lidszu 02.09.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 GRATULACJE GAZU u mnie już też w końcu jest podłączony Lidka - gazuuuu. To co pijemy? Lidziu, wielkie gratulacje, że udało Ci się sprawę doprowadzić do końca mam nadzieję, że i u nas kiedyś gaz dociągną, bo póki co jesteśmy skazani na gaz płynny Yy Lidzia już na Gazie :wave:SUPER!!!! Chodzą słuchy, ze jesteś juz na gazie dzięki dziewczyny jeszcze chodzę trochę oszołomiona i do końca nie wierzę w to co usłyszałam od mojego projektanta no to pijemy http://www.chefspencil.com/images/recipes/Mojito.jpg http://trendz.pl/files/imagecache/wide2/files/gallery6568baileys.jpg http://www.hoooliday.com/tipps-info/cocktails-drinks/bilder/image-1-lexikon-spirituosen-cocktail-jim-beam-beam-cola.jpg http://drut.avh.pl/blog/drinki/Martini%20Dry.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.09.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Rurek nigdy dość - więc jak do kompletu można dorzucić jeszcze te gazową - to tylko się cieszyć należy noooo to Lidzia stawia dzięki, a drinki są wyżej do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 02.09.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 dzięki, a drinki są wyżej do wyboru Czy ilość jest limitowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.09.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 To ja biore mojito zanim wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.09.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Ja piję baileysa Lidzia możesz mi wysłać namiary na ekipę od G-K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.09.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Czy ilość jest limitowana? u mnie nigdy nie ma limitów, więc pijcie ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.09.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Ja piję baileysa Lidzia możesz mi wysłać namiary na ekipę od G-K zaraz prześlę na PW, tylko że mają długie terminy oczekiwania teraz z tego co wiem. Panowie mają być u Malutkiej od 13 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.09.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 ooooo załapałam się na picie:) a jest co oblewać GRATKI Lidzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.09.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 ooooo załapałam się na picie:) a jest co oblewać GRATKI Lidzia dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 02.09.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Ja piję baileysa Lidzia możesz mi wysłać namiary na ekipę od G-K jednak nie robicie sami? lidzia no to siup ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.09.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Wspaniałe wiadomości!!! Gratulacje!!! Z przyjemnością też się poczęstuję, bo dzisiaj mam właśnie nastrój no limit... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.09.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 to ja biorę miętowego baileysa i siup Lidusia Twoje zdrówko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.09.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Super Lidziu, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.09.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 lidzia no to siup ! Wspaniałe wiadomości!!! Gratulacje!!! Z przyjemnością też się poczęstuję, bo dzisiaj mam właśnie nastrój no limit... to ja biorę miętowego baileysa i siup Lidusia Twoje zdrówko:) Super Lidziu, gratuluje ogromne dzięki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.09.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 gratuluje GAZU !!!!! ,a domek przepiekniasty !!!! mam słabośc do Topazika ihhihi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.09.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 gratuluje GAZU !!!!! ,a domek przepiekniasty !!!! mam słabośc do Topazika ihhihi:) podwójnie dziękuję dawno cię nie było na forum, jak budowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.09.2010 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Cześć Lidzia, Gazu gazu do skrzynki PW... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.09.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Lidzia, bedziesz u Wioli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.09.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 .... czesiulek... glazurnik mnie zlewa już i wczoraj i dziś..... szkoda..... bo nie myśle na niego czekać z robotą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.09.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Cześć Loczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts