Magi77 03.03.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Doberek Też zostawiam życzonka zdrówka dla Dziewczynek A okienka miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.03.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Zdrówka dla dziewczynek a dla Ciebie dużo siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.03.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 dzień doberek wyspałam się dzisiaj . Noc przebiegła gładziutko i pospałyśmy sobie dzisiaj prawie do 10 . O. po wczorajszym dniu była wymęczona okrutnie gorączką i kaszlem. Całe szczęście w nocy nie gorączkowała i nie kasłała. Piękny dzień dzisiaj mamy. Słonko świeci i żyć się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Ufff... Ciesze sie, ze juz wszystko wraca do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.03.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Ufff... Ciesze sie, ze juz wszystko wraca do normy. ja też się cieszę, bo powtórki z wczoraj bym nie przeżyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.03.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 dzień doberek wyspałam się dzisiaj . Noc przebiegła gładziutko i pospałyśmy sobie dzisiaj prawie do 10 . O. po wczorajszym dniu była wymęczona okrutnie gorączką i kaszlem. Całe szczęście w nocy nie gorączkowała i nie kasłała. Piękny dzień dzisiaj mamy. Słonko świeci i żyć się chce Super wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.03.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Pasie, dzięki czekam aż młode wszamią śniadanie, bo muszę im podać lekarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ladnygips 03.03.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 witam Lidszupragnę jeszcze raz podziękować za udostępnienie swojego domkui naprawdę bardzo cenne dla nas uwagi i porady.na pewno zostaną wykorzystanePiotr i Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.03.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 witam Lidszu pragnę jeszcze raz podziękować za udostępnienie swojego domku i naprawdę bardzo cenne dla nas uwagi i porady. na pewno zostaną wykorzystane Piotr i Marta Nie ma za co . Bardzo miło było was ugościć i podziwiam, że chciało wam się jechać taki kawał drogi . Mam nadzieję, że pomogłam i niektóre moje pomysły wam się spodobały, bądź też skłoniły do przemyśleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.03.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 dzień doberek wyspałam się dzisiaj . Noc przebiegła gładziutko i pospałyśmy sobie dzisiaj prawie do 10 . O. po wczorajszym dniu była wymęczona okrutnie gorączką i kaszlem. Całe szczęście w nocy nie gorączkowała i nie kasłała. Piękny dzień dzisiaj mamy. Słonko świeci i żyć się chce czeee cieszę się, że Synowe mają się już lepiej a z tym słonkiem to nie szalej... teraz mam znów jakieś 10 cm śniegu na podjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.03.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 dobry wieczór super że życznia się spełniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.03.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Czesc Ooo jakieś koligacje rodzinne sie szykują. Nitka już Synowe wybrała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.03.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Doberek Mam nadzieję, że dziś nocka też spokojnie minęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.03.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Wstawać śpiochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm781 04.03.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 WITAM LIDSZU, NIEDAWNO ODKRYŁAM TWÓJ DZIENNIK BUDOWY I POWOLI PRZEKONUJĘ SIĘ DO PROJEKTU TOPAZA. WSTĘPNIE MIAŁA BYĆ TO KASJOPEA Z MG PROJEKTU ALE TOPAZ CHYBA LEPIEJ MI LEZY. NARAZIE CZEKAM NA WARUNKI ZABUDOWY WIĘC MAM CZAS DO WYBRANIA PROJEKTU. BARDZO PODOBA MI SIĘ PRZY TYM TWOJA DACHÓWKA. PROSZĘ NAPISZ W PRZYBLIŻENIU ILE WYNIOSŁO CIĘ ZROBIENIE Z NIEJ DACHU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 04.03.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Lidszu, co ja widzę - plastikowe okna . Kolor bardzo fajny ( u mnie w tym kolorze są drzwi wewnętrzne). Wizualizacja salonu też świetna. Glatulacje i kibicuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.03.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 cześć Lidziu mam nadzieję że idzie ku dobremu mm781 jak sie krzyczy to ciężej zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.03.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 dzień dobry rannym ptaszkom pospałam sobie dzisiaj do 9 . Antybiotyk działa, bo O. nie ma gorączki i o wiele mniej kaszle, tak więc idzie ku dobremu . I. też się o wiele lepiej czuje, co niestety objawia się tym, że dziewczynki mają więcej siły na rozrabianie . Bożena, no plastikowe w końcu, bo mój mąż uznał, że on się przecież nie upierał na drewniane i nie będzie ich potem konserwował. mm781, poszło na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.03.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 w takiej sytuacji rozrabianie cieszy jak nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.03.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Przyznam się bez bicia, że swojej daję czekoladę, żeby zobaczyć czy już choróbsko mija. Jak weźmie, to bedzie żyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts