Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co Was wkurza...?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 628
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a mnie wkurza ze kupilam warzywa na patelnie z bazylia i tymiankiem firmy Hortex

i jak jakis rok temu byly pyszne i byla tam i cukinia , i fasolka i groszek i papryka....itd to teraz glownym składnikiem jest krojona na plastry marchewka (i to niedobra :evil: ) a cukini sa tylko 3 (trzy) palsterki :evil: :evil: :evil:

Gość 1950
tak a dzisiaj autentycznie wkurzyła mnie Redakcja która chce mnie ukarać za coś o czym nie wiem,

i co ?

Dalej nie wiesz? :o

Dla mnie i tak jestes najlepszym doradca :D

Jest takie powiedzenie.. :-?

nie wiem, ala to nieistotne, przez grzeczność, nie napiszę jak głęboko to mam w ......... :lol: to wszystko to dziecinada :roll:

selim chyba ma banana

nie wiem jak to napisać, żeby nie urazić pewnej grupy zawodowej, ale:

wkurza mnie, że nauczyciele mają dwumiesięczne wakacje i o połowę mniejszy wymiar godzinowy, a ja zdzieram sobie o wiele bardziej gardło, bez przyszłości na uznanie w moim zawodzie wysiłku glosowego za przyczynę potencjalnej choroby zawodowej

........... no i za chwilę mnie wszyscy zakrzyczą jaka to ja jestem "be"

zostan nauczycielem skoro im tak dobrze :)

a mozna wiedziec gdzie swoj glos tak wysilasz?

Mnie nauczyciele nie wkurzaja, bo sama nia jestem, ale wkurza mnie:

-odglos pily, bo wycinaja dzis od rana drzewa

- widok psich kup w ogromnych ilosciach, bo snieg zaczal topniec i wszystkie smieci wylaza

- wkurza mnie brak slonca i to ze zima taka dluga

- i koleiny z lodu na drodze i piesi co nie chodza chodnikiem

na trazie tyle ;)

A mnie wkurzają....

trzy lata rozkopane drogi (dwie -po około 200 metrów każda) jedyne dojazdowe - dalej tylko las - do naszego domu (mały blok), firma splajtowała a urzad miasta (Katowice!!! ) ma mieszkańców gdzieś, na nic prośby na nic interwencje, do tego przez cała zime kilka razy przejechał pług oczywiście po interwencjach i licznych kilkugodzinnych "postojach przymusowych" mieszkańców jakże inaczej, samochody sie rozlatują... buty też, na wiosne chyba kupie kalosze i bede zakładac , jak przejde te 200 m to amienie na szpilki......................

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

... dziś nie jestem na nic wkurzony :lol: (jak narazie :evil: )

pozdrawiam serdecznie

ps - (wygłosiłem oredzie jak nie przymierzając Pan Prezydent) :o

BRAWO Chef-ie !!!! A może założyć wątek " co mnie dziś nie wkurzyło" ?

np..... nie wkurzył mnie dziś kierowca ,który wymusił na mnie pierwszeństwo ......o i jak by sie miło zaraz zrobiło :D

A mnie najbardziej wkurza to, że, kiedy już wejdę do internetu, to, choćbym wcześniej sobi eobiecywała, że skończę po półgodzinie, wcina mnie na bliżej nieokresloną ilość godzin.

I jeszcze przy okazji wkurza mnie, kiedy pisząc szybko naciskam niechcący dwa klawisze naraz, a one okazuja się jakimś skrótem, który mi wszystko wyłącza albo jakoś miesza.

• 3 months później...

Boże to przerażające jak wiele rzeczy mnie wkurza ostatnio... może ty wynik przepracowania, wypalenia, braku czas u dla siebie, braku czasu na rozrywki na nudzenie się po prostu...

wkurza mnie mój telefon, że wychodzę z pracy a już siedząc w samochodzie mam kilka nieodebranych połaczeń od szefa.. a potem wkurzam się że nie odbieram tego telefonu bo on ciągle dzwoni doprowadzając mnie do szału i może coś się rzeczywiście się stało? przecież nikt bez powodu nie dzowni do skutku 8 razy pod rząd?... a potem odbieram i wkurzam się że mój szef dzwoni np. żeby mi powiedzieć żebym włączyła telewizor na pierwszy program bo akurat coś tam coś tam... albo odbieram a on mówi że już zapomniał co to ode mnie chciał (tak mega ważne to było)

to wkurza mnie przede wszystkim

• 4 weeks później...

... wkurza mnie, ... że w tak piękną pogodę muszę w poniedziałek iść na powrót do szpitala :evil: (remontują mnie na raty :( )

... i pomyśleć, że jeszcze nie tak dawno nic mnie nie wkurzało :) (nawet żona zrobiła sobie przerwę :wink: )

pzdr

Dziś wkurza mnie teściowa :evil: . Swoim nadgorliwym, nieproszonym postępowaniem do mojejżony, dzieci i moich psów :evil: . A może to, a może tamto, a czemu tak, a czemu jeszcze to nie zrobione, a może siak itd, itd, itd,. Ludziska nie pozwólcie aby drobiazgi zaczęły wpływać na moje postepowanie, bo jeśli do tego dojdzie .... :evil: to chyba jakaś fobia mnie najdzie i przestanę ręczyć za swoje czyny :evil: . A tak swoją drogą czy udało się komuś ustalić jaka jest przyczyna takiego natarczywego, władczego i nadgorliwego zachowania teściowych :-? .

Pozdrawiam