wiolasz 20.11.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 WIdziałam, widziałam.. Lidzia, no pięknie, ten komin to będzie z daleka blikał przy dachówkach i rynnach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.11.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dopiero teraz mogłam wejść Topaz pełną gębą i bardzo dobrze wypadł ten daszek na wejściem ale jak jeszcze z oddali jakąś fotkę byś wkleiła to obraz byłby pełniejszy jaki to ważny moment budowy czekam teraz aż położą więcej dachówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.11.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 WIdziałam, widziałam.. Lidzia, no pięknie, ten komin to będzie z daleka blikał przy dachówkach i rynnach. Wiola, dziękuję Już się nie mogę doczekać kiedy będzie obłożony dachówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.11.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dopiero teraz mogłam wejść Topaz pełną gębą i bardzo dobrze wypadł ten daszek na wejściem ale jak jeszcze z oddali jakąś fotkę byś wkleiła to obraz byłby pełniejszy jaki to ważny moment budowy czekam teraz aż położą więcej dachówek jutro się postaram, chociaż będzie to trudne, bo przed domem stoi barak murarzy i zasłania część domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.11.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dopiero teraz mogłam wejść Topaz pełną gębą i bardzo dobrze wypadł ten daszek na wejściem ale jak jeszcze z oddali jakąś fotkę byś wkleiła to obraz byłby pełniejszy jaki to ważny moment budowy czekam teraz aż położą więcej dachówek jutro się postaram, chociaż będzie to trudne, bo przed domem stoi barak murarzy i zasłania część domu to na barak po drabinie i z dachu najlepsze foty wychodzą mówię z doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.11.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dopiero teraz mogłam wejść Topaz pełną gębą i bardzo dobrze wypadł ten daszek na wejściem ale jak jeszcze z oddali jakąś fotkę byś wkleiła to obraz byłby pełniejszy jaki to ważny moment budowy czekam teraz aż położą więcej dachówek jutro się postaram, chociaż będzie to trudne, bo przed domem stoi barak murarzy i zasłania część domu to na barak po drabinie i z dachu najlepsze foty wychodzą mówię z doświadczenia nie wiem, czy mi się będzie chciało wdrapywać na ten barak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.11.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dopiero teraz mogłam wejść Topaz pełną gębą i bardzo dobrze wypadł ten daszek na wejściem ale jak jeszcze z oddali jakąś fotkę byś wkleiła to obraz byłby pełniejszy jaki to ważny moment budowy czekam teraz aż położą więcej dachówek jutro się postaram, chociaż będzie to trudne, bo przed domem stoi barak murarzy i zasłania część domu to na barak po drabinie i z dachu najlepsze foty wychodzą mówię z doświadczenia nie wiem, czy mi się będzie chciało wdrapywać na ten barak to kogoś tam wyślij, bo foty z góry bardzo fanje wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Lidzia, to kiedy ta wykonczeniowka, bo sie doczekac nie moge, kiedy sie bede mogla powtracac troche? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Gosiek ja też mam nadzieję na spotkanie Lidziu no pięknie to wygląda fakt poświęć się i właź na barak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 20.11.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 witam sąsiadkę. gratuluję postępu prac widzę daszek całkiem fajnie wyszedł no i SSO gotowy. Brawo! Kiedy ruszacie z wykończeniówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.11.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Lidzia, to kiedy ta wykonczeniowka, bo sie doczekac nie moge, kiedy sie bede mogla powtracac troche? Co się dzieje Małgoś, masz jakiś szczególny pomysł na Lidki-dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 21.11.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Lidzia, to kiedy ta wykonczeniowka, bo sie doczekac nie moge, kiedy sie bede mogla powtracac troche? Co się dzieje Małgoś, masz jakiś szczególny pomysł na Lidki-dom? Jak każdy;), my tu wszyscy wszystkie rozumy pozjadaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.11.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Lidzia, to kiedy ta wykonczeniowka, bo sie doczekac nie moge, kiedy sie bede mogla powtracac troche? Co się dzieje Małgoś, masz jakiś szczególny pomysł na Lidki-dom? Jak każdy;), my tu wszyscy wszystkie rozumy pozjadaliśmy A poza tym chętnie wykorzystamy niektóre pomysły u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 dobry wieczór no fakt mnie tam Małgoś nie proponowała wtrącania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.11.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Lidzia, to kiedy ta wykonczeniowka, bo sie doczekac nie moge, kiedy sie bede mogla powtracac troche? A w co ty się kochana chcesz wtrącać ? witam sąsiadkę. gratuluję postępu prac widzę daszek całkiem fajnie wyszedł no i SSO gotowy. Brawo! Kiedy ruszacie z wykończeniówką? wykończeniówkę zaczynamy na wiosnę. Właściwie tak naprawdę to jeszcze nie wiem, bo mąż zaczął coś ostatnio przebąkiwać o plastikowych oknach, a to na pewno przyspieszyłoby rozpoczęcie prac. Cały czas się jeszcze zastanawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Lidzia, to kiedy ta wykonczeniowka, bo sie doczekac nie moge, kiedy sie bede mogla powtracac troche? A w co ty się kochana chcesz wtrącać ? No tak ogolnie, wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.11.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Lidzia, to kiedy ta wykonczeniowka, bo sie doczekac nie moge, kiedy sie bede mogla powtracac troche? A w co ty się kochana chcesz wtrącać ? No tak ogolnie, wiesz... jeśli ogólnie, to OK. Każda opinia będzie mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.11.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 CzescLidzia, jedziesz do KRK? bo coś doczytałam ze na 80% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.11.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Na chwilę człowiek z oczu spuści i już nie można nadążyć. Lidzia, gratulujemy całokształtu A komentów to nawet nie będę próbował nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.11.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Czesc Lidzia, jedziesz do KRK? bo coś doczytałam ze na 80% jeszcze na 100% nie wiem czy jadę. Mąż sobie przekłada swój wyjazd i jak mu się uda, to jadę. Podpytam się go dzisiaj jak sprawy stoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts