malgos2 08.12.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 No pieknie. Juz sie boje, o co mnie by zapytala. zaczekaj, aż do ciebie przyjedzie Mysle, ze mialaby wiecej pytan do P. ona facetów się wstydzi Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Cześć Lidziunka! Idę czytać, czy Ty też już się wprowadzasz? Bo jakaś superhiperprzedświąteczna gorączka przeprowadzkowa ogarnęła forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ożeszorzeszku!!! Nie wiele się pomyliłam... jest gniazdko, jest daszek i przefrunie ptaszek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.12.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Berek co taaam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dzień dobry mgliste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.12.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.12.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 czesc dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.12.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Cześć Jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.12.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dzień doberek nie wyspałam się M pojechał dzisiaj na Mazury i wraca dopiero w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.12.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a moj leci jutro do Brukseli i wraca tez w sobote bierz swoje dziewczyny i przyjezdzaj bo mi sie nie chce pracowac i bede miala pretekst zeby wziac urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.12.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A mój strzelił wczoraj focha i się dziś do mnie nie odzywa pobyt teściowej w domu nie sprzyja dobrym relacjom w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.12.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a moj leci jutro do Brukseli i wraca tez w sobote bierz swoje dziewczyny i przyjezdzaj bo mi sie nie chce pracowac i bede miala pretekst zeby wziac urlop nie kuś, bo może się zdecyduję , a po naszym wyjeździe będziesz potrzebowała kolejnego tygodnia odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.12.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a moj leci jutro do Brukseli i wraca tez w sobote bierz swoje dziewczyny i przyjezdzaj bo mi sie nie chce pracowac i bede miala pretekst zeby wziac urlop nie kuś, bo może się zdecyduję , a po naszym wyjeździe będziesz potrzebowała kolejnego tygodnia odpoczynku i wtedy nie bedzie zmiluj sie tylko bede musiala wziac wolne, przyjezdzajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.12.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A mój strzelił wczoraj focha i się dziś do mnie nie odzywa pobyt teściowej w domu nie sprzyja dobrym relacjom w rodzinie może do wieczora mu przejdzie ja już skreślam dni w kalendarzu, bo nie mogę się doczekać wyprowadzki od moich rodziców . Nie mogę już wytrzymać z moją mamą i ciągle się z nią kłócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.12.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A mój strzelił wczoraj focha i się dziś do mnie nie odzywa pobyt teściowej w domu nie sprzyja dobrym relacjom w rodzinie może do wieczora mu przejdzie ja już skreślam dni w kalendarzu, bo nie mogę się doczekać wyprowadzki od moich rodziców . Nie mogę już wytrzymać z moją mamą i ciągle się z nią kłócę dobijam do tego klubu bo ja myslałą ze swoją mamę wczoraj uduszę ale u nie wyprowadzka nie prędko choć mam nadzieje że wszystko pójdzie sprawnie i nastapi to w zapalnowanym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.12.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A mój strzelił wczoraj focha i się dziś do mnie nie odzywa pobyt teściowej w domu nie sprzyja dobrym relacjom w rodzinie może do wieczora mu przejdzie ja już skreślam dni w kalendarzu, bo nie mogę się doczekać wyprowadzki od moich rodziców . Nie mogę już wytrzymać z moją mamą i ciągle się z nią kłócę no ja teraz mam teściowa w domu półtora tygodnia, a potem 4 dni moją mamę jest to dla mnie ciężki okres i już liczę dni do powrotu babci z sanatorium teściowa dobrze się Dominiką opiekuje ale cały dzień chodzi za nią z jedzeniem i widzę że się mojemu małżowi udzieliło, bo wczoraj usilnie próbowali małą nakarmić. Szlag mnie trafił i powiedziałam, że jak nie chce buzią, to może niech jej przez dupkę wcisną no i strzelił focha W przypadku obydwu dziewczynek wyznawaliśmy do tej pory zasadę że jak nie chcą jeść, to nie ma biegania za nimi z zupką, nie ma sadzania na oknie i pokazywania ptaszków i gadania za mamę za babcię i za tatusia. Jak jeden dzień zje mniej, to nic jej nie będzie. Ale widać, że jak mamusia przyjechała, to się zasady zmieniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.12.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 a moj leci jutro do Brukseli i wraca tez w sobote bierz swoje dziewczyny i przyjezdzaj bo mi sie nie chce pracowac i bede miala pretekst zeby wziac urlop nie kuś, bo może się zdecyduję , a po naszym wyjeździe będziesz potrzebowała kolejnego tygodnia odpoczynku i wtedy nie bedzie zmiluj sie tylko bede musiala wziac wolne, przyjezdzajcie jakbyś mieszkała bliżej, to bym się w ogóle nie zastanawiała nad tym, ale samotna podróż samochodem z zołzelinami do ciebie przyprawiłaby mnie o zawał serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.12.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A mój strzelił wczoraj focha i się dziś do mnie nie odzywa pobyt teściowej w domu nie sprzyja dobrym relacjom w rodzinie może do wieczora mu przejdzie ja już skreślam dni w kalendarzu, bo nie mogę się doczekać wyprowadzki od moich rodziców . Nie mogę już wytrzymać z moją mamą i ciągle się z nią kłócę dobijam do tego klubu bo ja myslałą ze swoją mamę wczoraj uduszę ale u nie wyprowadzka nie prędko choć mam nadzieje że wszystko pójdzie sprawnie i nastapi to w zapalnowanym momencie moja mi przedwczoraj dała gulasz psu, który miałam zostawiony dla Olgi na obiad Myślałam, że ją rozszarpię . Olga mi usnęła w samochodzie jak wracała z przedszkola, więc zjadłam obiad z Ingą i zostawiłam trochę dla Olgi. A moja mama jak wróciła do domu, to go wylała, nawet się nie pytając, czy może A potem jeszcze miała pretensję, że się na nią wydarłam i pokłóciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.12.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Wy tak narzekacie na swoje mamy a ja tyyyyyyle oddałabym za babcie na miejscu...chyba na rękach bym ją nosiła....ale to chyba wtedy, kiedy jest mi niezbedna, bo teraz już sie nauczyłam sama sobie radzić i juz mi ta tęsknota przeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.12.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A mój strzelił wczoraj focha i się dziś do mnie nie odzywa pobyt teściowej w domu nie sprzyja dobrym relacjom w rodzinie może do wieczora mu przejdzie ja już skreślam dni w kalendarzu, bo nie mogę się doczekać wyprowadzki od moich rodziców . Nie mogę już wytrzymać z moją mamą i ciągle się z nią kłócę no ja teraz mam teściowa w domu półtora tygodnia, a potem 4 dni moją mamę jest to dla mnie ciężki okres i już liczę dni do powrotu babci z sanatorium teściowa dobrze się Dominiką opiekuje ale cały dzień chodzi za nią z jedzeniem i widzę że się mojemu małżowi udzieliło, bo wczoraj usilnie próbowali małą nakarmić. Szlag mnie trafił i powiedziałam, że jak nie chce buzią, to może niech jej przez dupkę wcisną no i strzelił focha W przypadku obydwu dziewczynek wyznawaliśmy do tej pory zasadę że jak nie chcą jeść, to nie ma biegania za nimi z zupką, nie ma sadzania na oknie i pokazywania ptaszków i gadania za mamę za babcię i za tatusia. Jak jeden dzień zje mniej, to nic jej nie będzie. Ale widać, że jak mamusia przyjechała, to się zasady zmieniają ja cię doskonale rozumiem, bo moja mama też ciągle by coś wciskała do jedzenia dziewczynkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts