wu 13.01.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Zuza nie kraczę też chcę wiosnę ale zapowiadają taką pogodę to końca stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Gdyby to bylo tylko do konca stycznia, to OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.01.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Zuza nie kraczę też chcę wiosnę ale zapowiadają taką pogodę to końca stycznia ja slyszalam ze zima bedzie do konca marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.01.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Zuza nie kraczę też chcę wiosnę ale zapowiadają taką pogodę to końca stycznia ja slyszalam ze zima bedzie do konca marca kategorycznie się nie zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.01.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Zuza nie kraczę też chcę wiosnę ale zapowiadają taką pogodę to końca stycznia ja slyszalam ze zima bedzie do konca marca kategorycznie się nie zgadzam Ja też!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.01.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Zuza nie kraczę też chcę wiosnę ale zapowiadają taką pogodę to końca stycznia ja slyszalam ze zima bedzie do konca marca kategorycznie się nie zgadzam Ja też!!! ja bardziej bo mi mediów nie mogą robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.01.2010 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Zuza nie kraczę też chcę wiosnę ale zapowiadają taką pogodę to końca stycznia ja slyszalam ze zima bedzie do konca marca kategorycznie się nie zgadzam Ja też!!! ja bardziej bo mi mediów nie mogą robić A ja nie mogę ogrodzenia skończyć... i bramy wjazdowej... i drzewek nie mogę sadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.01.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Zuza nie kraczę też chcę wiosnę ale zapowiadają taką pogodę to końca stycznia ja slyszalam ze zima bedzie do konca marca kategorycznie się nie zgadzam Ja chyba jedna się zgodzę na taką ewentualność Czesc Lidzia? co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 dzień dobry ja tez się nie zgadzam ale co zrobić praw natury pan nie zmienisz nie bądź pan głąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.01.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 dzień dobry mamy piękne słonko dzisiaj i -18 kuźwa ja chcę, aby ten mróz sobie już poszedł Jadę za chwilkę na następne babskie spotkanie . Tym razem robimy najazd Nitce razem z Pasie i Zuzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.01.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Jadę za chwilkę na następne babskie spotkanie . Tym razem robimy najazd Nitce razem z Pasie i Zuzą zazdraszczam może i ja się w końcu doczekam jakiegoś babskiego nalotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.01.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ...oj nie marudź tylko następnym razem dołącz witanko Lidzia bardzo dziękuje za odwiedzinki mam nadzieje na rychłą rewizytę... bo już daaaawno nie byłam u Coebie... a do mnie wiesz - zawsze zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.01.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Zuza nie kraczę też chcę wiosnę ale zapowiadają taką pogodę to końca stycznia ja slyszalam ze zima bedzie do konca marca kategorycznie się nie zgadzam Ja też!!! ja bardziej bo mi mediów nie mogą robić A ja nie mogę ogrodzenia skończyć... i bramy wjazdowej... i drzewek nie mogę sadzić... ale za to ja moge jeździć na nartach a co taka wredna będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.01.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ...oj nie marudź tylko następnym razem dołącz witanko Lidzia bardzo dziękuje za odwiedzinki mam nadzieje na rychłą rewizytę... bo już daaaawno nie byłam u Coebie... a do mnie wiesz - zawsze zapraszam Nituś, to ja bardzo dziękuję za zaproszenie . Domek wygląda naprawdę wspaniale i robi się coraz bardziej domowo Jak tylko mróz trochę odpuści, to serdecznie zapraszam do mnie z rewizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.01.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 tez powiem dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.01.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 doberek kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.01.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.01.2010 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Hej Liduśka! Mam dla Ciebie maaasę butelek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2010 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Hej Liduśka! Mam dla Ciebie maaasę butelek... Wodki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts