kami-lla 27.11.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Ja tez mam orzech wczoraj zamontowany - niestety nie widziałam jeszcze okien w świetle dziennym ale wydaje mi się ze sa ładniejsze niz złoty dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.11.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Ja tez mam orzech wczoraj zamontowany - niestety nie widziałam jeszcze okien w świetle dziennym ale wydaje mi się ze sa ładniejsze niz złoty dąb mnie też bardziej orzech się podoba, tylko, żeby nie te zadrapania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 27.11.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 to jeszcze przede mną tylko jak je zabezpieczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.11.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Lidka, a Ty sie nie zabierzesz z Zuzka? Czy Zuzka sciemnia i nie przyjedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.11.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 to jeszcze przede mną tylko jak je zabezpieczyć ? dostaliśmy od serwisu okien taki marker brązowy, żeby trochę zamaskować zarysowania, ale z bliskiej odległości i tak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.11.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Lidka, a Ty sie nie zabierzesz z Zuzka? Czy Zuzka sciemnia i nie przyjedzie? właśnie nie wiem czy ona jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.11.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Lidka, a Ty sie nie zabierzesz z Zuzka? Czy Zuzka sciemnia i nie przyjedzie? właśnie nie wiem czy ona jedzie Zalamiemy sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.11.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Liduś widziałam, że podobały Ci się umywalki i szafki Antado? Widziałaś je na żywo? Ja też je wypatrzyłam, ale wydawały mi się jakoś kiepsko wykonane - wybrałam Noclafa na górę. GRATULUJĘ SSO !!! dziękuję za gratulki Tych umywalek jeszcze nie widziałam na żywo. Na razie siedzę w necie i szukam inspiracji, a potem zacznę jeździć i oglądać wszystko na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.11.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Dzień dobry i słoneczny Lidszu, dokopałam się w końcu do ofert okien i firma, która m.in. oferuje okna z profilami barwionymi w masie to Oknoplast. Z tym, że mam na ofercie nabazgraną przez siebie własnoręcznie uwagę, żeby ich nie brać Grzebałam w necie i chyba zbyt wiele osób miało jakieś zastrzeżenia skoro tak sobie napisałam Na pewno jest więcej firm, które produkują okna na takich profilach, ale powiem Ci szczerze, że jeśli planowaliście drewniane, to ja bym tak łatwo nie rezygnowała Mamy drewniane drzwi i jesteśmy z nich (mimo dziwnego usłojenia ) bardzo zadowoleni. Jedyny ból to fachowcy, którzy otwierają je sobie skrzynkami na narzędzia Elena, dzięki za info. Obejrzę sobie te okna w przyszłym tygodniu na żywo. Tak jeszcze do końca nie zrezygnowaliśmy z drewnianych, ale chcę się zorientować w ofercie PCVek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.11.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Lidka, a Ty sie nie zabierzesz z Zuzka? Czy Zuzka sciemnia i nie przyjedzie? właśnie nie wiem czy ona jedzie Zalamiemy sie. Noo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.11.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Lidka, a Ty sie nie zabierzesz z Zuzka? Czy Zuzka sciemnia i nie przyjedzie? właśnie nie wiem czy ona jedzie Zalamiemy sie. Noo cóż za wyczerpująca wypowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.11.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Lidka, a Ty sie nie zabierzesz z Zuzka? Czy Zuzka sciemnia i nie przyjedzie? właśnie nie wiem czy ona jedzie Zalamiemy sie. Noo cóż za wyczerpująca wypowiedź Bez kierowniczki jak bez reki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 28.11.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Lidka, a Ty sie nie zabierzesz z Zuzka? Czy Zuzka sciemnia i nie przyjedzie? właśnie nie wiem czy ona jedzie Zalamiemy sie. Noo cóż za wyczerpująca wypowiedź Bez kierowniczki jak bez reki. Możnaby o tym wiele, ale krótko mówiąc; to jak "choinka bez łańcucha" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.11.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 konsternacja u nas nie ma łańcuchów na choince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 28.11.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 konsternacja u nas nie ma łańcuchów na choince Tia, to tak jakby samochód nie miał kół. W każdym razie - u mnie prędzej zginie choinka niż łańcuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 dobry wiecżór u mnie jest łańcuch z korlaiczków ale kto wie może w tym roku zrobimy cos z Piotrusiem nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.11.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 dobry wiecżór u mnie jest łańcuch z korlaiczków ale kto wie może w tym roku zrobimy cos z Piotrusiem nowego WUsia, korale z jarzębiny albo malowane szyszki Pieknie wychodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 raczej myślałam o bibule albo papierze kolorowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.11.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Z bibuły to kokardki znam, albo łańcuszki kółka i harmonijki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 28.11.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 efilo - no to odkryłaś cos nowego dzięki nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts