wu 26.02.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 nie no Kochana jak już będzie gotowy to sama przyjemnosć sprzątać przy pomocy odkurzacza równiutkie podłogi ale beton szczoteczką i gruzik i trocinki i inne takie to jest jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.02.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 nie no Kochana jak już będzie gotowy to sama przyjemnosć sprzątać przy pomocy odkurzacza równiutkie podłogi ale beton szczoteczką i gruzik i trocinki i inne takie to jest jazda Nie zapomnij o wszędobylskim kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.02.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Się poddałam i beton przestałam zamiatać jak za dużo kotów to je zbieram. A tak odkurzacz bo inaczej zwariować przyjdzie Z utęsknieniem czekam na gresy, żeby można było zamiatać i z mopem ganiać - to nie zboczenie jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 tak mam go wszędzie trudno zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.02.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 tak mam go wszędzie trudno zapomnieć nic mi nie mów o betonie i tym ku%&&im kurzu Nie cierpię, wręcz nie nawidzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 no ja myślę Moniu ale cóż trzeba przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 26.02.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 wieczorek, udanego weekendu życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.02.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 wieczorek, udanego weekendu życze i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 26.02.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 wieczorek, udanego weekendu życze i wzajemnie a dziekuje mam nadzieje ze bedzie udany kolejne spotkanie z elektrykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_zuk 26.02.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Cześć dziewczyny, widzę, że muszę muszę częściej zaglądać bo już parę stronek zaległości Jak mój maż był odpowiedzialny za zmywanie to kupił zmywarkę A jak zaczął być odpowiedzialny za odkurzanie nabyliśmy Roombę - sama sprząta polecam, włączam kiedy ja chcę a nie kiedy mąż ma ochotę a jak się przeprowadzimy na większe metry będę myślała nad Scoobem - myje podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_zuk 26.02.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ooo.. Spóźniłam się na wizualki Można je zobaczyć jestem bardzo ciekawa Łazienka super ja bardzo lubię kolor pomarańczowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.02.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Dzień dobry sobotnio - pogoda nas nie rozpieszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Dzień dobry sobotnio - pogoda nas nie rozpieszcza zgadzam się nie rozpieszcza cze Lidzia i goście widziałam łazienkę... faktycznie fajna... taka słoneczna i ciepła.... dla Dziewczynek super. buziaki zostawiam na cały dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.02.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 dzień dobry cichajcie Dziewczyny wiosna idzie troszkę trzeba pocierpieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.02.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Cześć dziewczyny, widzę, że muszę muszę częściej zaglądać bo już parę stronek zaległości Jak mój maż był odpowiedzialny za zmywanie to kupił zmywarkę A jak zaczął być odpowiedzialny za odkurzanie nabyliśmy Roombę - sama sprząta polecam, włączam kiedy ja chcę a nie kiedy mąż ma ochotę a jak się przeprowadzimy na większe metry będę myślała nad Scoobem - myje podłogi A nie utyka ta roomba w katach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.02.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Cześć, wiosna idzie wielkimi krokami, dziś bardzo ptaki dawały o sobie znać - lotami, okrzykami, śpiewem, nawoływaniami i widziałam srokę niosącą w dziobie gałązkę do budowy gniazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 27.02.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Cześć dziewczyny, widzę, że muszę muszę częściej zaglądać bo już parę stronek zaległości Jak mój maż był odpowiedzialny za zmywanie to kupił zmywarkę A jak zaczął być odpowiedzialny za odkurzanie nabyliśmy Roombę - sama sprząta polecam, włączam kiedy ja chcę a nie kiedy mąż ma ochotę a jak się przeprowadzimy na większe metry będę myślała nad Scoobem - myje podłogi A nie utyka ta roomba w katach? oj tak roomba to bedzie chyba jeden z pierwszych zakupow po najpotrzebniejszych .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.02.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Ja jakoś nie wierzę tym samo-sprzątającym robocikom. Wolę tradycyjny odkurzacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 27.02.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Ja jakoś nie wierzę tym samo-sprzątającym robocikom. Wolę tradycyjny odkurzacz nie to zebym cie namawiala. taki odkurzacz ma moja ciocia - bardzo sobie chwali, ustawiasz godzine i dzien o ktorej ma wystartowac sprzet. w programie Gadżet ustawili taki odkurzacz na dlugim stole chyba 3metrowym i nie spadl. glowna zaleta tego odkurzacza jest to ze my wychodzimy sobie do pracy a on odkurza jak dla mnie miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_zuk 27.02.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Cześć dziewczyny, widzę, że muszę muszę częściej zaglądać bo już parę stronek zaległości Jak mój maż był odpowiedzialny za zmywanie to kupił zmywarkę A jak zaczął być odpowiedzialny za odkurzanie nabyliśmy Roombę - sama sprząta polecam, włączam kiedy ja chcę a nie kiedy mąż ma ochotę a jak się przeprowadzimy na większe metry będę myślała nad Scoobem - myje podłogi A nie utyka ta roomba w katach? Faktycznie zostawia w samym rogu 2 cm ale jak puszczasz ją codziennie to zapobiega powstawaniu kotów nie przeczę, że należy co jakiś czas odkurzyć pożądnie pod meblami - mam zaniskie i mi nie wjerzdża pod wszystkie, ale niezastąpiona pod łóżkiem w sypialni Za każdym razem jestem też pod wrazeniem jak odkurza dywan u dzieci w pokoju - wyczesuje tak dokładnie, że ja bym chyba z sił opadła i niedorównała bym jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts