Elena76 01.03.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Dobry wieczór Lidszu, mam nadzieję, że u dziewczynek to zwykłe przeziębienie. Teraz łatwo coś złapać, już chyba lepiej było jak mroziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.03.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Lidzia to ja Ci tez życzę duuużo cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.03.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Dobry wieczórteż życzenia zdrówka dla malych zostawiam a taka roombe ma szwagier. ja bylam sceptyczna ale jak zobaczylam tego kurdupla w akcji to musialam oddać honor. jest skubaniec niezly w te klocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 dobry wieczór Lidzia to wracajcie do zdrówka szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 cze Lidzia czytam, że Dziewczynki masz w domku wracajcie szybko do zdrówka buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.03.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Doberek I jak dzisiaj Wasze zdróweczko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.03.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 dzień dobry popołudniowo dzisiejsza noc, to makarba . O. miała bardzo wysoką gorączkę, której nie mogłam zbić , do tego zapchany nos, którym nie mogła oddychać, a jakby tego było mało, to jeszcze uciążliwy kaszel . Wzięłam ją do siebie do łóżka, bo wstawanie co 15 min. do niej mnie dobijało. W końcu koło 4 nad ranem udało mi się zbić gorączkę, dałam jej również Sinecod, aby tak bardzo nie kaszlała i poszłyśmy spać. Wezwałam dzisiaj jeszcze raz lekarza na wizytę i będzie po południu. Coś mi się zdaje, że O. dostanie antybiotyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.03.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Byłam też dzisiaj u Starego i zamówiłam okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.03.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 zdroweczka zycze i oby obylo sie antybiotyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.03.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 To już klamka zapadła - na pewno będziesz zadowolona i zdrówka małym życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.03.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Byłam też dzisiaj u Starego i zamówiłam okna Lidziu pochwal się na czym ostatecznie stanęło..?! Współczuję nocki... Mam nadzieję, że będzie już lepiej... I dziękuję za co nie co na maila - ślicznie się zapowiada! Wprowadzałaś jakieś większe zmiany?! P.S. Tapetka prześliczna...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.03.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ona będą w końcu PCV w kolorze orzecha obustronnie. Okna trzyszybowe ciepłe. http://www.brugmann.pl/files/wzory/big_kol_b_orzech21_pl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Czeeee Lidzia. Lepiej juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.03.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Maryś, nie ma za co dziękować . Napisałam ci w mailach z zaproszeniem jakie mniej więcej będą zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.03.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Łooo Matko, ale jestem gapa.... Dopiero teraz zauważyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.03.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Czeeee Lidzia. Lepiej juz? napisałam kilka postów wyżej Matko, oczy same mi się zamykają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Lidzia, był już lekarz?Moze to zwykła wirusówka i dlatego organizm małej tak z gorączką walczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Czeeee Lidzia. Lepiej juz? napisałam kilka postów wyżej Matko, oczy same mi się zamykają Trzymaj sie dzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.03.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 właśnie wyszła lekarka O. ma obustronne zapalenie uszu i dostała antybiotyk . I. całe szczęście osłuchowo dobrze i zostaje na syropkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 02.03.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 właśnie wyszła lekarka O. ma obustronne zapalenie uszu i dostała antybiotyk . I. całe szczęście osłuchowo dobrze i zostaje na syropkach. kurcze wsplczuje zapalenia uszu. dziadostwo wraca pozniej. zdrowka zatem życzę... gratuluje okienek u mnie syn był w przedszkolu całe 5 dni i juz katar.... podobno w sali mają saunę a mój raczej zimnolubny. musze syrop z cebuli i czosnku zapodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts