Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Jedną widziałam, piękną, z witrynką w kuchni przy wyspie, z czarnymi szklanymi drzwiami do gabinetu. Boskość w pełnym wydaniu. Twórca tych wnętrz ma wyobraźnie i niezły gust :wink:

te czarne drzwi do gabinetu są zarąbiste i nawet mojemu mężowi się spodobały :lol: :lol:

dzięki za słowa uznania :D

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiola, daj proszę swojego maila

Markotko, mi kolorystycznie też druga wersja bardziej odpowiada, chociaż ten kominek mi się nie podoba z tym łukiem.

chcemy połączyć te dwie wersje w jedną, ale pewnie z przewagą rozwiązań z pierwszej wersji.

Bardzo mi się w 1 podoba kuchnia. Chcemy tam podnieść koniec wyspy i zrobić taki mini barek, aby postawić 2-3 hokery

Dzięki

Dla mnie zdecydowanie wersja 1 :lol:

to tak jak mi :D . Jednak kolor salonu bardziej mi się w 2 podoba. Na pewno z 2 przeniesiemy tą ścianę z telewizorem wiszącym na podświetlonym czarnym lacobelu.

Muszę teraz pomyśleć nad oświetleniem do salonu i jadalni, bo te zaproponowane mi nie pasią :-? Jedyne spotlighty w jadalni mi się podobają w wersji 2

Po podałaś za dużą porcję wrażeń... :wink: :lol: :lol:

Trzeba było dawkować... 8)

To ja zacznę od salonu /i pewnikiem na tym skończę :wink: /:

Oświetlenie liniowe wersja pierwsza, ale absolutnie tu nie widzę tych zwisów, tylko coś bliżej sufitu, tak jak w wersji 2. Lacobel jest piękny i bardzo wyrazisty i jeśli podoba Wam się za tv/2/, to świetnie nawiązywałby do drzwi do gabinetu/1/... Kominek z ławeczką jest rewelacyjny! i od strony salonu absolutnie piękny w wersji 2, ale nie wiem po co zaokrąglony od wejścia...? :roll: , tu nie widzę sensu nawiązywania do zaokrąglonej ściany przy wejściu. Ta ściana broni się sama swoją formą, fakturą i kolorem... 8) /wersja2/. No i kolor kominka też wersja 2, dałabym nawet trochę ciemniejszy, lub bardziej wyrazisty... :roll: :p Meble salonowe też wersja 2, znaczy ich ilość i rozmieszczenie... :roll: , tylko ta ława w salonie... :roll: forma ok, ale kolor... :-? :oops:

Młoda wróciła ze szkoły, to jeszcze tylko powiem, że w kuchni urzekła mnie w wersji pierwszej biel blatu z zielonymi trawami połączona... 8) 8) 8) Wszystko mi się bardziej podoba w 1, tylko ściany coś mi nie pasią... :roll: