dobrzykowice 03.02.2003 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 przez chwile chcialem sie wdać w polemikę ale juz mi przeszlo,wolę skończyc elektrykę w swoim domu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek27mad 03.02.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Chętnie posłuchałbym Anonimowego, gdyby.... nie był Anonimowy. Równie dobrze możesz być PR-owcem konkurencji Porothermu A swoją drogą: czy dyskusja o silikacie też już była? (sorry, jestem nowy ) Bo to też reklamowany przez Muratora materiał, i mnie siem on trochem podoba, a przymierzamy sie do budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 03.02.2003 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 ze swojej strony chcialbym dodac cos o moim domu z porothermu, sprytnie zabezpieczylem sie przed rozmoknieciem, zawilgoceniem itp...., otoz kazdy pustak szczelnie zawijalem w folie sniadaniowa i zgrzewalem na goraco coby mi nie przemakal, cieplochronna zaprawe zawijalem wzdluz muru skorami baranimi, dobrze??? o czym jeszcze zapomnialem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 03.02.2003 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Paj^ Stanowczo odradzam stosowanie baranich skór przecież od dawna wiadomo że ogacenie liśćmi i mchem jest znacznie lepsze i do tego znacznie tańsze. Acha zapomniałeś jeszcze postawić nad domem wiatę przecież bez wiaty będzie Ci na dom padał deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tcic 03.02.2003 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 DOKLADNIE TAK!Ale pod warunkiem, ze wiata pokryta bedzie eternitem.To dobry i sprawdzony material.A moze by jeszcze na wszelki wypadek wiate jednak obudowac ......pustakiem szlakowym?Poprawi sie wspolczynnik "k". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witeq 03.02.2003 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 No i mamy optymalna budowle. Nikomu nie powinno byc przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Octavian 03.02.2003 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 A to wszystko należy przykryć grubą warstwą śniegu - na klin klinem.Hlup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.02.2003 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Jak widać część inwestorów ma nie tylko pustki powietrzne w ścianach ale i w głowie. No cóż. Powodzenia mądrale.Będzie wam potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.02.2003 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 że też Wam się wszystkim jeszcze chce dyskutować na ten temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witeq 03.02.2003 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Kiedy koncza sie argumenty zaczynaja sie inwektywy,. Moze ten anonimowy d... sie przedstawi, bede wiedzial z kim nie nalezy rozmawiac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tcic 03.02.2003 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 A moze odpuscmy Anonimowemu .....W sumie, to powinno nam byc go szkoda. Chce dobrze...Martwi sie o nasz ciezko zarobiony "grosz" i o to, ze go wyrzucimy w bloto...(ktore zostanie po Porothermie). Tyle tylko, ze my myslimy przy budowaniu i rozmawiamy z wieloma madrymi i doswiadczonymi ludzmi - nie bierzesz Pan tego pod uwage?Konczac ten zartobliwy watek - pozdrawiam i naprawde - Anonimowy - nie martw sie o nasza "krwawice". Jakos sobie damy rade... [ Ta wiadomość była edytowana przez: tcic dnia 2003-02-03 20:11 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 04.02.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 Tcic zakonczył swa wypowiedź tak: Konczac ten zartobliwy watek - pozdrawiam i naprawde - Anonimowy - nie martw sie o nasza "krwawice". Jakos sobie damy rade... ja dopisuje: .... a jak sobie nie damy i spłyniemy z błotem to się Anonimowy wprowdzimy do Ciebie do twej jaskini i bedziemy ogrzewać się przy ognisku zamiast przy jakimś kotle "BUDERUS".. wykuwając sobie koło z kamienia... Pozdrawiam wszystkich odważnych, i zdecydowanych eksperymentować z nowymi technologiami forumowiczów !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2003 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 Więcej tutaj emocji, mocnych haseł i obrzucania się błotem niż chłodnej kalkulacji i zdrowego rozsądku.Trudno wyplenić stare nawyki. Najgorzej,że przechodzą one na nowe pokolenia.Cegła, silikat, kamień, drewno. Nic lepszego nie wymyślicie.... ofiary marketingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 04.02.2003 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 To może dobrze, że już wymyślono za nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tcic 04.02.2003 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 Bez komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2003 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 LUDZIE!!!IGNORA przygłupowi.Kto się odezwie na jego zaczepki pod swoim imieniem ten jest .....Uwaga, raz dwa trzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2003 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 Ludzie Poroterm jest najlepszy nie słuchajcie idiotów.Nie dajmy się. Winerberger King!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Reszta to syf i gówno. Niech żyją najnowsze technologie i osiągnięcia tej wspaniałej firmy. Kupujcie w ciemno, ja kupiłem i jestem zadowolony reszta mnie nie obchodzi.Pozdrowienia dla wszystkich zwolenników tego wspaniałego materiału!!!Edek z Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2003 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 Balcerowicz musi odejść !!Legia pany !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2003 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 Legia chamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2003 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 Księża na Księżyc!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts