Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co Was wkurza...?

Recommended Posts

a mnie wkurza coraz bardziej opozycja w sejmie....., nic nie robią i tylko krytykują.... nuda...., miało nie być senatu i co?? i po co taki Donald siedzi w tym sejmie???

ale gorszy jest to że na mnie dziwnie patrzą a chce boazerię, a wszyscy robią KG zaznaczając że pęka i że to normalne.. :o :o :o

• Odpowiedzi 628
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a mnie wkurza coraz bardziej opozycja w sejmie....., nic nie robią i tylko krytykują.... nuda...., miało nie być senatu i co?? i po co taki Donald siedzi w tym sejmie???

ale gorszy jest to że na mnie dziwnie patrzą a chce boazerię, a wszyscy robią KG zaznaczając że pęka i że to normalne.. :o :o :o

Pozytywniej...

Dzis odwiedziłam przyjaciółke, która budowała sie od marca a w sobote już się wprowadza...

ach jak mnie to wkurza:)

ale gdy dzis ekipa robiła u niej ostatnie wyprawki i okazuje się, że - nie ma gazu ( a miał być), kominek nie ma cugu ( a kosztował dużo), ogrzewanie podłogowe (już pod kaflami) nie działa a nowy junkers jest posuty.. i to wszystko na dzien przed przeprowadzką dostała na twarz.

i wiecie co - wkurza mnie ,że chciałabym mieć jej problemy zamiast zastanawiać się kiedy położą u mnie strop!!!

Pozytywniej...

Dzis odwiedziłam przyjaciółke, która budowała sie od marca a w sobote już się wprowadza...

ale gdy dzis ekipa robiła u niej ostatnie wyprawki i okazuje się, że - nie ma gazu ( a miał być), kominek nie ma cugu ( a kosztował dużo), ogrzewanie podłogowe (już pod kaflami) nie działa a nowy junkers jest posuty.. i to wszystko na dzien przed przeprowadzką dostała na twarz.

i wiecie co - wkurza mnie ,że chciałabym mieć jej problemy zamiast zastanawiać się kiedy położą u mnie strop!!!

nie wkurzaj się jeszcze nie jest powiedziane że nie będziesz miała jak dojdziesz do końca budowy :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Pogoda mnie wkurza...

Zimno jest :(

Ekipa murująca mnie wkurza.

Obijają się - robią wszystko bardzo poooowoooli...

Robota mnie wkurz.

Bo od poniedziałku trzeba do niej wrócić :x

Banki mnie wkurzają.

Bo chce kredyt i mimo 75 % wkładu własnego nie chca mi go dać tylko dlatego, że nie mam umowy o pracę :evil:

Sama siebie wkurzam.

Bo marudna sie zrobiłam :p

Pozytywniej...

nie wkurzaj się jeszcze nie jest powiedziane że nie będziesz miała jak dojdziesz do końca budowy :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Wkurza mnie, że te problemy bede miała za jakieś pół roku a myslałam, że wystapią w listopadzie....

ale taka ekipa z......

Jeszcze mnie wkurza, że drzwi od komandora przewróciły się i dostałam w czoło.

Mądrzejsza się od tego nie zrobiłam a mam wielkiego guza i wyglądam jak robocop!!!

a jeszcze jutro mam spotkania zawodowe - pomyślą, że handlujemy młotami...:)

• 2 weeks później...
głupota innych ludzi .................................och jak mnie wkurza :evil: :evil:

:evil:

A co to jest głupota ?

Przecież to tylko alternatywna mądrość, czyli, jak kto woli, mądrość inaczej... Ze strony głupiego wygląda to tak samo : on mądry, a Ty ...alternatywnie.

I nie przekonasz takiego, że drzewa przy drodze nie są winne śmiertelności wypadków, że grawitacji nie da się oszukać, że reakcja chemiczna, to coś takiego, co rzeczywiście zachodzi :o .

Wszechświat jest wielki... głupota jeszcze większa.

alternatywna mądrość, czyli, jak kto woli, mądrość inaczej...

zaczyna mnie wkurzac nazywanie rzeczy nie po imieniu .......kiedyś PIJANY - teraz -stan pomrocznosci jasnej , sprzataczka - konserwator powierzchni plaskich , idiota ktory mnie wkurza - inteligentny inaczej

gdzie zmierzasz ludu tej planety????

wojna idzie mowie wam :evil:

Teraz to już jestem mega wkurzona bo.... skończyłam dziś 30 lat.

A dom nadal dachu nie ma!!!!! :evil: :evil: :evil:

Wszystkiego naj naj lepszego :roll:

Bys wirtualnie cos postawila a nie sie wkurzasz :wink:

Dzięki!!!

No na razie nie mam wyjścia jak wirtualne domy stawiać a wogóle to jeszcze chciałam wam działkę ze straszydlem pokazać a zdjęć wklejać nie umiem.

Teraz to realniejsze są szklene domy Żeromskiego - kurcze wizjoner jeden.

Dzięki!!!

No na razie nie mam wyjścia jak wirtualne domy stawiać a wogóle to jeszcze chciałam wam działkę ze straszydlem pokazać a zdjęć wklejać nie umiem.

wszystko ładnie ale zielonej raczej nie chodziło o wirtualne stawianie domu ...

http://www.drux.com.pl/szk_kiel1/44411n-44412n_t.jpg

:wink:

Dzięki!!!

Ale gafa :D :D :D Widzicie jaka zakręcona i niekumata jestem :oops:

Człowiek jak się buduje to totalnie głupieje - na rzie to walcze z całym lafarge bo od 8 rano beton mi przywoża - także nie dziwcie się. Zreszta kurcze nie umiem nic tu wkleic ale wierzcie, że jakbym umiała to niejeden hJohny Walker by tu stał a osobiście to wole dobre, białe lub różowe winko :wink:

http://www.drux.com.pl/szk_kiel1/44411n-44412n_t.jpg

:wink:

...a kto z nami nie wypije niech go piorun ...

Twoje zdrówko Asiula 7771!- winkiem zdecydowanie różowym

Wkurza cię trzydziecha????? :o Toż to najpiękniejszy czas- małolaty się za Tobą oglądają boś doświadczona i wiesz czego chcesz, a dojrzali boś taka młoda- żyć nie umierać.

Mnie wkurzają budowlańcy, którzy niby to się z Tobą zaprzyjaźniają i jak im na coś zwracasz uwagę to jakim prawem swojemu wytykasz błędy i wymagasz. Poza tym do szewskiej pasji doprowadza mnie jak muszę się przed takim jednym i drugim tłumaczyć dlaczego ja chcę mieć na ścianie nieocheblowane dechy i w dodatku pomalowane na biało ( nie w domu oczywiście) jak wszyscy wokół robią " naturalne", ocheblowane góralskie chaty. Głupia baba sobie wymyśliła kostkę granitową wewnatrz to wszyscy się pukali w czoło, a teraz cmokają.

...a kto z nami nie wypije niech go piorun ...

Twoje zdrówko Asiula 7771!- winkiem zdecydowanie różowym

Wkurza cię trzydziecha????? :o Toż to najpiękniejszy czas- małolaty się za Tobą oglądają boś doświadczona i wiesz czego chcesz, a dojrzali boś taka młoda- żyć nie umierać.

Mnie wkurzają budowlańcy, którzy niby to się z Tobą zaprzyjaźniają i jak im na coś zwracasz uwagę to jakim prawem swojemu wytykasz błędy i wymagasz. Poza tym do szewskiej pasji doprowadza mnie jak muszę się przed takim jednym i drugim tłumaczyć dlaczego ja chcę mieć na ścianie nieocheblowane dechy i w dodatku pomalowane na biało ( nie w domu oczywiście) jak wszyscy wokół robią " naturalne", ocheblowane góralskie chaty. Głupia baba sobie wymyśliła kostkę granitową wewnatrz to wszyscy się pukali w czoło, a teraz cmokają.

Dziekuję ci serdecznie za życzenia. Z czasem to jest tak, że zawsze podobają nam się te czasy, które juz minęły.

Mnie nie tyle ta trzydziestka wkurza co fakt, że jakieś tam plany sobie założyłam, które miały być do 30 tki wykonane. A nie sa..

A z wykonawcami trzeba byc po pierwsze kokretnym i wymagającym a po drugie trzeba im uswiadomic że za słowem inwestor kryją się pieniądze a za słowem pieniądze moga kryć się kaprysy a nawet dziwactwa. Według starej zasady płacę - wymagam.

Ale cóz mi się wymądrzać jak czasy takie, że to oni zaczynają dyktowac warunki...

• 3 weeks później...

:evil: WKURZ MNIE, że "partia", która deklaruje odnowę państwa, która powołuje Urząd Antykorupcyjny, sama bierze udział w korupcji i jeszcze śmie zwoływać konferencję prasową i mydli ludziom oczy. :x

Ten Lipiński to chyba wstydu nie ma, ja głupia wczoraj ogladałam z wypiekami na twarzy newsy i sadziłam , że dzisiaj to on już co najwyżej poda się do dymisj, a ten burak tłumaczy się jeszcze i opowiada bzdety, że powołują komisję śledczą, bo ten podsłuch założyły jakieś służby, bo to było profesjonalnie zrobione.

Smiech na sali....albo raczej płacz, bo to już dawno przestało być śmieszne :-? :roll: :(

........., ja głupia wczoraj ogladałam z wypiekami na twarzy newsy i sadziłam , że dzisiaj to on już co najwyżej poda się do dymisj, a ten burak tłumaczy się jeszcze i opowiada bzdety, że powołują komisję śledczą, bo ten podsłuch założyły jakieś służby, bo to było profesjonalnie zrobione. :(

Tiaaa... juz to widze jak sie sami podadza do dymisji :lol:

kurcze na jego miejscu to bym ze wstydu wyemigrowala na madagaskar...i nazwisko sobie i rodzinie zmienila :-?