Elena76 26.02.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 czego to teraz sie nie wymysla... urodziny na basenie noo jeszcze muszę jej kostium kupić, co w lutym nie jest łatwe ale cieszy się "jak głupia" na ten basen a będą drinki z palemkami? bezalkoholowe ofkorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.02.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 doberek Lidziu hoho łazienka Twoich dziewczynek zapowiada sie fantastycznie !!!! , buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.02.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 czego to teraz sie nie wymysla... urodziny na basenie noo jeszcze muszę jej kostium kupić, co w lutym nie jest łatwe ale cieszy się "jak głupia" na ten basen a będą drinki z palemkami? bezalkoholowe ofkorz i może taniec hula w spódniczkach z trawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.02.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 czego to teraz sie nie wymysla... urodziny na basenie noo jeszcze muszę jej kostium kupić, co w lutym nie jest łatwe ale cieszy się "jak głupia" na ten basen a będą drinki z palemkami? bezalkoholowe ofkorz i może taniec hula w spódniczkach z trawy o rany, lata mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.02.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 ja też chcę już lato dobra czas wciąż doopkę w troki i zabrać się za odgruzowanie domku . Będę zaglądać w międzyczasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.02.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 ja też chcę już lato dobra czas wciąż doopkę w troki i zabrać się za odgruzowanie domku . Będę zaglądać w międzyczasie Lidziu robie to samo, wlasnie mam przerwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.02.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 ja też chcę już lato dobra czas wciąż doopkę w troki i zabrać się za odgruzowanie domku . Będę zaglądać w międzyczasie Lidziu robie to samo, wlasnie mam przerwe u ciebie powinno to wyglądać tak: odpoczynek, odpoczynek, odpoczynek, sprzątanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.02.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 teraz upieke piernika dla odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.02.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Berek Ooo widzę że wszystkie chyba sprzątamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.02.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Berek Ooo widzę że wszystkie chyba sprzątamy starłam wszędzie kurze, sprzątnęłam burdelik w pokoju dziewczynek i robię sobie małą przerwę . czeka mnie jeszcze mycie łazienki, odkurzanie i mycie podłóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.02.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 teraz upieke piernika dla odmiany to miłego pieczenia i smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.02.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 teraz upieke piernika dla odmiany to miłego pieczenia i smacznego niezły wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.02.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Lidka bardzo fajnie się zapowiada łazienka dziewczynek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.02.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 teraz upieke piernika dla odmiany to miłego pieczenia i smacznego niezły wyszedł o ty okrutna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.02.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Lidka bardzo fajnie się zapowiada łazienka dziewczynek! bardzo dziękuję Starałam się wybrać takie płytki, które poleżą ładnych parę lat, a jednocześnie nie są zbyt dziecinne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 dobry wieczór Lidzia bardzo fajne te wizualki proste, oszczędne a jednocześnie eleganckie i u dzieczynek jak już pisałam długo będą dobrze wyglądć ja sprzątałam trzy dni mam dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.02.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Wusia, dziękuję bardzo . Jest tam parę rzeczy do poprawy, ale raczej niedużo. Ja sprzątałam dzisiaj cały dzień, a i tak nie wyrobiłam się z myciem podłóg . Aaaa i jeszcze mi prasowanie znowu schodzi z fotela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 poczekaj jak domek sprzątać zaczniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.02.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 poczekaj jak domek sprzątać zaczniesz już teraz mam taki dom u rodziców, więc więc co mnie czeka a zresztą mąż obiecał, że zatrudni panią do sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.02.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 poczekaj jak domek sprzątać zaczniesz już teraz mam taki dom u rodziców, więc więc co mnie czeka a zresztą mąż obiecał, że zatrudni panią do sprzątania taaa a mój mi obiecał, że będzie pomagał.... i gucio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts