Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też siem kcem wprosić :roll: :wink:

a w czym problem ? :roll: już dawno miałeś wpaść i co ? :roll:

... jak wszyscy to i ja :p

również serdecznie zapraszam :D

może jak już mi wstawią okna, to zrobię jakiś spęd na budowie i zwiedzanko 8)

dobrze to wkiej? :D

Ja też siem kcem wprosić :roll: :wink:

a w czym problem ? :roll: już dawno miałeś wpaść i co ? :roll:

... jak wszyscy to i ja :p

również serdecznie zapraszam :D

może jak już mi wstawią okna, to zrobię jakiś spęd na budowie i zwiedzanko 8)

dobrze to wkiej? :D

montowanie okien będzie pewnie po świętach jakoś :roll: . jeszcze nie wiem dokładnie, to Stary się nie odzywa

doberek :D

wczoraj myłam okna :evil: , częściowo posprzątałam dom i dzisiaj muszę dokończyć robotę :evil: . Jak nie lubię tego przedświątecznego zamieszania i sprzątania :evil:

Nituś, kobieto, ty to masz wymagania :wink: :lol: . Niestety nie znam nikogo od szamb :( .

ech no próbować warto.... :roll:

ja mam okna już za sobą... szafki pi razy drzwi też.... przydało by się dywan wytrzepać, ale to już po świętach... mam wyjezdne to moge się poobijać :p

Nituś, fajnie ci, że wyjeżdżasz :D

ja muszę niestety dość dokładnie posprzątać :-? Całe szczęście najcięższą robotę mam za sobą :D

nasze mamy są jeszcze mentalnie nie gotowe na to byśmy nie przyjeżdżali.... jakoś tak mimo, że od ślubu minęło już ładny kawał czasu to w tym zakresie nic się nie zmienia... i nam to też pasuje... :D

Nituś, fajnie ci, że wyjeżdżasz :D

ja muszę niestety dość dokładnie posprzątać :-? Całe szczęście najcięższą robotę mam za sobą :D

nasze mamy są jeszcze mentalnie nie gotowe na to byśmy nie przyjeżdżali.... jakoś tak mimo, że od ślubu minęło już ładny kawał czasu to w tym zakresie nic się nie zmienia... i nam to też pasuje... :D

oo ja też tak mam :lol: ALe twardo staję i tłumaczę n-ty raz. Ale co jest dobre? że zawsze wałówkę dobrą dadzą :lol: :lol: :wink: