Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co Was wkurza...?

Recommended Posts

Nie... jedyna emocja jaka teraz odczuwam to ulga :) :D

Ze juz "mam to z glowy" :wink:

no i ze na wieksza "swinie" to juz nie wyjde :wink:

wiec juz mam zupelny luz....

Jedyne czego zaluje - ze nie zrobilam tego co zrobiolam troche wczesniej - mialabym pare tygodni bez nerwow i wsciekania sie (najbardziej na sama siebie) :wink:

• Odpowiedzi 628
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...jak sie dowiedzial to od razu chial dzwonic i opieprzac nagaba - i wogole powiedzial ze mam mu dac telefon, adres i nazwisko i on "juz to zalatwi" :o :D

reakcja przesadzona - wiec go szybko spacyfikowalam...

Oj, kobiełki, kobiełki, ja to Was normalnie nigdy nie skumam...

Gdyby nie zareagował to byłby lament, że mu nie zależy, jak zareagował tak jak prawie każdy normalny chłop, któremu na "kobiełce" zależy - to przesadził :wink:

Powiem to tak: myślę, że zareagowałbym podobnie, jeśli nie identycznie.

Akurat swój gabaryt mam (192cm, 122kg, 134cm klatka, 48cm ramię - to taka mała autoreklama :D , innych nie pomnę :wink: ) i ogólnie "daję radę"...

Naprawdę czasami, zwłaszcza w takich sytuacjach argument siły jest jedynym (lub prawie jedynym) skutecznym...

Pozdrówka i zdrówka.

Akurat swój gabaryt mam (192cm, 122kg, 134cm klatka, 48cm ramię - to taka mała autoreklama :D , innych nie pomnę :wink: ) i ogólnie "daję radę"...

:o :o :o łomatko !!! znalazłam!!!

słuchaj Filon - nie możesz się zmarnować.... proszę!!!

Widzisz my wszyscy (te kolażanki wyżej też :wink: - bardzo przystojne) siedzimy tu:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=49659&start=15600

Nie będe Cie oszukiwać - to jest szpital psychiatryczny i chodzi o to, że strrrrasznie potrzebujemy sanitariusza... :D

Zajrzyj co? Zrobimy rekrutację :roll: , siostra przyłożona :wink: sie zapozna z Twoim CV i tymi atutami :roll:

Nie... jedyna emocja jaka teraz odczuwam to ulga :) :D

Ze juz "mam to z glowy" :wink:

no i ze na wieksza "swinie" to juz nie wyjde :wink:

wiec juz mam zupelny luz....

Jedyne czego zaluje - ze nie zrobilam tego co zrobiolam troche wczesniej - mialabym pare tygodni bez nerwow i wsciekania sie (najbardziej na sama siebie) :wink:

No, nareszcie. Ale i tak za późno.

Aaaaaggi ....aaaa!!! to juz wiem :wink:

Filonxxxl - no dobra - troche kokietuje ze "Antek "przesadzil :oops: :wink: tak naprawde jestem bardzo bardzo zadowolona z reakcji . co nie zmienia faktu ze nie moge dopuscic zeby z nagaba zostala mokra plama - wiec stad tez pacyfikacja rozsierdzonego "Antka"

:wink:

...jak sie dowiedzial to od razu chial dzwonic i opieprzac nagaba - i wogole powiedzial ze mam mu dac telefon, adres i nazwisko i on "juz to zalatwi" :o :D

reakcja przesadzona - wiec go szybko spacyfikowalam...

Oj, kobiełki, kobiełki, ja to Was normalnie nigdy nie skumam...

Gdyby nie zareagował to byłby lament, że mu nie zależy, jak zareagował tak jak prawie każdy normalny chłop, któremu na "kobiełce" zależy - to przesadził :wink:

Powiem to tak: myślę, że zareagowałbym podobnie, jeśli nie identycznie.

Naprawdę czasami, zwłaszcza w takich sytuacjach argument siły jest jedynym (lub prawie jedynym) skutecznym...

Pozdrówka i zdrówka.

Wow :D szeryfie !!!!!!!!!

Musisz zostać naszym ochroniarzem 8)

Daj się zaciągnąć :D

Aaaaaggi ....aaaa!!! to juz wiem :wink:

na stanowisku ordynatora tez jest wakat :roll: :wink:

hmm... moze ma tez fajnego brata? :wink:

na stanowisku gubernatora Kaliforni ... ;-)

Może tak , a może nie...

obwodu w pasie nie podał... :wink:

oh.. oh... obwod pasa to taki drazliwy temat

8) :cry: :cry: :cry: :cry:

komplexy mam na tym punkcie :lol:

blagam ! zadnych tekstow o pasie :roll: :D

aggi, a kto jest od teczek?? Taczek czy jak mu tam...

Kaczek :p u nas kaczki sa.

no i baseny.

No tak to ja wiem, ale chodzilo mi o teczki..,takie dokumenty co jeszcze nazywaja ich historia choroby czy jakos tam///Kto to prowadzi??? 8)