Spirea 11.03.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 cześć Lidszu,zaczęłam interesować się dachówką Turmalin i trafiłam u Ciebie na piękne zdjęcia. Wydaje mi się, że to lepszy wybór niż Creaton Domino. Tę drugą też widziałam tylko na zdjęciach i jest grubsza. Patrząc z dołu "chudszy" turmalin wygląda ciekawiej. Czy były/są jakieś problemy z dachówką? Jeśli można wiedzieć, to jaką cenę udało się wynegocjować. Na stronie producenta sztuka zwykłej kosztuje jakieś 7 zł. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.03.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 cześć Lidszu, zaczęłam interesować się dachówką Turmalin i trafiłam u Ciebie na piękne zdjęcia. Wydaje mi się, że to lepszy wybór niż Creaton Domino. Tę drugą też widziałam tylko na zdjęciach i jest grubsza. Patrząc z dołu "chudszy" turmalin wygląda ciekawiej. Czy były/są jakieś problemy z dachówką? Jeśli można wiedzieć, to jaką cenę udało się wynegocjować. Na stronie producenta sztuka zwykłej kosztuje jakieś 7 zł. pozdrawiam Spirea witaj Cieszę się, że podoba ci moja dachówka . Problemów z dachówką nie miałam żadnych, oprócz tego, że dostawa się trochę opóźniła, ale to chyba niestety była wina składu, w którym ją zamawiałam. Cena za szt. dachówki podstawowej wyniosła 4,58 zł - właśnie sprawdziłam na fakturze. Osobiście jestem zachwycona Turmalinem, bo ma taki kolor jaki chciałam, a jakiego nie ma Creaton Domino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Lidzia, zobacz jaka laurke Ci strzelilam u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 11.03.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 cześć Lidszu, zaczęłam interesować się dachówką Turmalin i trafiłam u Ciebie na piękne zdjęcia. Wydaje mi się, że to lepszy wybór niż Creaton Domino. Tę drugą też widziałam tylko na zdjęciach i jest grubsza. Patrząc z dołu "chudszy" turmalin wygląda ciekawiej. Czy były/są jakieś problemy z dachówką? Jeśli można wiedzieć, to jaką cenę udało się wynegocjować. Na stronie producenta sztuka zwykłej kosztuje jakieś 7 zł. pozdrawiam Spirea witaj Cieszę się, że podoba ci moja dachówka . Problemów z dachówką nie miałam żadnych, oprócz tego, że dostawa się trochę opóźniła, ale to chyba niestety była wina składu, w którym ją zamawiałam. Cena za szt. dachówki podstawowej wyniosła 4,58 zł - właśnie sprawdziłam na fakturze. Osobiście jestem zachwycona Turmalinem, bo ma taki kolor jaki chciałam, a jakiego nie ma Creaton Domino. miałaś więc atrakcyjną cenę. Z tego, co pamiętam, to kolor antracyt. Wiesz może jak on wypada w porównaniu z szarym turmalinem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.03.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 cześć Lidszu, zaczęłam interesować się dachówką Turmalin i trafiłam u Ciebie na piękne zdjęcia. Wydaje mi się, że to lepszy wybór niż Creaton Domino. Tę drugą też widziałam tylko na zdjęciach i jest grubsza. Patrząc z dołu "chudszy" turmalin wygląda ciekawiej. Czy były/są jakieś problemy z dachówką? Jeśli można wiedzieć, to jaką cenę udało się wynegocjować. Na stronie producenta sztuka zwykłej kosztuje jakieś 7 zł. pozdrawiam Spirea witaj Cieszę się, że podoba ci moja dachówka . Problemów z dachówką nie miałam żadnych, oprócz tego, że dostawa się trochę opóźniła, ale to chyba niestety była wina składu, w którym ją zamawiałam. Cena za szt. dachówki podstawowej wyniosła 4,58 zł - właśnie sprawdziłam na fakturze. Osobiście jestem zachwycona Turmalinem, bo ma taki kolor jaki chciałam, a jakiego nie ma Creaton Domino. miałaś więc atrakcyjną cenę. Z tego, co pamiętam, to kolor antracyt. Wiesz może jak on wypada w porównaniu z szarym turmalinem? jest dużo ciemniejsza, co mi akurat odpowiadało, bo ja chciałam bardzo ciemną dachówkę. Ten szary Turmalin, to taki naprawdę szary kolor. 4,58 zł/1 szt. to cena netto po rabacie + 7% VAT musisz sobie do tego doliczyć. Cena netto przed rabatem 5,80 zł. U mnie udało się dostać 7% VAT na materiał, bo miałam dekarza współpracującego ze składem budowlanym. W przeciwnym razie VAT byłby 22%. Musisz poszukać dobrego składu budowlanego u siebie, może też będą mogli dać dobry rabat na tą dachówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.03.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Lidzia, zobacz jaka laurke Ci strzelilam u siebie. byłam, widziałam, zaczerwieniłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.03.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 dzień dobry byłam rano na pazurkach, coby się jutro ludzie mnie nie wystraszyli a teraz wkładam rękawiczki i idę sprzątać i jutro pobudka o 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 A mnie sie przestraszycie, nie mialam czasu isc na pazurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 o matko, a ja mam odrosty....ale one sa specjalnie to mogę w takich przyjechać czy mam czapki nie ściągać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 12.03.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ale jesteście śmieszne... strasznie żałuję że Was nie poznam osobiście już teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.03.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 dzień dobry byłam rano na pazurkach, coby się jutro ludzie mnie nie wystraszyli a teraz wkładam rękawiczki i idę sprzątać i jutro pobudka o 6 hejka ja jutro wstaję o 5 30 żeby się wyślicznić Pazurków nie robiłam, ale odrosty zafarbowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.03.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ale przygotowania, odrosty, pazurki, fju fju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 12.03.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ale przygotowania, odrosty, pazurki, fju fju ty jeszcze w dwupaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.03.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ale przygotowania, odrosty, pazurki, fju fju ty jeszcze w dwupaku? ciiiiiiiicho no dzis 5 dni po terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 dzień dobry byłam rano na pazurkach, coby się jutro ludzie mnie nie wystraszyli a teraz wkładam rękawiczki i idę sprzątać i jutro pobudka o 6 hejka ja jutro wstaję o 5 30 żeby się wyślicznić Pazurków nie robiłam, ale odrosty zafarbowałam hmmm ja nie mogę zafarbować bo dojrzewam do zmiany koloru oby mnie Małgoś znowu w kadr nie łapała i bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 12.03.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ale przygotowania, odrosty, pazurki, fju fju ty jeszcze w dwupaku? ciiiiiiiicho no dzis 5 dni po terminie uhu...no to w pierwszym szpitalu w ktorym rodzilam juz po 5 dniach wywolywali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.03.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 dzień dobry byłam rano na pazurkach, coby się jutro ludzie mnie nie wystraszyli a teraz wkładam rękawiczki i idę sprzątać i jutro pobudka o 6 hejka ja jutro wstaję o 5 30 żeby się wyślicznić Pazurków nie robiłam, ale odrosty zafarbowałam zapomniałam, że sobie wczoraj farbę na odrosty rzuciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.03.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ale przygotowania, odrosty, pazurki, fju fju zupełnie jakbyśmy się randkę szykowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ale przygotowania, odrosty, pazurki, fju fju zupełnie jakbyśmy się randkę szykowały Lepiej. Na randce podobno kobiety mniej jedzą a Wy furę jedzenia wieziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.03.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ale przygotowania, odrosty, pazurki, fju fju zupełnie jakbyśmy się randkę szykowały no co najmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts