Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

dzien doberek

piękny komin kochana masz, u mnie bedzie czarny dach ,podbitka w kolorze orzech żeby pasowała do okien ,no i teraz mam dylemat czy robic komin w kolorze dachu czy w kolorze zblizonym do podbitki i okienek bo jak zobaczyłam u Ciebie to bardzo mi sie tak podoba :roll: :lol: :lol:

u mnie tak jak widać - dach czarny, podbitka w kolorze ciemnego brązu, okna również. Ja nie chciałam komina w kolorze dachu, a ten który mam, będzie pasował do wszystkiego, bo cegła jest wielokolorowa

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

Jessi my mamy grafitowy dach podbitkę w kolorze no o dziwnej nazwie będziemy miec :lol: w każdym razie pasującą do orzechowych okien a komin mamy w kolorze dachu mnie pasi :D

twój komin pięknie pasuje do dachu :D

ja akurat chciałam, aby mój się trochę odcinał kolorystycznie od dachówki 8)

dzien doberek

piękny komin kochana masz, u mnie bedzie czarny dach ,podbitka w kolorze orzech żeby pasowała do okien ,no i teraz mam dylemat czy robic komin w kolorze dachu czy w kolorze zblizonym do podbitki i okienek bo jak zobaczyłam u Ciebie to bardzo mi sie tak podoba :roll: :lol: :lol:

u mnie tak jak widać - dach czarny, podbitka w kolorze ciemnego brązu, okna również. Ja nie chciałam komina w kolorze dachu, a ten który mam, będzie pasował do wszystkiego, bo cegła jest wielokolorowa

no własnie bo mnie tez takie rozwiązanie sie podoba, trzeba to przemysleć żeby wszystko ładnie wyglądało :roll: :lol:

dzień dobry

Jessi my mamy grafitowy dach podbitkę w kolorze no o dziwnej nazwie będziemy miec :lol: w każdym razie pasującą do orzechowych okien a komin mamy w kolorze dachu mnie pasi :D

Hejka

Ja tez mam komin w kolorze dachu.

Co do podbitki to sie jeszcze zastanawiam - czy w kolorze dachu ( grafit) czy w kolorze okien ( orzech) :x

dzień dobry

Hejka

Ja tez mam komin w kolorze dachu.

Co do podbitki to sie jeszcze zastanawiam - czy w kolorze dachu ( grafit) czy w kolorze okien ( orzech) :x

hihiihihi tyle teraz jest opcji co do wyborów ,kolorów że idzie dostac ... hihihi :lol: :lol:

dzień dobry :D

mój mąż coraz częściej zaczyna zastanawiać się nad plastikowymi oknami :o :roll:

muszę w związku z tym zgłębić temat i przemyśleć.

na pewno plusem plastików jest to, że można je wstawić już teraz i zacząć wykańczanie domu. Przy oknach drewnianych trzeba poczekać z robotami do wiosny.

Muszę skontaktować się ze Starym w tej sprawie.