z "kryształków" (nie pamiętam teraz jego nazwy) kupiony w leroy merlin, do tego mamy dodatkowo liniowe oświetlenie ledowe - taśma ledowa przymocowana do profilu led gk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żuczekk 08.11.2014 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Orlicki: http://superlights.pl/userdata/gfx/532c13e301ce83d43b7d7872284e2384.jpg Dziękuję za podpowiedź, fajnie wygląda na zdjęciu, ciekawe jak rzeczywistość Myślę, że w tym kierunku trzeba pójść w podobnych kształtach bo kula odpada chyba, nie widziałam takiego ciekawego kinkietu. Elfir, czy widziałaś ten kinkiet Orlicki czy on dużo światła daje?, Chciałabym też w salonie mieć fajny efekt, żeby nie świecił jak od zwykłej żarówki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.11.2014 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Nie, nie widziałam. Całe oświetlenie w domu kupowałam przez neta na czuja, nie widząc modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubecek 21.05.2015 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Ma ktoś może lampę Elstead Old Park? Zakochałam się w niej i zastanawiam się jak zrobić aby znalazła u mnie miejsce, w ostateczności trafi do sypialni jednak najbardziej chciałabym ją umieścić w aneksie tylko wówczas w części wypoczynkowej lampa musiałaby być równie zachwycająca, ale nie wiem czy taką znajdę w rozsądnej cenie. Ma ktoś może tą lampę i wrzuci zdjęcia jak wygląda zapalona i na suficie, czy nie jest zbyt malutka? Proszę też o propozycje lampy dającej wiecej światła, która stylistycznie pasowałaby do tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.05.2015 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Czas na moje przechwałki w temacie oświetlenia Od kilku tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem oświetlenia zaprojektowanego i wykonanego przez http://www.trilux.com/pl/ . Cudo W skład całego projektu wchodzą belki ledowe, oprawy wiszące i podłogowe, są też pojedyncze projektory. Jak tylko będę miał możliwość cyknięcia fotki pod nieobecność moich podwładnych - zamieszczę na forum w wątku "oświetlenie downlight" Ci nie wyszło to próbujesz tutaj? Tu joiska tez Cie znajdzie - kwestia czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morelka1989 08.06.2015 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Ma ktoś może lampę Elstead Old Park? Zakochałam się w niej i zastanawiam się jak zrobić aby znalazła u mnie miejsce, w ostateczności trafi do sypialni jednak najbardziej chciałabym ją umieścić w aneksie tylko wówczas w części wypoczynkowej lampa musiałaby być równie zachwycająca, ale nie wiem czy taką znajdę w rozsądnej cenie. Ma ktoś może tą lampę i wrzuci zdjęcia jak wygląda zapalona i na suficie, czy nie jest zbyt malutka? Proszę też o propozycje lampy dającej wiecej światła, która stylistycznie pasowałaby do tej [ATTACH=CONFIG]317899[/ATTACH] qubecek - mnie zachwyca plafon Asini, choć to teoretycznie łazienkowy, no i cena... Zobacz sobie jeszcze Ideal Lux Audi-10 Sp5 16863 albo AZzardo Cindy-01. Wydają się być w Twoim guście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PannaJoanna 07.07.2015 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Też zastanawiałam się nad wymianą lamp nad stolikiem jadalnym w moim "aneksie" kuchennym. Mam nieduże mieszkanie, ale sporo w nim kolorów i staram się aby miało oryginalny styl. Jak na razie moim typem jest wisząca lampa w kształcie żarówki na kolorowym przewodzie, myślałam o tej http://www.e-agd.eu/pl/p/Bubble-Red-Zwis-Milargo-462/5066, ewentualnie wybiorę inny kolor. Będzie fajnie się komponować z resztą pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwus115 08.07.2015 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Witajcie czy może ktoś wie co to za rodzaj oświetlenia w suficie jak na załączonym zdjęciu (jakieś szyny ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cormac 08.07.2015 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Witajcie czy może ktoś wie co to za rodzaj oświetlenia w suficie jak na załączonym zdjęciu (jakieś szyny ?) Obstawiam wnęki w suficie podwieszanym, pomalowane na kolor czarny. Światło to pewnie kilka pojedyńczych lamp, zamontowanych tak, by ich dól licował się z początkiem wnęki, albo trochę wyżej od krawędzi wnęki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodanm 15.09.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Planujemy remont łazienki. Jakie oświetlenie będzie lepsze - zwykłe czy ledowe. Jak ledowe to jaka barwa jest bardziej przyjazna zimna czy ciepła?Na co należy ewentualnie zwracać uwagę kupując oświetlenie do łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.09.2015 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 wojtek uprzedzał, że ledówki mogą fałszować kolory (dla kobiet malujących się w łazience) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kahha 16.09.2015 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 ostatnio zakupiłam sobie dwa takie kinkiety do pokoju syna 1. http://pl.tinypic.com/r/2yv85jk/8 2. http://pl.tinypic.com/r/rw6pt2/8 o oprócz nich jeszcze żyrandol świecznikowy, ale w kolorze białym http://pl.tinypic.com/r/2u61uuf/8 Zamawiałam ze strony przystojnelampy.pl ,Poleciła mi znajoma i jestem bardzo zadowolona bo lampki mi się podobają Porobiłabym zdjęcia wnętrz ale jestem w pracy, jak nie zapomne to edytuje post :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitar34 16.09.2015 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Wszystko zalezy od tego jakie wybierze się światło żarowek ledowych. U mnie są ledy w łazience i faktycznie może trochę zakłamuja światło ( bo jest w ciepłej tonacji) ale za to są wyraźne oraz eneergoosczędne.Proponuję takie oczka z ledamihttp://www.perfektmarket.pl/oprawa-halogenowa-alpe-26-chrom-mr16-id-159.htmlSprawdzą się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barth3z 06.10.2015 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Wiecie może gdzie można kupić takie ledowe oprawy wpuszczane jak na poniższym zdjęciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eranet 06.10.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Planujemy remont łazienki. Jakie oświetlenie będzie lepsze - zwykłe czy ledowe. Jak ledowe to jaka barwa jest bardziej przyjazna zimna czy ciepła? Na co należy ewentualnie zwracać uwagę kupując oświetlenie do łazienki? Od jakiegoś czasu są też dostępne taśmy LED 4500K białe naturalne czy neutralne, jak zwał tak zwał, w każdym bądź razie jest to biały kolor, nie ciepły żółty i nie zimny niebieski. Dość fajna propozycja, generalnie 4000-4500K oświetlenie LED jest ciekawe, wg mnie dużo lepsze niż zimne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.03.2016 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 a jak się telefon rozładuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAVE33 10.03.2016 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Ja mam nisko sufity więc wszędzie mam ledy i wyglądają fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts