anjamen 04.03.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Przyznam się bez bicia, że swojej daję czekoladę, żeby zobaczyć czy już choróbsko mija. Jak weźmie, to bedzie żyła moze ja Hele przekupie czekolada, zeby juz wyszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.03.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 eee myśle, ze się nie da. Seksu spróbuj, od razu ją ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.03.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 bry ciesze sie,ze dziewczynki zdrowieja ja tez uwazam, ze lepsze takie rozrabianie okna tez mi sie podobaja - pewnie wybiore kiedys kiedys ( ) podobny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.03.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Lidszu widać że u Ciebie wiosna idzie okienka zamówione super........ bedzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.03.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Lidszu widać że u Ciebie wiosna idzie okienka zamówione super........ bedzie się działo co mi właśnie przypomniało, że muszę Staremu przelać zaliczkę za te okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.03.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 A może to bajoro własnie dlatego ze sąsiad sie podniósł? Nie wiem jak jest uksztaltowany teren ale sąsiad zmienił warunki wodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.03.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 A może to bajoro własnie dlatego ze sąsiad sie podniósł? Nie wiem jak jest uksztaltowany teren ale sąsiad zmienił warunki wodne to nie od sąsiada. Wiem, że tak jest co raku i dlatego wszyscy się podnoszą do góry. A moja działka, to już w totalnym dołku i drugi sąsiad mi opowiadał, że jakieś 5 lat temu, to u mnie kaczki się chowały, bo woda prawie cały czas stała. Ten drugi sąsiad ma część działki podniesioną i ma suchą, a tam gdzie się jeszcze nie podniósł, to ma wodę jak ja . Może uda mi się jutro wyrwać z domu na chwilkę, to pojadę i zrobię zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.03.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 u nas też masakra z woda weszłam w kaloszach w najniższą część dzialki gdzie za siatką jest woda u mnie nie ma bo troszkę podsypałam jesienią podmurówki nie ma więc ziemia tak nasiąkła ze zapadłam się po kostki i nie mogłam nóg ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.03.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ... a ja rok temu miałam tak (24 marzec) http://lh5.ggpht.com/_83tmosUe46o/S4_iAIRdvXI/AAAAAAAADC8/qSeAGgUfv28/s720/zalewisko.JPG woda stala mi tak przez 3 tygodnie.. i 9 cyprysoków mi potem zdechło a dziś latam po działce w klapkach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.03.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 u nas na czesci rodziw tez woda stoi, stary rolnik powiedzial ze kiedys byl staw, musimy zrobic drenaz i podsypac ziemia i znowu trawe siac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.03.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Nituś, u mnie tej wody więcej i głębiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.03.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Nituś, u mnie tej wody więcej i głębiej jasne... ale Ty kochana masz jeszcze budowe... a u mnie było tak już po zakończeniu prac i jak się przyjrzysz to ta woda była wszędzie na całej działce... nie tylko wzdłuż ogrodzenia - tam to było regularne jezioro dren dren i jeszcze raz dren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.03.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 drenaż będę musiała na pewno zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.03.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 My jeszcze nie byliśmy po roztopach na naszej działce.Tylko u nas głównie piach więc z reguły szybko się wchłaniało.A już mi bardzo tęskno za działką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.03.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 To Wam teraz przybiera u mnie na szczęście (choć nie chwal dnia przed nocą ) wody opadają... nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.03.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Lidziu też szukam jakiejś małej dwustrefowej Ile to cudeńko? Mi nie zależy jakoś specjalnie na wyglądzie bo to i tak do spiżarki. Ale wiesz... czemu by miała być brzydka skoro może być ładna już wytropiłam cene. myślę że wybrałaś najlepszą opcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.03.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Doberek Lidziu Jak Wasze zdróweczko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.03.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 i ja dolaczam do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.03.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Lidziu też szukam jakiejś małej dwustrefowej Ile to cudeńko? Mi nie zależy jakoś specjalnie na wyglądzie bo to i tak do spiżarki. Ale wiesz... czemu by miała być brzydka skoro może być ładna już wytropiłam cene. myślę że wybrałaś najlepszą opcje myślę, że cena jest super, a wygląd też jak najbardziej fajny. Nawet nie wiedziałam, że Samsung też robi takie dwustrefowe winiarki. Ostatnio znalazłam Liebhera, ale kosztowała ponad 4,5 tyś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.03.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Wstałyśmy dzisiaj o 10:20 ze zdrówkiem coraz lepiej, chociaż dziewczynki jeszcze trochę kaszlą, ale humory dopisują, więc jest OK. Idę im zrobić śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts