Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Liduś widziałam, że podobały Ci się umywalki i szafki Antado?

Widziałaś je na żywo?

Ja też je wypatrzyłam, ale wydawały mi się jakoś kiepsko wykonane - wybrałam Noclafa na górę.

GRATULUJĘ SSO !!!

dziękuję za gratulki :D

Tych umywalek jeszcze nie widziałam na żywo. Na razie siedzę w necie i szukam inspiracji, a potem zacznę jeździć i oglądać wszystko na żywo 8)

Dzień dobry i słoneczny 8)

Lidszu, dokopałam się w końcu do ofert okien i firma, która m.in. oferuje okna z profilami barwionymi w masie to Oknoplast. Z tym, że mam na ofercie nabazgraną przez siebie własnoręcznie uwagę, żeby ich nie brać :roll: Grzebałam w necie i chyba zbyt wiele osób miało jakieś zastrzeżenia skoro tak sobie napisałam :roll: Na pewno jest więcej firm, które produkują okna na takich profilach, ale powiem Ci szczerze, że jeśli planowaliście drewniane, to ja bym tak łatwo nie rezygnowała :roll: Mamy drewniane drzwi i jesteśmy z nich (mimo dziwnego usłojenia :roll: ) bardzo zadowoleni. Jedyny ból to fachowcy, którzy otwierają je sobie skrzynkami na narzędzia :evil:

Elena, dzięki za info. Obejrzę sobie te okna w przyszłym tygodniu na żywo.

Tak jeszcze do końca nie zrezygnowaliśmy z drewnianych, ale chcę się zorientować w ofercie PCVek