Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nituś, fajnie ci, że wyjeżdżasz :D

ja muszę niestety dość dokładnie posprzątać :-? Całe szczęście najcięższą robotę mam za sobą :D

nasze mamy są jeszcze mentalnie nie gotowe na to byśmy nie przyjeżdżali.... jakoś tak mimo, że od ślubu minęło już ładny kawał czasu to w tym zakresie nic się nie zmienia... i nam to też pasuje... :D

oo ja też tak mam :lol: ALe twardo staję i tłumaczę n-ty raz. Ale co jest dobre? że zawsze wałówkę dobrą dadzą :lol: :lol: :wink:

no choćby to :p

u nas jest dośc daleko i łatwiej się nam zabrać do jednego samochodu i jechać tam niż im przyjechać do nas.... w jeden dzień nie obleci a ze spaniem w mieszkaniu dla naszych rodziców (szt 4) mojego brata, R siostry i jej męża...

także jest jak jest i nam jest dobrze :p

To zalezy, przed wyjsciem do mojej tesciowej trzeba sie solidnie najesc, bo wprawdzie cos tam do jedzenia bedzie, ale czeka sie jak w bialoruskiej knajpie - 3 h na kanapke. :lol: :lol: :lol:
jest dużo i dobre... i zawsze na gazie :p ciepłe znaczy :p'>

eeeeeeeeee to u nas obie memy są na tym punkcie przewrażliwione :p jest dużo i dobre... i zawsze na gazie :p ciepłe znaczy :p

ooo Nitka, znam ten ból ze spaniem, pakowaniem się itakie tam..

Ale ja czasami wolę sama, w ciszy, spokoju...bez przekrzykiwania się. Bo czasami jak jestem u rodzinki to jak w prawdziwej włoskiej się czuje: każdy każdego próbuje przekrzyczeć, dzieci robia co chcą, teściu popala cichaczem w stodole bo w takim zamieszaniu to nikt nie widzi... :lol: :lol: :lol:

Spokojnych, zdrowych, pełnych radości Świąt Wielkiejnocy :)

Spełnienia wszystkich marzeń, osiągnięcia wszystkich szczytów i ziszczenia wszystkich planów :)

http://republika.pl/blog_ds_1189624/2431110/sz/68l.gif

życzy Neferka z rodziną :)

Lidzia....

Wszystkiego dobrego na te Święta Wielkiej Nocy, wiele uśmiechu i radości, miłości, szybkiego budowania i meblowania oraz przeprowadzania. Co by Wam w ogródkach wszystko rosło i trawą świeżą porosło , aby zające latały i kury na jajkach siadały...

http://www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-3238/zajac.jpg

Życzy Arnika z rodziną :p