lidszu 16.11.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 dzien doberek piękny komin kochana masz, u mnie bedzie czarny dach ,podbitka w kolorze orzech żeby pasowała do okien ,no i teraz mam dylemat czy robic komin w kolorze dachu czy w kolorze zblizonym do podbitki i okienek bo jak zobaczyłam u Ciebie to bardzo mi sie tak podoba u mnie tak jak widać - dach czarny, podbitka w kolorze ciemnego brązu, okna również. Ja nie chciałam komina w kolorze dachu, a ten który mam, będzie pasował do wszystkiego, bo cegła jest wielokolorowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.11.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 dzień dobry Jessi my mamy grafitowy dach podbitkę w kolorze no o dziwnej nazwie będziemy miec w każdym razie pasującą do orzechowych okien a komin mamy w kolorze dachu mnie pasi twój komin pięknie pasuje do dachu ja akurat chciałam, aby mój się trochę odcinał kolorystycznie od dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.11.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 dzien doberek piękny komin kochana masz, u mnie bedzie czarny dach ,podbitka w kolorze orzech żeby pasowała do okien ,no i teraz mam dylemat czy robic komin w kolorze dachu czy w kolorze zblizonym do podbitki i okienek bo jak zobaczyłam u Ciebie to bardzo mi sie tak podoba u mnie tak jak widać - dach czarny, podbitka w kolorze ciemnego brązu, okna również. Ja nie chciałam komina w kolorze dachu, a ten który mam, będzie pasował do wszystkiego, bo cegła jest wielokolorowa no własnie bo mnie tez takie rozwiązanie sie podoba, trzeba to przemysleć żeby wszystko ładnie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 16.11.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 dzień dobry Jessi my mamy grafitowy dach podbitkę w kolorze no o dziwnej nazwie będziemy miec w każdym razie pasującą do orzechowych okien a komin mamy w kolorze dachu mnie pasi Hejka Ja tez mam komin w kolorze dachu. Co do podbitki to sie jeszcze zastanawiam - czy w kolorze dachu ( grafit) czy w kolorze okien ( orzech) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.11.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 dzień dobry Jessi my mamy grafitowy dach podbitkę w kolorze no o dziwnej nazwie będziemy miec w każdym razie pasującą do orzechowych okien a komin mamy w kolorze dachu mnie pasi Hejka Ja tez mam komin w kolorze dachu. Co do podbitki to sie jeszcze zastanawiam - czy w kolorze dachu ( grafit) czy w kolorze okien ( orzech) hihiihihi tyle teraz jest opcji co do wyborów ,kolorów że idzie dostac ... hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.11.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 komin bardzo ładnie zrobiony jestem ciekawa efektu końcowego my zdecydowaliśmy się na grafit ale u nas nie ma drewna na elewacji więc taki rdzawy byłby ni przypiął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.11.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Nooo, komin jak się patrzy... Idzie jak burza... pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.11.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Ileż to zwykły komin może dac radości, nie? Fajny jest, wygląda jak ze starej przedwojennej cegły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.11.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 dzień dobry mój mąż coraz częściej zaczyna zastanawiać się nad plastikowymi oknami muszę w związku z tym zgłębić temat i przemyśleć. na pewno plusem plastików jest to, że można je wstawić już teraz i zacząć wykańczanie domu. Przy oknach drewnianych trzeba poczekać z robotami do wiosny. Muszę skontaktować się ze Starym w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 dzień dobry i nie trzeba ich malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.11.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Lidzia śliczny ten komin no plastiki też są dobre a ile kasy Wam w portfelu zostanie może na jakieś Twoje waciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.11.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Lidzia śliczny ten komin no plastiki też są dobre a ile kasy Wam w portfelu zostanie może na jakieś Twoje waciki no właśnie doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.11.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Lidzia śliczny ten komin no plastiki też są dobre a ile kasy Wam w portfelu zostanie może na jakieś Twoje waciki no właśnie waciki , trzeba o tym pomyśleć A dzisiaj chyba pożegnam się z moją ekipą murarzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dzień dobry Lidzia i co jedzie ta dachówka bo mnie z ciekawości wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.11.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dzien doberek przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.11.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dzień dobry Lidzia i co jedzie ta dachówka bo mnie z ciekawości wiesz co no nie wiem czy już jedzie za to wczoraj rynny przyjechały Mam nadzieję, że panowie będą je jeszcze w tym tygodniu montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 i jaki kolorek rynien masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.11.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 i jaki kolorek rynien masz czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 też miałam mieć czarne ale mi się odwidziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.11.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 też miałam mieć czarne ale mi się odwidziało a jakie masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts