nitubaga 01.04.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 cze Lidzia zdrówka życze... moje Bąki też w domu... zakatarzone buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Doberek łączę się w chorobie bo mnie też wzięło od nowa, 3 tydzień już jestem chora ale wreszcie dziś idę do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.04.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Doberek łączę się w chorobie bo mnie też wzięło od nowa, 3 tydzień już jestem chora ale wreszcie dziś idę do lekarza ja wczoraj z moimi byłam, osłuchowo oki, uszy też, ale gila mamy potężnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Doberek łączę się w chorobie bo mnie też wzięło od nowa, 3 tydzień już jestem chora ale wreszcie dziś idę do lekarza ja wczoraj z moimi byłam, osłuchowo oki, uszy też, ale gila mamy potężnego u mnie gardło oczywiście Starszak przywlókł coś ze szkoły, on cały weekend z gorączką leżał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.04.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 czesc choróbki, zdrowka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.04.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 dzięki kochane kurna jakaś napuchnięta jestem lecę do sklepu zrobić zakupy na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.04.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Lidzia, jak Ty się raz porządnie nie wyleczysz, to co chwilę będziesz nawet zwykłe katarki łapała. Weź sie za siebie w końcu, no! W tyłek Ci się wielkanocny klaps należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.04.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 http://www.madzik.pl/wielkanoc/wielkanoc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.04.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 http://www.w-spodnicy.pl/g/Kobieta.obiekt2.aspx/0/460/Kobieta/c7654d0a-b984-418a-b2ed-ce5ca6d74a30_20090403112047_Shutterstock2606926ok.jpg WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 02.04.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Wesolych Swiathttp://1.bp.blogspot.com/_lddFFu6s4yQ/Sbb90ei3KYI/AAAAAAAAQXU/OEUd9pz9yz8/s400/swieta7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.04.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Najlepszego http://www.coqame.com/special/paques/image.jpg na tym wściekłym forum co to nawet ikonek nie mogę powstawiać, bo nie widzę co która przedstawia jeszcze tydzień i dojdziemy do rozumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Lidzię też mam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Częs Lidzia....http://forum.muratordom.pl/images/icons/icon12.png Jak dobrze, że Ciebie odnalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.04.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 w końcu i do siebie dotarłam. Miałam nadzieję, że na 300 stronę to się będę przeprowadzać, a tu mi redakcja zrobiła psikusa , hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 NAJWESELSZYCH http://th.interia.pl/40,b628d45041153177/jajo_wielkanocne.jpg ............................................................................................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.04.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 w końcu i do siebie dotarłam. Miałam nadzieję, że na 300 stronę to się będę przeprowadzać, a tu mi redakcja zrobiła psikusa , hi hi hi trochę sobie poprzestawiałam i jednak do 300 trochę zostało :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.04.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) -------------------------------------------------------------------------------- ______$$$_______________$$$ _____$___$_____________$___$ ____$_____$___________$_____$ ____$______$_________$______$ ___$_______$_________$_______$ ___$________$_______$________$ ___$________$_______$________$ ___$_________$_____$_________$ ___$_________$_____$_________$ ____$________$_____$________$ ____$_________$___$_________$ ____$_________$___$_________$ _____$________$___$________$ _____$________$___$________$ ______$_______$___$_______$ ______$_______$___$______$ _______$______$___$_____$ ________$_____$___$_____$ _________$____$$$$$____$ _________$$________$$ _______$$____________$$ ______$_____$$__$$_____$ _____$__________________$ ____$____________________$ ____$ ________$$$$________$ $$$$$$$$____$_____$___$$$$$$$$ ____$_______$_____$______$ ___$$$$$_____$$$$$____$$$$$ _$$_$__________$_________$_$$$ _____$______$__$__$_____$ ______$______$$_$$_____$ _______$$____________$$ _____$$$$$$$______$$$$$$$ _____$__$$$$$$$$$$$$$$__$ _____$_____$$$$$$$$_____$ _____$___$$$$$$$$$$$$___$ ______$______$$$$______$ ______$____$$____$$____$ _____$$___$________$___$$ ___$$__$$$$________$$$$__$$ __$_____$____________$_____$ __$____$______________$____$ __$____$ ______________$____$ ___$$$$$______________$$$$$ _______$______________$ ________$____________$ __$$$$$$$$__________$$$$$$$$ _$________$$______$$________$ $_____________$$_____________$ $___________$$__$$___________$ $$$$$$$$$$$$$____$$$$$$$$$$$$$ zdrowych ,wesołych i pogodnych świąt !!!! Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 dzień dobry w takim tempie nabijania tutaj nowych stron to się pewnie na 600-ą przeprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.04.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 dzień dobry w takim tempie nabijania tutaj nowych stron to się pewnie na 600-ą przeprowadzę ja sobie zwiększyłam w ustawieniach ilość postów wyświetlanych na stronie do 40 i z ponad 300 stron zmniejszyły mi się do 168 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Lidziu ja od wczoraj mam tak ustawione:cool: co nie zmienia faktu że na starej stronie było ich 60 a teraz 40 więc nie ma siły na każde stare dwie tu masz 3 nowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts