kasia_zuk 27.02.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Ja jakoś nie wierzę tym samo-sprzątającym robocikom. Wolę tradycyjny odkurzacz nie to zebym cie namawiala. taki odkurzacz ma moja ciocia - bardzo sobie chwali, ustawiasz godzine i dzien o ktorej ma wystartowac sprzet. w programie Gadżet ustawili taki odkurzacz na dlugim stole chyba 3metrowym i nie spadl. glowna zaleta tego odkurzacza jest to ze my wychodzimy sobie do pracy a on odkurza jak dla mnie miodzio. Ja niestety mam troszkę starszą wersję i prostrzą Zieloną więc włączam ją sama bez utawień pory ale i tak robię to jak wychodzę z domu. Dodatkowym atutem jej jest cena 200 $ - sprowadziłam sobie z USA. Napewno owiele dłużej bym się zastanawiała jakbym chciała sobie kupić u nas - chyba 3800 zł, ewentualnie wybierała bym którąś na allegro ok.1800 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2010 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 A powiedz jak to jest z transformatorem do tej amerykanskiej roomby? Jakie tam jest napiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.03.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.03.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 dzień dobry obydwie dziewczynki mam chore w domu kaszlą i mają katar. W sobotę był lekarz i nie stwierdził zmian w oskrzelach, kazał podawać syropki. Jednak jakoś nie widzę poprawy. Jeśli do jutra nic się nie zmieni, to znowu wezwiemy lekarza. Oby nie skończyło się na antybiotyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.03.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 ... wielka szkoda... moje Starsze dziecię też coś pokasłuje... ale jeszcze poszedł do przedszkola... zobacze co będzie wieczorem dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.03.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Lidzia, współczuję dziewczynkom, męczące to chorowanie bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.03.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Lidziu współczuję dwóch chorowitek w domu Mam nadzieję, że jednak będzie poprawa i na syropkach się skończy. Trzymam za Was kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.03.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 dzięki dziewczyny nie lubię jak obydwie jednocześnie chorują, bo niestety ciągle są jakieś kłótnie, poszturchiwania, robienie sobie na złość, które doprowadzają mnie do szału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.03.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Najlepiej wyjść wtedy z pokoju i zostawić je same. Albo się pogodzą albo pozabijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.03.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Najlepiej wyjść wtedy z pokoju i zostawić je same. Albo się pogodzą albo pozabijają prędzej to drugie moja O. jest uparta jak osioł i nie odpuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Oj to zdrówka... i cierpliwości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_zuk 01.03.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Dzień dobry Lidziu współczuje choroby dziewczynek . Ja natomiast wysłałam swoją corkę pierwszy raz do przedszkola I zostasłam w domu tylko zjednym Właśnie śpi a ja wkońcu mogę spokojnie napić się kawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_zuk 01.03.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 A powiedz jak to jest z transformatorem do tej amerykanskiej roomby? Jakie tam jest napiecie? Ja kupiłam transformator na allegro za 25 zł i jest wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 01.03.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 oj biedne dziewczynki duzo zdrowka zycze !!!!!! na katar to moze Olbas nakropic nieco ? co do tej "maszyny" sprzatajacej, to niezle cudenko ale cene tez ma niemala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.03.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 dzięki dziewczyny Kasia, to teraz masz luz blus w domu A cierpliwość jest mi jak najbardziej potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.03.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 dzięki dziewczyny Kasia, to teraz masz luz blus w domu A cierpliwość jest mi jak najbardziej potrzebna no ja też ostatnio narzekam na brak cierpliwości zwłaszcza w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.03.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witaj Lidziu! Dużo zdrówka dla dziewczynek...! Ja też dzisiaj zmykam z moimi babeczkami do lekarza, bo brzydko kaszlą, a Zuza ma okropny katar... Widziałam łazienkę w dzienniku - przesłodko się zapowiada! Ja też postawiłam na kolor w łazience dziewczynek. Zapytam jeszcze nieśmiało czy można zobaczyć więcej...!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 dzięki dziewczyny nie lubię jak obydwie jednocześnie chorują, bo niestety ciągle są jakieś kłótnie, poszturchiwania, robienie sobie na złość, które doprowadzają mnie do szału O matko, jakas izolatka Ci potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.03.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Współczuję dwóch chorowitek w domu.I rozumiem brak cierpliwości.Może spróbuj inhalacje. Nam lekarka przepisała Mucosolvan do inhalacji i jakoś ten kaszel i katar przeszedł. Niestety też prawie dwa tygodnie A. siedziała w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.03.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Bry, zdrówko dla córeczek zostawiam i zmykam dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts