rasia 22.01.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 ja mam psiapsiólkę w Musułach k.Żabiej woli...to gdzieś koło Was??? stamtąd najbliżej miałabyś do Myszy i do Aniwmuratorze. Ja, Nitka i Maggi mieszkamy na drugim końcu W-wy. a ja i Pasie w środeczku A ja gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.01.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 ja mam psiapsiólkę w Musułach k.Żabiej woli...to gdzieś koło Was??? stamtąd najbliżej miałabyś do Myszy i do Aniwmuratorze. Ja, Nitka i Maggi mieszkamy na drugim końcu W-wy. a ja i Pasie w środeczku A ja gdzie? a Ty w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.01.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Lidszu dzieki za odwiedziny wiosną wproszę się do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.01.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Lidszu dzieki za odwiedziny wiosną wproszę się do Ciebie To ja bardzo dziękuję za zaproszenie i możliwość obejrzenia przecudnego domku I jak najbardziej na wiosnę zapraszam na rewizytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 22.01.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 A ja tradycyjnie z pytaniem czy wybierasz się 4 lutego do Magi77 i czy ewentualnie zaś mogłabym się zabrać z Tobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.01.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 ale Wam fajnie, spotkanka urządzacie, a ja jestem ciągle jeszcze zabiegana, może z wiosną odrobię zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.01.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 a ja przydreptalam zobaczyc co nowego a tu jakiś samozapłon w środku zimy zazdroszcze spotkanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.01.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ja mam psiapsiólkę w Musułach k.Żabiej woli...to gdzieś koło Was??? stamtąd najbliżej miałabyś do Myszy i do Aniwmuratorze. Ja, Nitka i Maggi mieszkamy na drugim końcu W-wy. O, do mnie będziesz miała blisko jak się już wybuduję, bo ja dokładnie w gminie Żabia Wola się buduję. oooo to bliziutko! pozdrawiam Was wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_zuk 25.01.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Cześć Lidszu,też buduję, a przynajmniej mam zamiar, budować Topaza. Mam pytanko czy nie podzieliłabyś się namiarami na ekipę budowlaną?? w dzienniku wspominałaś, że dostałas kilka namiarów. Czy jesteś ze swojej ekipy finalnie zadowolona? czy mogłabyś ją polecić?Pozdrawiam,kasia_zuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 dobry wieczór a Lidzia to zamarzła czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.01.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 dobry wieczór a Lidzia to zamarzła czy jak nie zamarzła, ale jest chora jeszcze dzisiaj mnie dodatkowo przewiało, bo musiałam jechać wysprzątać ze szwagierką mieszkanie po teściowej, bo zostało sprzedane. pogoda mnie dobija i w ogóle najchętniej nie wychodziłabym z domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.01.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Cześć Lidszu, też buduję, a przynajmniej mam zamiar, budować Topaza. Mam pytanko czy nie podzieliłabyś się namiarami na ekipę budowlaną?? w dzienniku wspominałaś, że dostałas kilka namiarów. Czy jesteś ze swojej ekipy finalnie zadowolona? czy mogłabyś ją polecić? Pozdrawiam, kasia_zuk Kasia, generalnie jestem zadowolona z ekipy i prześlę ich namiary na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Oj, to kuruj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.01.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Oj, to kuruj sie. dzięki, staram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.01.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 dobry wieczór a Lidzia to zamarzła czy jak nie zamarzła, ale jest chora jeszcze dzisiaj mnie dodatkowo przewiało, bo musiałam jechać wysprzątać ze szwagierką mieszkanie po teściowej, bo zostało sprzedane. pogoda mnie dobija i w ogóle najchętniej nie wychodziłabym z domu . Lidzia to niedobrze żeś chora leż grzecznie w łóżeczku i kuruj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 o jacie, następny kaszlakkatarak Liduś, herbatka z malinami i łózeczko - nie masz innego wyjścia zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Lepiej herbatka z pradem... Sama kiedys mowilas, ze z malinami nie dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Lepiej herbatka z pradem... Sama kiedys mowilas, ze z malinami nie dziala. a co Lidzia zaciążyła bo z malinami to ciężarówki nie powinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Lepiej herbatka z pradem... Sama kiedys mowilas, ze z malinami nie dziala. a co Lidzia zaciążyła bo z malinami to ciężarówki nie powinny To z pradem tym bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 CzescKto zaciążył? gdzie? Lidzia, zdrówka życzę, nie łaź w takie zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts