Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A może to bajoro własnie dlatego ze sąsiad sie podniósł? Nie wiem jak jest uksztaltowany teren ale sąsiad zmienił warunki wodne

to nie od sąsiada. Wiem, że tak jest co raku i dlatego wszyscy się podnoszą do góry. A moja działka, to już w totalnym dołku i drugi sąsiad mi opowiadał, że jakieś 5 lat temu, to u mnie kaczki się chowały, bo woda prawie cały czas stała. Ten drugi sąsiad ma część działki podniesioną i ma suchą, a tam gdzie się jeszcze nie podniósł, to ma wodę jak ja :x .

Może uda mi się jutro wyrwać z domu na chwilkę, to pojadę i zrobię zdjęcia

... a ja rok temu miałam tak :x (24 marzec)

http://lh5.ggpht.com/_83tmosUe46o/S4_iAIRdvXI/AAAAAAAADC8/qSeAGgUfv28/s720/zalewisko.JPG

woda stala mi tak przez 3 tygodnie.. i 9 cyprysoków mi potem zdechło :x

a dziś latam po działce w klapkach :p :P :p

Nituś, u mnie tej wody więcej i głębiej :x

jasne... ale Ty kochana masz jeszcze budowe... a u mnie było tak już po zakończeniu prac :o :x i jak się przyjrzysz to ta woda była wszędzie na całej działce... nie tylko wzdłuż ogrodzenia - tam to było regularne jezioro

:roll: :-?

dren dren i jeszcze raz dren :)

Lidziu też szukam jakiejś małej dwustrefowej :) Ile to cudeńko? Mi nie zależy jakoś specjalnie na wyglądzie bo to i tak do spiżarki. Ale wiesz... czemu by miała być brzydka skoro może być ładna :D

już wytropiłam cene. myślę że wybrałaś najlepszą opcje :)

Lidziu też szukam jakiejś małej dwustrefowej :) Ile to cudeńko? Mi nie zależy jakoś specjalnie na wyglądzie bo to i tak do spiżarki. Ale wiesz... czemu by miała być brzydka skoro może być ładna :D

już wytropiłam cene. myślę że wybrałaś najlepszą opcje :)

myślę, że cena jest super, a wygląd też jak najbardziej fajny. Nawet nie wiedziałam, że Samsung też robi takie dwustrefowe winiarki. Ostatnio znalazłam Liebhera, ale kosztowała ponad 4,5 tyś :o .