wiolasz 16.03.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Lidzia, żyjesz? Dobrze ze na FM nie musisz gadać, w pisaniu ból gardła nie przeszkadza Tylko do kitu, bo Księcia sie na migi poderwać nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.03.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Doberek I jak tam dzisiaj szanowne zdrówko?? Ja też syropów nie łykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.03.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.03.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 dzień dobry Liduś jak Ci powie że z kratnią problem to trudno możesz pluć ale pij emskie najszybciej zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.03.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 berek jadę dzisiaj do lekarza, więc na razie zadowalam się Tantum Verde. Gardło w ogóle mnie nie boli, tylko straciłam głos i mam napady kaszlu. Reszta OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.03.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 znaczy krtań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.03.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 berek j Gardło w ogóle mnie nie boli, tylko straciłam głos i mam napady kaszlu. Reszta OK. małż pewnie siem cieszy że ma spokój w domu [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.03.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 znaczy krtań tak, mam zapalenie krtani i tchawicy . Dostałam antybiotyk i syropek do picia (fuujjj ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.03.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 berek j Gardło w ogóle mnie nie boli, tylko straciłam głos i mam napady kaszlu. Reszta OK. małż pewnie siem cieszy że ma spokój w domu [/b] ha, ha, ha przecież ja taka cicha i spokojna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.03.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Zdrówka życzę :P Księcia olej, brzydki i stary już.... Tylko korki macie i obstawy przez to.... A co on tu robi? Mąż pewnie zadowolony... jak każdy inny... Ale my kobiety potrafimy im dogadać i nagadać bez słów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.03.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Oj Lidzia, to kuruj sie, żebyś mogła potem nadrobić ze zdwojoną siłą No własnie ja też Cie kojarze raczej ze spokojem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.03.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Oj Lidzia, to kuruj sie, żebyś mogła potem nadrobić ze zdwojoną siłą No własnie ja też Cie kojarze raczej ze spokojem cze Lidzia słyszę , że chora... kuruj się wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Oj Lidzia, to kuruj sie, żebyś mogła potem nadrobić ze zdwojoną siłą No własnie ja też Cie kojarze raczej ze spokojem A ja z wulkanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.03.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Oj Lidzia, to kuruj sie, żebyś mogła potem nadrobić ze zdwojoną siłą No własnie ja też Cie kojarze raczej ze spokojem A ja z wulkanem. No wiesz, ja nawet o Anji myślałam, ze spokojniutka jak Aniołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Oj Lidzia, to kuruj sie, żebyś mogła potem nadrobić ze zdwojoną siłą No własnie ja też Cie kojarze raczej ze spokojem A ja z wulkanem. No wiesz, ja nawet o Anji myślałam, ze spokojniutka jak Aniołek Bo Anja jest spokojna, nawet bardzo. Dopoki sie nie wkur.wi. To cos tak jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.03.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Oj Lidzia, to kuruj sie, żebyś mogła potem nadrobić ze zdwojoną siłą No własnie ja też Cie kojarze raczej ze spokojem A ja z wulkanem. No wiesz, ja nawet o Anji myślałam, ze spokojniutka jak Aniołek Bo Anja jest spokojna, nawet bardzo. Dopoki sie nie wkur.wi. To cos tak jak ja. potwierdzam, że Ania spokojniutka jest Ja też spokojniutka jestem dopóki się nie wkurzę, a że ciągle jestem wkurzona, to i spokojniutka nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.03.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Lidzia, bez ściem - po Tobie od razu widać, ze masz temperament w żadne "spokojniutka" nie uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.03.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Lidzia, bez ściem - po Tobie od razu widać, ze masz temperament w żadne "spokojniutka" nie uwierzęAle to tak jak ze mną. Ja też jestem spokojna, grzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.03.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 no fakt, do wina mi nie plułaś...Kaska, proszę cię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Jessssu, a kto komu plul do wina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts