zielonooka 17.01.2007 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Nie... jedyna emocja jaka teraz odczuwam to ulga Ze juz "mam to z glowy" no i ze na wieksza "swinie" to juz nie wyjde wiec juz mam zupelny luz.... Jedyne czego zaluje - ze nie zrobilam tego co zrobiolam troche wczesniej - mialabym pare tygodni bez nerwow i wsciekania sie (najbardziej na sama siebie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filonxxxl 17.01.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 ...jak sie dowiedzial to od razu chial dzwonic i opieprzac nagaba - i wogole powiedzial ze mam mu dac telefon, adres i nazwisko i on "juz to zalatwi" reakcja przesadzona - wiec go szybko spacyfikowalam... Oj, kobiełki, kobiełki, ja to Was normalnie nigdy nie skumam... Gdyby nie zareagował to byłby lament, że mu nie zależy, jak zareagował tak jak prawie każdy normalny chłop, któremu na "kobiełce" zależy - to przesadził Powiem to tak: myślę, że zareagowałbym podobnie, jeśli nie identycznie. Akurat swój gabaryt mam (192cm, 122kg, 134cm klatka, 48cm ramię - to taka mała autoreklama , innych nie pomnę ) i ogólnie "daję radę"... Naprawdę czasami, zwłaszcza w takich sytuacjach argument siły jest jedynym (lub prawie jedynym) skutecznym... Pozdrówka i zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.01.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Akurat swój gabaryt mam (192cm, 122kg, 134cm klatka, 48cm ramię - to taka mała autoreklama , innych nie pomnę ) i ogólnie "daję radę"... łomatko !!! znalazłam!!! słuchaj Filon - nie możesz się zmarnować.... proszę!!! Widzisz my wszyscy (te kolażanki wyżej też - bardzo przystojne) siedzimy tu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=49659&start=15600 Nie będe Cie oszukiwać - to jest szpital psychiatryczny i chodzi o to, że strrrrasznie potrzebujemy sanitariusza... Zajrzyj co? Zrobimy rekrutację , siostra przyłożona sie zapozna z Twoim CV i tymi atutami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 17.01.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Nie... jedyna emocja jaka teraz odczuwam to ulga Ze juz "mam to z glowy" no i ze na wieksza "swinie" to juz nie wyjde wiec juz mam zupelny luz.... Jedyne czego zaluje - ze nie zrobilam tego co zrobiolam troche wczesniej - mialabym pare tygodni bez nerwow i wsciekania sie (najbardziej na sama siebie) No, nareszcie. Ale i tak za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.01.2007 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Aaaaaggi ....aaaa!!! to juz wiem Filonxxxl - no dobra - troche kokietuje ze "Antek "przesadzil tak naprawde jestem bardzo bardzo zadowolona z reakcji . co nie zmienia faktu ze nie moge dopuscic zeby z nagaba zostala mokra plama - wiec stad tez pacyfikacja rozsierdzonego "Antka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filonxxxl 17.01.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Aggi - Spoko, aluzję załapałem, dzięki Zielonooka - Akurat kokietowanie to jest to co kobiełkom (no może nie wszystkim...) przychodzi tak lekko, z gracją, niejako samoistnie. Ale spoko, uwaga w nawiasie Ciebie nie dotyczy, z tego co tutaj czytam jesteś w ścisłej czołówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.01.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Aaaaaggi ....aaaa!!! to juz wiem na stanowisku ordynatora tez jest wakat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.01.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 ...jak sie dowiedzial to od razu chial dzwonic i opieprzac nagaba - i wogole powiedzial ze mam mu dac telefon, adres i nazwisko i on "juz to zalatwi" reakcja przesadzona - wiec go szybko spacyfikowalam... Oj, kobiełki, kobiełki, ja to Was normalnie nigdy nie skumam... Gdyby nie zareagował to byłby lament, że mu nie zależy, jak zareagował tak jak prawie każdy normalny chłop, któremu na "kobiełce" zależy - to przesadził Powiem to tak: myślę, że zareagowałbym podobnie, jeśli nie identycznie. Akurat swój gabaryt mam (192cm, 122kg, 134cm klatka, 48cm ramię - to taka mała autoreklama , innych nie pomnę ) i ogólnie "daję radę"... Naprawdę czasami, zwłaszcza w takich sytuacjach argument siły jest jedynym (lub prawie jedynym) skutecznym... Pozdrówka i zdrówka. Wow szeryfie !!!!!!!!! Musisz zostać naszym ochroniarzem Daj się zaciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.01.2007 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 No, nareszcie. Ale i tak za późno. ciii... wiem ... ale zawsze jest to jakis problem (dla milych sympatycznych empatycznych uczuciowych osob ktore by muchy nie skrzywdzily .... ) tak brutalnie zagrac ale - powtorze - warto! od razu sie lepiej czlowiek czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.01.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Aaaaaggi ....aaaa!!! to juz wiem na stanowisku ordynatora tez jest wakat wypraszam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.01.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Spoko, aluzję załapałem, dzięki to nie aluzja - powaznie! Przychodź!!! Brakuje nam nowej krwi, nasze chłopaki juz nie moga wydolić - ja naprawde proszę uprzejmie o wizytę !!!! Tam sa sami tacy nie do końca, jak Ci sie nie spodoba, to sobie pójdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.01.2007 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Aaaaaggi ....aaaa!!! to juz wiem na stanowisku ordynatora tez jest wakat hmm... moze ma tez fajnego brata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 17.01.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Aaaaaggi ....aaaa!!! to juz wiem na stanowisku ordynatora tez jest wakat hmm... moze ma tez fajnego brata? na stanowisku gubernatora Kaliforni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.01.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Aaaaaggi ....aaaa!!! to juz wiem na stanowisku ordynatora tez jest wakat aggi, a kto jest od teczek?? Taczek czy jak mu tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.01.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 to nie aluzja - powaznie! Przychodź!!! Brakuje nam nowej krwi..,Tam sa sami tacy nie do końca, a skubana, to dlatego mnie zapraszala... sie wydalo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.01.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 aggi, a kto jest od teczek?? Taczek czy jak mu tam... Kaczek u nas kaczki sa. no i baseny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 17.01.2007 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Wkurza mnie, jak w Polsce latwo spacyfikowac antyterroryste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 18.01.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Aaaaaggi ....aaaa!!! to juz wiem na stanowisku ordynatora tez jest wakat hmm... moze ma tez fajnego brata? na stanowisku gubernatora Kaliforni ... Może tak , a może nie... obwodu w pasie nie podał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.01.2007 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Aaaaaggi ....aaaa!!! to juz wiem na stanowisku ordynatora tez jest wakat hmm... moze ma tez fajnego brata? na stanowisku gubernatora Kaliforni ... Może tak , a może nie... obwodu w pasie nie podał... oh.. oh... obwod pasa to taki drazliwy temat komplexy mam na tym punkcie blagam ! zadnych tekstow o pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.01.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 aggi, a kto jest od teczek?? Taczek czy jak mu tam... Kaczek u nas kaczki sa. no i baseny. No tak to ja wiem, ale chodzilo mi o teczki..,takie dokumenty co jeszcze nazywaja ich historia choroby czy jakos tam///Kto to prowadzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts