Elfir 13.01.2019 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Mój prezent gwiazdkowy. Chodziłam wokół tych lamp cztery lata, bo były drogie. Az mąż się zlitował i się dorzucił do zakupu. Na ciemnej ścianie widać nadmiar przewodu od oprawy która tam jest zaplanowana. Teraz się zastanawiam, co tam dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzewka 23.01.2019 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 Elfir gdzie kupiona ta lampa? Szukam dużej na takim regulowanym ramieniu i chciałabym "pomacać" przed zakupem. Tą znalazłaś gdzieś na miejscu czy wysyłkowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józeffo1719516521 29.01.2019 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Rewela! Podpinam się pod pytanie Dzewka - gdzie kupiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.01.2019 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Elfir gdzie kupiona ta lampa? Szukam dużej na takim regulowanym ramieniu i chciałabym "pomacać" przed zakupem. Tą znalazłaś gdzieś na miejscu czy wysyłkowo? wysyłkowo. Więc raczej nie ma jak macać. Wybór sklepu: kierowałam się ceną - w jednym ze sklepów mieli promocję na ostatnie modele w magazynie. Problem był, bo producent z góry narzuca ujednoliconą cenę sklepom - na ceneo można zobaczyć, ze wszystkie mają cenę jednakową. Więc ta promocja to okazja niesamowita była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzewka 05.02.2019 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2019 Ok, dzięki za odpowiedź. Pozostaje czekać na podobne akcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts