wu 10.11.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 dzień dobry dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.11.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 dzien doberek no kochana domek przepieknie juz wyglada ,napatrzec sie nie moge i pomyslec ze niedawno chciałam go budować , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.11.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 przyszlam chwalic cegle dziękuję Między 13 a 14 ma przyjechać kierbud z dekarzem. Pogadamy, zobaczymy ale od razu na pierwsze spotkanie tasaka nie bierz, co? źle wypadniesz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 przyszlam chwalic cegle dziękuję Między 13 a 14 ma przyjechać kierbud z dekarzem. Pogadamy, zobaczymy ale od razu na pierwsze spotkanie tasaka nie bierz, co? źle wypadniesz :P myślisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 dzien doberek no kochana domek przepieknie juz wyglada ,napatrzec sie nie moge i pomyslec ze niedawno chciałam go budować , bardzo się cieszę, że ci się podoba Twój Benedykt też jest pięknym domem i już się nie mogę doczekać jak go zaczniesz stawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.11.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 przyszlam chwalic cegle dziękuję Między 13 a 14 ma przyjechać kierbud z dekarzem. Pogadamy, zobaczymy ale od razu na pierwsze spotkanie tasaka nie bierz, co? źle wypadniesz :P myślisz ? no raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Nituś, a jak Zoyka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.11.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 i jak spotkanie? a dom na dom bidoków to nie wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 i jak spotkanie? było całkiem owocne, nie zabrałam tasaka . Facet mi się spodobał (bez kontekstów proszę ) i dał dobrą cenę za robociznę. Panowie wchodzą we czwartek i będą kłaść łaty i kontrłaty oraz obróbki blacharskie. Dachówka zamówiona, więc czekamy na przyjazd z Niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.11.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 zostawiam ślad http://www.kursadowicz.pl/katalog/drobne/index_pliki/m_stopa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.11.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 zostawiam ślad http://www.kursadowicz.pl/katalog/drobne/index_pliki/m_stopa.gif albo yeti zmalało albo ty przytyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.11.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 kryzys jest Yeti się skurczyło a Yeti to moj ulubiony sklep z glazurami, gresami itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 kryzys jest Yeti się skurczyło a Yeti to moj ulubiony sklep z glazurami, gresami itp daj linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.11.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witaj lidszu!! Przeczytałam właśnie u Ciebie o czujkach przeciwpożarowych!!! dziekuje za ten teks!! właśnie czegoś takiego szukałam!!! .....a domek sliczny budujesz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witaj lidszu!! Przeczytałam właśnie u Ciebie o czujkach przeciwpożarowych!!! dziekuje za ten teks!! właśnie czegoś takiego szukałam!!! .....a domek sliczny budujesz!! Kala, częstuj się, proszę bardzo bardzo dziękuję za komplement . Mój kierbud stwierdził dzisiaj, że jemu też się ten dom coraz bardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.11.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 kryzys jest Yeti się skurczyło a Yeti to moj ulubiony sklep z glazurami, gresami itp daj linka linka nigdy nie korzystałam bo wolę pomacać u nich na miejscu a konkretnie w Opexie w Alejach bo tam mam rabat na dzień dobry (od kilku lat ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 kryzys jest Yeti się skurczyło a Yeti to moj ulubiony sklep z glazurami, gresami itp daj linka linka nigdy nie korzystałam bo wolę pomacać u nich na miejscu a konkretnie w Opexie w Alejach bo tam mam rabat na dzień dobry (od kilku lat ) to kiedy jedziesz następną razą, to może się wybiorę z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.11.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Lidszu, jakie Ty masz piękne dzieciaczki...jestem zauroczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Lidszu, jakie Ty masz piękne dzieciaczki...jestem zauroczona dziękuję twoja córcia też jest przeurocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts