Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Ja jakoś nie wierzę tym samo-sprzątającym robocikom. Wolę tradycyjny odkurzacz :)

nie to zebym cie namawiala. taki odkurzacz ma moja ciocia - bardzo sobie chwali, ustawiasz godzine i dzien o ktorej ma wystartowac sprzet. w programie Gadżet ustawili taki odkurzacz na dlugim stole chyba 3metrowym i nie spadl.

glowna zaleta tego odkurzacza jest to ze my wychodzimy sobie do pracy a on odkurza :) jak dla mnie miodzio.

Ja niestety mam troszkę starszą wersję i prostrzą Zieloną więc włączam ją sama bez utawień pory ale i tak robię to jak wychodzę z domu. Dodatkowym atutem jej jest cena 200 $ - sprowadziłam sobie z USA. Napewno owiele dłużej bym się zastanawiała jakbym chciała sobie kupić u nas - chyba 3800 zł, ewentualnie wybierała bym którąś na allegro ok.1800 zł.

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry :D

obydwie dziewczynki mam chore w domu :( kaszlą i mają katar. W sobotę był lekarz i nie stwierdził zmian w oskrzelach, kazał podawać syropki. Jednak jakoś nie widzę poprawy. Jeśli do jutra nic się nie zmieni, to znowu wezwiemy lekarza. Oby nie skończyło się na antybiotyku.

Witaj Lidziu!

Dużo zdrówka dla dziewczynek...!

Ja też dzisiaj zmykam z moimi babeczkami do lekarza, bo brzydko kaszlą, a Zuza ma okropny katar... :roll: :(

Widziałam łazienkę w dzienniku - przesłodko się zapowiada! :wink:

Ja też postawiłam na kolor w łazience dziewczynek.

Zapytam jeszcze nieśmiało czy można zobaczyć więcej...!? :oops: :roll: