DARIO2 21.02.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 A mnie ostatnio wkurzyło , że znowu jak co rok musze pisać te same dane osobowe przy wypełnianiu PIT-u . A to jest większa cześc strony A4 .Zupełna paranoja w XX wieku. Za rok to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.02.2006 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 a mnie wkurza ze kupilam warzywa na patelnie z bazylia i tymiankiem firmy Hortex i jak jakis rok temu byly pyszne i byla tam i cukinia , i fasolka i groszek i papryka....itd to teraz glownym składnikiem jest krojona na plastry marchewka (i to niedobra ) a cukini sa tylko 3 (trzy) palsterki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.02.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 A mnie wkurza, ze jutro moja władza słuzbowa wraca i muszę po krótkiej labie nadrabiać zaległości ...a nie chce mi się okropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 21.02.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 tak a dzisiaj autentycznie wkurzyła mnie Redakcja która chce mnie ukarać za coś o czym nie wiem, i na dodatek Redakcja zachowuje się jak małe dziecko myśli, że jak coś zrobi po cichu, to to się nie wyda śmieszne http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1055300#1055300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.02.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 tak a dzisiaj autentycznie wkurzyła mnie Redakcja która chce mnie ukarać za coś o czym nie wiem, i co ? Dalej nie wiesz? Dla mnie i tak jestes najlepszym doradca Jest takie powiedzenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 22.02.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 tak a dzisiaj autentycznie wkurzyła mnie Redakcja która chce mnie ukarać za coś o czym nie wiem, i co ? Dalej nie wiesz? Dla mnie i tak jestes najlepszym doradca Jest takie powiedzenie.. nie wiem, ala to nieistotne, przez grzeczność, nie napiszę jak głęboko to mam w ......... to wszystko to dziecinada selim chyba ma banana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renjul 22.02.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 nie wiem jak to napisać, żeby nie urazić pewnej grupy zawodowej, ale: wkurza mnie, że nauczyciele mają dwumiesięczne wakacje i o połowę mniejszy wymiar godzinowy, a ja zdzieram sobie o wiele bardziej gardło, bez przyszłości na uznanie w moim zawodzie wysiłku glosowego za przyczynę potencjalnej choroby zawodowej ........... no i za chwilę mnie wszyscy zakrzyczą jaka to ja jestem "be" zostan nauczycielem skoro im tak dobrze a mozna wiedziec gdzie swoj glos tak wysilasz? Mnie nauczyciele nie wkurzaja, bo sama nia jestem, ale wkurza mnie: -odglos pily, bo wycinaja dzis od rana drzewa - widok psich kup w ogromnych ilosciach, bo snieg zaczal topniec i wszystkie smieci wylaza - wkurza mnie brak slonca i to ze zima taka dluga - i koleiny z lodu na drodze i piesi co nie chodza chodnikiem na trazie tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.02.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 a jutro ukaże sie ostatni numer Nowego Dnia ..... i jak sie tu nie zdenerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIXI I DIXI 22.02.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 A mnie wkurzają....trzy lata rozkopane drogi (dwie -po około 200 metrów każda) jedyne dojazdowe - dalej tylko las - do naszego domu (mały blok), firma splajtowała a urzad miasta (Katowice!!! ) ma mieszkańców gdzieś, na nic prośby na nic interwencje, do tego przez cała zime kilka razy przejechał pług oczywiście po interwencjach i licznych kilkugodzinnych "postojach przymusowych" mieszkańców jakże inaczej, samochody sie rozlatują... buty też, na wiosne chyba kupie kalosze i bede zakładac , jak przejde te 200 m to amienie na szpilki......................wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 22.02.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Wokoło pełno zmian i wiecie co najbardziej mnie wkurza: że zawsze na gorsze, a nigdy na lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 22.02.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Wokoło pełno zmian i wiecie co najbardziej mnie wkurza: że zawsze na gorsze, a nigdy na lepsze. e tam.. idzie wiosna i może ptasia grypa na kaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.02.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Dobijają mnie te koszmarne dziury w drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.02.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 ... dziś nie jestem na nic wkurzony (jak narazie ) pozdrawiam serdecznie ps - (wygłosiłem oredzie jak nie przymierzając Pan Prezydent) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.02.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 ... dziś nie jestem na nic wkurzony (jak narazie ) pozdrawiam serdecznie ps - (wygłosiłem oredzie jak nie przymierzając Pan Prezydent) BRAWO Chef-ie !!!! A może założyć wątek " co mnie dziś nie wkurzyło" ? np..... nie wkurzył mnie dziś kierowca ,który wymusił na mnie pierwszeństwo ......o i jak by sie miło zaraz zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.02.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 A mnie najbardziej wkurza to, że, kiedy już wejdę do internetu, to, choćbym wcześniej sobi eobiecywała, że skończę po półgodzinie, wcina mnie na bliżej nieokresloną ilość godzin.I jeszcze przy okazji wkurza mnie, kiedy pisząc szybko naciskam niechcący dwa klawisze naraz, a one okazuja się jakimś skrótem, który mi wszystko wyłącza albo jakoś miesza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jędrzej 26.02.2006 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Oj, to, to. Zwłaszcza te klawisze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avisek 10.06.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Boże to przerażające jak wiele rzeczy mnie wkurza ostatnio... może ty wynik przepracowania, wypalenia, braku czas u dla siebie, braku czasu na rozrywki na nudzenie się po prostu...wkurza mnie mój telefon, że wychodzę z pracy a już siedząc w samochodzie mam kilka nieodebranych połaczeń od szefa.. a potem wkurzam się że nie odbieram tego telefonu bo on ciągle dzwoni doprowadzając mnie do szału i może coś się rzeczywiście się stało? przecież nikt bez powodu nie dzowni do skutku 8 razy pod rząd?... a potem odbieram i wkurzam się że mój szef dzwoni np. żeby mi powiedzieć żebym włączyła telewizor na pierwszy program bo akurat coś tam coś tam... albo odbieram a on mówi że już zapomniał co to ode mnie chciał (tak mega ważne to było) to wkurza mnie przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.07.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 ... wkurza mnie, ... że w tak piękną pogodę muszę w poniedziałek iść na powrót do szpitala (remontują mnie na raty ) ... i pomyśleć, że jeszcze nie tak dawno nic mnie nie wkurzało (nawet żona zrobiła sobie przerwę ) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 11.07.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 wkurza mnie że nie mam czasu na nic... nawet na to żeby napisać co mnie jeszcze wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 11.07.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Dziś wkurza mnie teściowa . Swoim nadgorliwym, nieproszonym postępowaniem do mojejżony, dzieci i moich psów . A może to, a może tamto, a czemu tak, a czemu jeszcze to nie zrobione, a może siak itd, itd, itd,. Ludziska nie pozwólcie aby drobiazgi zaczęły wpływać na moje postepowanie, bo jeśli do tego dojdzie .... to chyba jakaś fobia mnie najdzie i przestanę ręczyć za swoje czyny . A tak swoją drogą czy udało się komuś ustalić jaka jest przyczyna takiego natarczywego, władczego i nadgorliwego zachowania teściowych . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts