Tezeusz1 12.07.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 A mnie WKURZA ze watek o wkurzeniach sie zrobil wlatkiem o tesciach Załózcie sobie watek na ten temat i juz a wogole to juz 1oo razy było o tesciach o synowych itp. a międlone znowu I wkurza mnie jak ktos bez przerwy wtraca słówka typu "mądrości Ciotki Klotki" "nie mozna zjesc ciastka i miec ciastka , ble ble ble" wkurzony je4stem Skoro ludziska podtrzymują temat to widać pasuje omawianie teściów w tym watku W końcu wkurzenie z powodu tesciów jest bardzo powszechne więc pasuje do tytułu Rozumiem intencję Twojego postu że teściowie wkurzają tak często że aż zasługują tym na osobne potraktowanie Pozdrawiam Niewatpliwie z całą uwagą i rożciągłością tematu (akurat moi teściowie już nie żyją ale jakoś o ile pamiętam zabardzo nie deptali po odciskach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cerber1 12.07.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 A mnie wkurza!!!!..... Łatwiej napisać co mnie nie wkurza. Otóż nie wkurza mnie małżonka (czasami) i nie wkurza mnie mój pies (częściej). A ostatnio wkurzyłem się na bank, który robi wielką łaskę. Kazał udokumentować prawie 200 000 zł najlepiej w postaci wkładu na rachunku bankowym. Ja się pytam jak mam to zrobić, kiedy dom mam w kawałkach?! Podłogi u teściowej, grzejniki u brata, łazienka w kawałkach u siostry itd. Faktur także nie mam zbyt wiele bo przecież negocjacje cenowe na wiele materiałów zaczynają się od słów (na fakturę?! Czy bez!). Co do robocizny natomiast to już graniczy z cudem uzyskanie rachunku. I to już jest kwadratura koła. Potrzebuję kredyt na złożenie tego wszystkiego do kupy ale bank ma w nosie. Pomimo, że kładzie łapę na działce i tym co jest już zrobione. A to znacznie przewyższa wartość kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 12.07.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 ... Mój tatuś wyleciał odemnie z domu wiele razy... Długo trwała nauka Ile trwała ta nauka u Ciebie ??? U mnie na razie jakieś 20 lat i postępy są niewielkie. Sukcesem moim jest to że już przestała ciągnąć słoną kasę za zakupy co to ona zrobiła w trosce o naszą pustą lodówkę a niby my tego potrzebujemy tylko zapomnieliśmy poprosić. . Słaby kurcze wynik przez 20 lat ,tylko takie sukcesy Kurde mięczak jestem, bez jaj czy co ??? Pozdrawiam P.S. Moze jakie porady opublikujesz pod tytułem " Jak nie dać się zagłaskać i zaszczuć przez mamunię/tatunia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 13.07.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 A mnie wkurza!!!!..... Łatwiej napisać co mnie nie wkurza. Otóż nie wkurza mnie małżonka (czasami) i nie wkurza mnie mój pies (częściej). A ostatnio wkurzyłem się na bank, który robi wielką łaskę. A sprawdzales konkurencje? Nawet jesli jestes zdecydowany na swoj bank, idz do innego po wstepna oferte i w "swoim" pomachaj ta nowa oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 15.07.2006 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 A mnie wkurza ludzka głupota i naiwnoć no ale każdy sobie panem . pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.07.2006 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 a mnie wkurzył mój alarm w pracy bez sensu się włącza już drugą noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.07.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 a mnie wkurzył mój alarm w pracy bez sensu się włącza już drugą noc ZBYCHA mu trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.07.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 a mnie wkurzył mój alarm w pracy bez sensu się włącza już drugą noc ZBYCHA mu trzeba już napisałam do Niego czekam ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 ... Mój tatuś wyleciał odemnie z domu wiele razy... Długo trwała nauka Ile trwała ta nauka u Ciebie ??? U mnie na razie jakieś 20 lat i postępy są niewielkie. Sukcesem moim jest to że już przestała ciągnąć słoną kasę za zakupy co to ona zrobiła w trosce o naszą pustą lodówkę a niby my tego potrzebujemy tylko zapomnieliśmy poprosić. . Słaby kurcze wynik przez 20 lat ,tylko takie sukcesy Kurde mięczak jestem, bez jaj czy co ??? Pozdrawiam P.S. Moze jakie porady opublikujesz pod tytułem " Jak nie dać się zagłaskać i zaszczuć przez mamunię/tatunia" U mnie to trwało 15 lat. Skończyło się - niestety - rzuceniem słuchawką telefonu i roczną cisza w eterze. Przekaźnikiem podstawowych informacji był mój brat :) Czasem trzeba sięgnąć do bardzije radykalnych metod... teraz mam spokój : nie mam kontrolnych telefonów 3 razy dziennie jak mój mąż wyjeżdża, ani nie muszę się tłumaczyć dlaczego poszłam na piwo z koleżankami. Może drastycznie - ale skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.07.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 mnie ostatnio wkurza ŁOBODA (chwaścior) albo cuś podobnego zasiałem na 10 arach łubin coby użyźnić ziemię a wyrósł łubin + łoboda (no raczej łoboda + łubin w proporcji 10:1 ) i boję się że z łubinu będą nici .. bo chwaścior rośnie dwa razy większy i dwa razy szybciej ... ... chyba będę ręcznie pielił 10 arów ma to swoje dobre strony bo po 8-10 godz w pracy nic tak nie pozwala nabrać dystansu i odstresować się jak wyrywnie z korzonkami małych, wstrętnych łobodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.07.2006 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 a mnie ostatnio zaczeło denerwowac jak ktos ma duzy avatar i rozwala watki i jak wchodze na taki watek co kreska oddzielajaca awatar od tekstu jest ,mniej wiecej pol na pol to pierwsze co robie to lece w dol zeby znalesc tego "rozwalacza awatarowego" nie wiem czemu, ostatnio mam stresy -= moze to wszystko tłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.07.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 nie wiem czemu, ostatnio mam stresy -= moze to wszystko tłumaczy poczekaj kilka dni i przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.07.2006 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 nie wiem czemu, ostatnio mam stresy -= moze to wszystko tłumaczy poczekaj kilka dni i przejdzie albo sie nasili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.07.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 nie wiem czemu, ostatnio mam stresy -= moze to wszystko tłumaczy poczekaj kilka dni i przejdzie albo sie nasili ja wiem co ci pomoże ... przyjeżdżaj do mnie pielić łubin jest się gdzie rozpędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.07.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Pawson - sam se ten łubin pędz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.07.2006 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Pawson ja widze ze ten łubin to naprawde problem nie dostrzeglam wagi tego problemu , przepraszam ps. leśniczy mnie wkurzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.07.2006 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 A mnie ostatnio wkurzają ceny na stacjach paliw. I kierowcy, którzy owczym pędem nasłuchawszy się reklamy o bezpiecznym jeżdżeniu na światłach dają się zrobić w ciula na jakie 3 do 5 %. Wow, jaki kit . Ciekawe, że za zachodnią granicą nie jeździ się na światłach, i statystyki mają jakby inne. Jak ja lubię słuchać komunikatów, że np. ceny na stacjach rosną bo rośnie Euro. Jejku, jaki Bareja. Każdy kumaty wie, że z Rosją to w dularach a nie w euro. Znowu za granicąprzy autostradzie będzie taniej niż za markowy produkt Orlenu w kraju. A Taniemu Państwu w to graj, nic nie robi (a podobno jest organ - UOKiK), a złotysie na umocnienie koalicji same płyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 17.07.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Czytalem badz slyszalem (i sprawdzilem), ze latwiej oszacowac predkosc nadjezdzajacego z naprzeciwka samochodu jesli ma on wlaczone swiatla. Poza tym w ostrym sloncu czasem samochod na drodze widac tylko dzieki swiatlom, bo cala reszta zlewa sie z asfaltem. I to, ze chca wprowadzic caloroczny nakaz jazdy na swiatlach jest mi akurat na reke. Denerwujace jest to, ze przytacza sie nam statystyki z innych panstw, gdzie jest inaczej i przyrownuje do naszych realiow. np. probuje sie nam wcisnac cos z zachodzu, bo tam tak jest i maja zdecydowanie mniej wypadkow. Ale czy ktos doda, jakie tam sa systemy drogowe badz kultura jazdy? Albo mowi sie o pracowitosci Japonczykow i chce sie wprowadzac ich procedury... To tak, jakby dosypac soli do wody i mowic, ze zupa nie wyszla... Zapomina sie o calej zawartosci, ktora byla przygotowywana przez pokolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.07.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 a mnie wkurza ze mmmad zdązył odpisać przede mną to co ja sam chciałem napisać wkurza mnie że ktoś oszczędza 3-5 % na światłach i go ledwo widać w słoczeny dzień na zacienionej drzewami drodze jeżdże taką codzinnie do pracy i z pracy i NIGDY nie zgodze się z twierdzeniem że światła nic nie dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.07.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 dajmy na to, we Francji mandaty za jazde ze swiatłami lepią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts