lidszu 12.12.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 no jak to jakie wieści mieli wczoraj chłopaki dachówkę na dach targać no i co nic nie mówisz czy byli czy nie nie było ich ma nadzieję, że w poniedziałek przyjadą tak jak obiecali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.12.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 W końcu trafiłam do Ciebie. Śliczna dachówka. Mężowi też się podoba. A wiesz, że mnie jednak przekabacił na tą blachę A miałam przecież podjechać do Ciebie podczas deszczu i posłuchać czy nic nie dudni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 no ja też mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.12.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Dzień doberek. To co od poniedziałku dachóweczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.12.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.12.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 W końcu trafiłam do Ciebie. Śliczna dachówka. Mężowi też się podoba. A wiesz, że mnie jednak przekabacił na tą blachę A miałam przecież podjechać do Ciebie podczas deszczu i posłuchać czy nic nie dudni jak nie zapomnę, to ci zrobię nagranie fajnie, że się zdecydowaliście na blachę, bo nie będziecie żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.12.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 dzień dobry wszystkim M wczoraj wrócił do domu, więc mam trochę spokoju i luzu, bo dziewczynki się bardzo za nim stęskniły i go okupują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 dobry wieczór Spryciula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.12.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 dobry wieczór Spryciula ja się z nimi przez ostatnie 4 dni zajmowałam, więc jeden dzień wytchnienia mi się należy, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 A Ty go nie oblegasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.12.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Czesc Lidzia czeka na swoją kolej, jak dziewczynki spać pójdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.12.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Cze Liduś i co? kładą czy ich gdzieś zasypało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.12.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Hejka I jakie wieści z placu budowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dzień dobry Lidziu no właśnie jak pracują czy za zimno i pada śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.12.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Hej wszystkim w końcu dotarłam do domu, uffff Dekarze są na budowie i wciągają dachówkę na górę !!!! Cieszę jak głupia, ale dopiero jutro będę się mogła pochwalić jakimiś postępami. Pan Artur obiecał, że do końca tygodnia skończą dach !!! Był też dzisiaj na budowie pan od przyłącza docelowego prądu . W końcu udało mu się zrobić mapkę na mają działkę (przypominam, że poprzednio STOEN się pomylił i w mojej umowie wpisał zły nr działki , przez co pan musiał robić nowe mapki do celów projektowych). Pan dzisiaj oddaje papiery na ZUD i powiedział, że jak nie będzie dużych mrozów w styczniu, to poprowadzą kabel w ziemi i zrobią mi piękną skrzyneczkę w ogrodzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.12.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 brawa dla dekarzy za słowność, za efekty jeszcze nie Podobno zima ma złapać ale w późniejszym okresie, może uda sie ze skrzynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.12.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Super! Jeśli nawet trochę śnieżku im nie przeszkadza, to dzielne chłopaki i zapewne jak mówią tak zrobią! Czekam na fotki dachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.12.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 panowie powiedzieli, że śnieg im nie przeszkadza, gorzej jakby deszcz padał. Wierzę, że uda im się skończyć. Jutro po południu pokaże pierwsze zdjęcia, bo dzisiaj już nie będzie mnie na budowie. Moja I. ma dzisiaj przedstawienie świąteczne w przedszkolu, a O. ma w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.12.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 panowie powiedzieli, że śnieg im nie przeszkadza, gorzej jakby deszcz padał. Wierzę, że uda im się skończyć. Jutro po południu pokaże pierwsze zdjęcia, bo dzisiaj już nie będzie mnie na budowie. Moja I. ma dzisiaj przedstawienie świąteczne w przedszkolu, a O. ma w piątek miłego przedstawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.12.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 panowie powiedzieli, że śnieg im nie przeszkadza, gorzej jakby deszcz padał. Wierzę, że uda im się skończyć. Jutro po południu pokaże pierwsze zdjęcia, bo dzisiaj już nie będzie mnie na budowie. Moja I. ma dzisiaj przedstawienie świąteczne w przedszkolu, a O. ma w piątek Moja ma w piątek i musiałam jej aureolkę dokupić do stroju. Jakbym jej nie znała, to powiedziałabym ze z aureolką jej do twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts