lidszu 27.03.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 jezdem byliśmy dzisiaj cały dzień poza domem pojechaliśmy na 7 urodziny synka mojej koleżanki, a potem wstąpiliśmy do nich na pogaduchy, bo dawno się nie widzieliśmy jakiś wiosenny marazm mnie dopadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.03.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Dawno zadnej imprezki nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.03.2010 03:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Cze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.03.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 dzień dobry no fakt trzeba by zabalować nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 28.03.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 bry wpadlam zapytac jak ida dalsze prace ale tu cos o imprezie sie wspomina moze wirtulanie sie wprosze cio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.03.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 bry wpadlam zapytac jak ida dalsze prace ale tu cos o imprezie sie wspomina moze wirtulanie sie wprosze cio ? wpraszaj się i to nie tylko wirtualnie serdecznie zapraszam na razie jeszcze mamy przerwę, ponieważ czekamy na okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 28.03.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Ja też siem kcem wprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.03.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 ... jak wszyscy to i ja czeeesiulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.03.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Ja też siem kcem wprosić a w czym problem ? już dawno miałeś wpaść i co ? ... jak wszyscy to i ja również serdecznie zapraszam może jak już mi wstawią okna, to zrobię jakiś spęd na budowie i zwiedzanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 29.03.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 dzi dobhry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.03.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Ja też siem kcem wprosić a w czym problem ? już dawno miałeś wpaść i co ? ... jak wszyscy to i ja również serdecznie zapraszam może jak już mi wstawią okna, to zrobię jakiś spęd na budowie i zwiedzanko dobrze to wkiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.03.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Ja też siem kcem wprosić a w czym problem ? już dawno miałeś wpaść i co ? ... jak wszyscy to i ja również serdecznie zapraszam może jak już mi wstawią okna, to zrobię jakiś spęd na budowie i zwiedzanko dobrze to wkiej? montowanie okien będzie pewnie po świętach jakoś . jeszcze nie wiem dokładnie, to Stary się nie odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.03.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 ...eee to zleci szybciorem Słuchaj nie wiesz czy warszawska grupa babska jeszcze żyje? mam pilną sprawe i może ktoś mi pomoże - szukam ekipy do napraw szamba ale od środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.03.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 w nowym tygodniu się Witam do szmaba nie nie mam nikawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.03.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 dobry wieczór Lidzia to moment zleci i już podziwiać będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.03.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 doberek wczoraj myłam okna , częściowo posprzątałam dom i dzisiaj muszę dokończyć robotę . Jak nie lubię tego przedświątecznego zamieszania i sprzątania Nituś, kobieto, ty to masz wymagania . Niestety nie znam nikogo od szamb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.03.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 doberek wczoraj myłam okna , częściowo posprzątałam dom i dzisiaj muszę dokończyć robotę . Jak nie lubię tego przedświątecznego zamieszania i sprzątania Nituś, kobieto, ty to masz wymagania . Niestety nie znam nikogo od szamb . ech no próbować warto.... ja mam okna już za sobą... szafki pi razy drzwi też.... przydało by się dywan wytrzepać, ale to już po świętach... mam wyjezdne to moge się poobijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.03.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Nituś, fajnie ci, że wyjeżdżasz ja muszę niestety dość dokładnie posprzątać Całe szczęście najcięższą robotę mam za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.03.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Nituś, fajnie ci, że wyjeżdżasz ja muszę niestety dość dokładnie posprzątać Całe szczęście najcięższą robotę mam za sobą nasze mamy są jeszcze mentalnie nie gotowe na to byśmy nie przyjeżdżali.... jakoś tak mimo, że od ślubu minęło już ładny kawał czasu to w tym zakresie nic się nie zmienia... i nam to też pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.03.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Nituś, fajnie ci, że wyjeżdżasz ja muszę niestety dość dokładnie posprzątać Całe szczęście najcięższą robotę mam za sobą nasze mamy są jeszcze mentalnie nie gotowe na to byśmy nie przyjeżdżali.... jakoś tak mimo, że od ślubu minęło już ładny kawał czasu to w tym zakresie nic się nie zmienia... i nam to też pasuje... oo ja też tak mam ALe twardo staję i tłumaczę n-ty raz. Ale co jest dobre? że zawsze wałówkę dobrą dadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts