wu 15.02.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Lidziu ja aż tak szczegółowo jak dziewczyny nie napiszę ale jakoś tak bardziej mnie pociąga wersja pierwsza tak jakoś bardziej do mnie przemawia i łazienka w wersji pierwszej jest lepsza jeśli chodzi o układ tylko kabinkę to ja bym może 90-kę dała i myślę patrząc na wymiary że się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.02.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 włączyłabym się do wymiany zdań ale na moją pocztę gołąbek nie dotarł ale co się dziwić, jest zima i gołębie pocztowe niedokarmione i siły nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 włączyłabym się do wymiany zdań ale na moją pocztę gołąbek nie dotarł ale co się dziwić, jest zima i gołębie pocztowe niedokarmione i siły nie mają kochanie, ale ja nie mam twojego maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 15.02.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 projekty super, tak ogolnie. kazdy ma w sobie cos do wykorzystania. bardzo podobaja mi sie podwieszane sufity i ledy. w wersji z zaokraglonym kominkiem : ja zmienilabym te zaokraglenie. widze tu raczej proste ksztalty. male kafelki dla mnie. co do wiszacego oswietlenia... moze cos innego by sie znalazlo? ja nie lubie czarnego koloru, wiec tu zostawie temat Wam. Kuchnia bardziej przemawia do mnie z brązem. Wiatrołap z klinkierem moze jakos inaczej bym wykonczyla. kolorystyka w wersji 2 generalnie bardziej do mnie przemawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.02.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 włączyłabym się do wymiany zdań ale na moją pocztę gołąbek nie dotarł ale co się dziwić, jest zima i gołębie pocztowe niedokarmione i siły nie mają kochanie, ale ja nie mam twojego maila bozzzzzzzzesz jak to możliwe teraz ja: Wersja 2: - ścina z cegły już wiem że jej nie będzie ( tej w salonie też ) i dobrze ( + dla ciebie), szklane drzwi super, półka przy kominku mnie by przeszkadzała w komunikacji ( zaznaczam że "mnie") fotel przy kominku rezewuję dla siebie , dziwi mnie ścieżka z holu do salonu (co autor miał na myśli), bardzo fajne półki na ścinie w wejściu, uspokoiłabym podłogę która ma dużo kombinacji, wcięc, połączeń ( kwadraty w kuchni ), kuchnia jest ok nawet bardzo ok Wersja 1: zacznę od kuchni gdzie wolę układ zabudowy lodówki w wersji 2 tu drażni mnie wnęczka utworzona z zabudowy z piekarnikiem, ale podłoga na całości bardzo korzystna (duży +), kominek zdecydowanie w Wersji 2 gdzie jest wyrazisty a nie mdły jak w wersji 1, dobór kolorystyki przegrywa z 2-ką, do przemysleń pozostaje oświetlenie i łazienka której ja nie czuję (ale wersja 2 wymaga mniejszej korekty ) ale na obu wersjach widzę ciemne schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 włączyłabym się do wymiany zdań ale na moją pocztę gołąbek nie dotarł ale co się dziwić, jest zima i gołębie pocztowe niedokarmione i siły nie mają kochanie, ale ja nie mam twojego maila bozzzzzzzzesz jak to możliwe teraz ja: Wersja 2: - ścina z cegły już wiem że jej nie będzie ( tej w salonie też ) i dobrze ( + dla ciebie), szklane drzwi super, półka przy kominku mnie by przeszkadzała w komunikacji ( zaznaczam że "mnie") fotel przy kominku rezewuję dla siebie , dziwi mnie ścieżka z holu do salonu (co autor miał na myśli), bardzo fajne półki na ścinie w wejściu, uspokoiłabym podłogę która ma dużo kombinacji, wcięc, połączeń ( kwadraty w kuchni ), kuchnia jest ok nawet bardzo ok Wersja 1: zacznę od kuchni gdzie wolę układ zabudowy lodówki w wersji 2 tu drażni mnie wnęczka utworzona z zabudowy z piekarnikiem, ale podłoga na całości bardzo korzystna (duży +), kominek zdecydowanie w Wersji 2 gdzie jest wyrazisty a nie mdły jak w wersji 1, dobór kolorystyki przegrywa z 2-ką, do przemysleń pozostaje oświetlenie i łazienka której ja nie czuję (ale wersja 2 wymaga mniejszej korekty ) ale na obu wersjach widzę ciemne schody I nawet M się do nich nie przyczepił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.02.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 poprosze linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.02.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Hejka Zdrówka przyszłam życzyć - Konrad właśnie dzisiaj dostał tempki Czy ja tyż moge prosić o namiary na wizualki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 jasne - dajcie mi swoje maile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
riplejj 15.02.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 jasne - dajcie mi swoje maile ...no to ja sie przypomne ... [email protected] ,bo bardzo...bardzo... chce zobaczyc te wizualki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.02.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 moj jest w podpisie anjamen małpa poczta fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ancysko Ty odpoczywać miałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 jasne - dajcie mi swoje maile ...no to ja sie przypomne ... [email protected] ,bo bardzo...bardzo... chce zobaczyc te wizualki pozdrawiam wysłałam, nie doszło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.02.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ancysko Ty odpoczywać miałaś odpoczywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 jeszcze dzień dwa i w doopsko będzie Cię można lać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.02.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 ja mam. dz\ieki jutro sie powymadrzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.02.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 jeszcze dzień dwa i w doopsko będzie Cię można lać wypluj te slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 tfu tfu i zaplułam se monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
riplejj 15.02.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 jasne - dajcie mi swoje maile ...no to ja sie przypomne ... [email protected] ,bo bardzo...bardzo... chce zobaczyc te wizualki pozdrawiam wysłałam, nie doszło ? WIELKIE DZIEKI !!! juz mam wersje 2, pewnie w1 gdzies sie zapodziala ... jutro tez sie wypowiem na temat Twoich Wizualek p.s jak bedziesz miala chwilke,to prosze przeslij mi jeszcze raz w1... A tak w ogole to pewnie masz nas juz po dziurki ... ...bo kazdy chce zobaczyc. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.02.2010 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Czesc Dobrze zareklamowałam, co? Teraz każdy chce zobaczyć. dzień 4: śnieg nadal sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts