Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

widok od strony salonu

http://img821.imageshack.us/img821/7783/szul4.jpg

http://img409.imageshack.us/img409/6893/szul1.jpg

z tej strony jeszcze nawet mi się podoba

widok od strony jadalni

http://img27.imageshack.us/img27/5763/szul2.jpg

za to tutaj nie podoba mi się ta wielka wnęka na drewno i na pewno zostanie ona trochę skrócona

Lidszu, jak ja Ci zazdroszczę, że jesteś na etapie projektu kominka i możesz wybrać kamień/ cokolwiek na obudowę:rolleyes: ja ze swoim już nic nie mogę zrobić ... to znaczy mogę, ale to oznacza rozpierduchę (a tego już nie chcę) i dodatkowy wydatek :(

projekt bardzo fajny, tą wnękę na drewno też bym nieco zmniejszyła, chociaż z drugiej strony na różnych inspiracjach podobały mi się też własnie takie wysokie wnęki

Lidszu, jak ja Ci zazdroszczę, że jesteś na etapie projektu kominka i możesz wybrać kamień/ cokolwiek na obudowę:rolleyes: ja ze swoim już nic nie mogę zrobić ... to znaczy mogę, ale to oznacza rozpierduchę (a tego już nie chcę) i dodatkowy wydatek :(

projekt bardzo fajny, tą wnękę na drewno też bym nieco zmniejszyła, chociaż z drugiej strony na różnych inspiracjach podobały mi się też własnie takie wysokie wnęki

Elena, dzięki :D Cieszę się, że się podoba :D

z tego co pamiętam, to u ciebie był problem z kamienim na obudowie, tak ? tzn. masz kamień, który podobał się twojemu mężowi, a nie tobie. Może za kilka lat zdecydujecie się na jego wymianę :rolleyes:

Lidzia nie zwalniasz wcale :) lada dzień już kominek fiufiufiu:D

Przyjeżdżasz jutro do Zuzy?

Elena ja mam to samo - teraz wybrałabym zupełnie coś innego:rolleyes:

Lidzia nie zwalniasz wcale :) lada dzień już kominek fiufiufiu:D

Przyjeżdżasz jutro do Zuzy?

Elena ja mam to samo - teraz wybrałabym zupełnie coś innego:rolleyes:

muszę cię w końcu dogonić, prawda ? :rolleyes:

muszę jechać jutro do gazowni do Blue City, więc może uda mi się wpaść na chwilkę

A czemu chciałabyś zmienić kominek ?

no właśnie o ten nieszczęsny trawertyn chodzi :rolleyes: czarny granit widziałby mi się dużo bardziej :) mam już dość tego kominka, wczoraj po raz kolejny przemalowałam kolor i dalej jest do bani - to znaczy sam kolor mi się podoba, ale z trawertynem za bardzo nie gra :rolleyes:

tak myślałam, że o ten trawertyn chodzi :(

no właśnie o ten nieszczęsny trawertyn chodzi :rolleyes: czarny granit widziałby mi się dużo bardziej :) mam już dość tego kominka, wczoraj po raz kolejny przemalowałam kolor i dalej jest do bani - to znaczy sam kolor mi się podoba, ale z trawertynem za bardzo nie gra :rolleyes:

ja jeszcze nawet nie zaczęłam prób malowania bo wiem, że nic mi się nie będzie podobało i na razie kombinuję co tu zrobić :rolleyes:

Elena, rzeczywiście trudny orzech do zgryzienia masz teraz z tym kolorem masz. Ten szary fajny, ale rzeczywiście kompletnie nie pasuje do trawertynu. Siedziałam nad tym zdjęciem 15 min i naprawdę nie wiem jaki by kolor pasował :(

masakra normalnie...

ale...

Tofee właśnie podrzuciła mi pomysł ciemna oliwka i chyba to jest niezły punkt zaczepienia :rolleyes:

masakra normalnie...

ale...

Tofee właśnie podrzuciła mi pomysł ciemna oliwka i chyba to jest niezły punkt zaczepienia :rolleyes:

mogłoby ciekawie wyglądać :)

a ja siedzę i przerabiam projekt dostarczony przez panów i takie coś mi wyszło:

http://img26.imageshack.us/img26/913/szul1poprawione.jpg

oryginał wyglądał tak:

http://img409.imageshack.us/img409/6893/szul1.jpg

co myślicie o moich przeróbkach ? :rolleyes: