lidszu 15.02.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Jedną widziałam, piękną, z witrynką w kuchni przy wyspie, z czarnymi szklanymi drzwiami do gabinetu. Boskość w pełnym wydaniu. Twórca tych wnętrz ma wyobraźnie i niezły gust te czarne drzwi do gabinetu są zarąbiste i nawet mojemu mężowi się spodobały dzięki za słowa uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.02.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 gdzie mozna zobaczyc to o czym mowi Wiola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 gdzie mozna zobaczyc to o czym mowi Wiola?daj mi na PW swój e-mail, to ci prześlę linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 gdzie mozna zobaczyc to o czym mowi Wiola?daj mi na PW swój e-mail, to ci prześlę linka poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.02.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Lidszu, a ja też mogę prosić? na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.02.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Dostalam Mi bardziej kolorystycznie odpowiada wersja 2 te drzwi do gabinetu tez jakos biale mi bardziej pasuja tylko ta ramka z cegiel nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 To ja poprosze linka do tej wersji, której nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Wiola, daj proszę swojego maila Markotko, mi kolorystycznie też druga wersja bardziej odpowiada, chociaż ten kominek mi się nie podoba z tym łukiem. chcemy połączyć te dwie wersje w jedną, ale pewnie z przewagą rozwiązań z pierwszej wersji.Bardzo mi się w 1 podoba kuchnia. Chcemy tam podnieść koniec wyspy i zrobić taki mini barek, aby postawić 2-3 hokery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 no i mała łazienka jest totalnie do przeróbki, bo tu się dziewczyny nie wykazały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.02.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Liduś, ja też kcem zobaczyć wizulki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Wiola, Rasia, poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Dzięki Dla mnie zdecydowanie wersja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Dzięki Dla mnie zdecydowanie wersja 1 to tak jak mi . Jednak kolor salonu bardziej mi się w 2 podoba. Na pewno z 2 przeniesiemy tą ścianę z telewizorem wiszącym na podświetlonym czarnym lacobelu. Muszę teraz pomyśleć nad oświetleniem do salonu i jadalni, bo te zaproponowane mi nie pasią Jedyne spotlighty w jadalni mi się podobają w wersji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 dzień dobry a ja ja też kcem podrzucam emalię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 dzień dobry a ja ja też kcem podrzucam emalię pojszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 ha zaraz się wciągnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 ha zaraz się wciągnę tylko potem się wypowiedz, bo dziewczyny tak wciągnęło, że się nie odzywają A ja tu z niecierpliwością czekam na uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 no oczywista oczywistość no chyba że mi mowę odbierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.02.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Po podałaś za dużą porcję wrażeń... Trzeba było dawkować... To ja zacznę od salonu /i pewnikiem na tym skończę /: Oświetlenie liniowe wersja pierwsza, ale absolutnie tu nie widzę tych zwisów, tylko coś bliżej sufitu, tak jak w wersji 2. Lacobel jest piękny i bardzo wyrazisty i jeśli podoba Wam się za tv/2/, to świetnie nawiązywałby do drzwi do gabinetu/1/... Kominek z ławeczką jest rewelacyjny! i od strony salonu absolutnie piękny w wersji 2, ale nie wiem po co zaokrąglony od wejścia...? , tu nie widzę sensu nawiązywania do zaokrąglonej ściany przy wejściu. Ta ściana broni się sama swoją formą, fakturą i kolorem... /wersja2/. No i kolor kominka też wersja 2, dałabym nawet trochę ciemniejszy, lub bardziej wyrazisty... Meble salonowe też wersja 2, znaczy ich ilość i rozmieszczenie... , tylko ta ława w salonie... forma ok, ale kolor... Młoda wróciła ze szkoły, to jeszcze tylko powiem, że w kuchni urzekła mnie w wersji pierwszej biel blatu z zielonymi trawami połączona... Wszystko mi się bardziej podoba w 1, tylko ściany coś mi nie pasią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts