Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poroterm kontra racjonalizm.

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Chętnie posłuchałbym Anonimowego, gdyby.... nie był Anonimowy.

Równie dobrze możesz być PR-owcem konkurencji Porothermu :wink:

A swoją drogą: czy dyskusja o silikacie też już była? (sorry, jestem nowy :wink:) Bo to też reklamowany przez Muratora materiał, i mnie siem on trochem podoba, a przymierzamy sie do budowy.

ze swojej strony chcialbym dodac cos o moim domu z porothermu, sprytnie zabezpieczylem sie przed rozmoknieciem, zawilgoceniem itp...., otoz kazdy pustak szczelnie zawijalem w folie sniadaniowa i zgrzewalem na goraco coby mi nie przemakal, cieplochronna zaprawe zawijalem wzdluz muru skorami baranimi, dobrze???

o czym jeszcze zapomnialem????

Paj^

Stanowczo odradzam stosowanie baranich skór przecież od dawna wiadomo że ogacenie liśćmi i mchem jest znacznie lepsze i do tego znacznie tańsze.

Acha zapomniałeś jeszcze postawić nad domem wiatę przecież bez wiaty będzie Ci na dom padał deszcz.

:wink:

A moze odpuscmy Anonimowemu .....

W sumie, to powinno nam byc go szkoda. Chce dobrze...

Martwi sie o nasz ciezko zarobiony "grosz" i o to, ze go wyrzucimy w bloto...(ktore zostanie po Porothermie).

Tyle tylko, ze my myslimy przy budowaniu i rozmawiamy z wieloma madrymi i doswiadczonymi ludzmi - nie bierzesz Pan tego pod uwage?

Konczac ten zartobliwy watek - pozdrawiam i naprawde - Anonimowy - nie martw sie o nasza "krwawice". Jakos sobie damy rade...

[ Ta wiadomość była edytowana przez: tcic dnia 2003-02-03 20:11 ]

Tcic zakonczył swa wypowiedź tak:

Konczac ten zartobliwy watek - pozdrawiam i naprawde - Anonimowy - nie martw sie o nasza "krwawice". Jakos sobie damy rade...

ja dopisuje:

.... a jak sobie nie damy i spłyniemy z błotem to się Anonimowy wprowdzimy do Ciebie do twej jaskini i bedziemy ogrzewać się przy ognisku zamiast przy jakimś kotle "BUDERUS".. wykuwając sobie koło z kamienia...

Pozdrawiam wszystkich odważnych, i zdecydowanych eksperymentować z nowymi technologiami forumowiczów !!!

Więcej tutaj emocji, mocnych haseł i obrzucania się błotem niż chłodnej kalkulacji i zdrowego rozsądku.Trudno wyplenić stare nawyki. Najgorzej,że przechodzą one na nowe pokolenia.

Cegła, silikat, kamień, drewno. Nic lepszego nie wymyślicie.... ofiary marketingu.

Ludzie Poroterm jest najlepszy nie słuchajcie idiotów.

Nie dajmy się. Winerberger King!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reszta to syf i gówno. Niech żyją najnowsze technologie i osiągnięcia tej wspaniałej firmy. Kupujcie w ciemno, ja kupiłem i jestem zadowolony reszta mnie nie obchodzi.

Pozdrowienia dla wszystkich zwolenników tego wspaniałego materiału!!!

Edek z Wrocławia