wiolasz 05.09.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 jjjaaaaa :D:D:D oficjalnie się zdeklarowała, oficjalnie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Lidszu - GRATULUJĘ GAZU!!! wspaniała wiadowmość! wiem, zę trochę spoźnione te moje gratulacje,a le dopiero dziś mam chwilkę, zęby ponadrabiać częśc zaległości forumowych dzięki bardzo zapracowana kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.09.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 jjjaaaaa :D:D:D oficjalnie się zdeklarowała, oficjalnie :D:D bo się oficjalnie małżonek się zdeklarował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.09.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 kochana, Wojtek mówi że bedzie środa/czwartek ni jak nie jest to poniedziałek ale i tak się cieszę wpadaj na herbatkę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i odwiedzisz zanajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.09.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Jak Wam dobrze, że macie tak blisko siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.09.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 dostałam wizualizację kominka postaram się zaraz wstawić zdjęcia, chociaż nie do końca mi się on podoba i będą na pewno jeszcze do niego poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.09.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 widok od strony salonuhttp://img821.imageshack.us/img821/7783/szul4.jpg http://img409.imageshack.us/img409/6893/szul1.jpg z tej strony jeszcze nawet mi się podoba widok od strony jadalnihttp://img27.imageshack.us/img27/5763/szul2.jpg za to tutaj nie podoba mi się ta wielka wnęka na drewno i na pewno zostanie ona trochę skrócona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 07.09.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 całkiem ładnie się prezentuje , szybko zrobili Ci wizualizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.09.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Lidszu, jak ja Ci zazdroszczę, że jesteś na etapie projektu kominka i możesz wybrać kamień/ cokolwiek na obudowę ja ze swoim już nic nie mogę zrobić ... to znaczy mogę, ale to oznacza rozpierduchę (a tego już nie chcę) i dodatkowy wydatek projekt bardzo fajny, tą wnękę na drewno też bym nieco zmniejszyła, chociaż z drugiej strony na różnych inspiracjach podobały mi się też własnie takie wysokie wnęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.09.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 całkiem ładnie się prezentuje , szybko zrobili Ci wizualizację. dzięki bo to fajna firma jest, a skoro mają ten kominek montować od 20 września, to i wizualizacja musi być szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.09.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Lidszu, jak ja Ci zazdroszczę, że jesteś na etapie projektu kominka i możesz wybrać kamień/ cokolwiek na obudowę ja ze swoim już nic nie mogę zrobić ... to znaczy mogę, ale to oznacza rozpierduchę (a tego już nie chcę) i dodatkowy wydatek projekt bardzo fajny, tą wnękę na drewno też bym nieco zmniejszyła, chociaż z drugiej strony na różnych inspiracjach podobały mi się też własnie takie wysokie wnęki Elena, dzięki Cieszę się, że się podoba z tego co pamiętam, to u ciebie był problem z kamienim na obudowie, tak ? tzn. masz kamień, który podobał się twojemu mężowi, a nie tobie. Może za kilka lat zdecydujecie się na jego wymianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.09.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Lidzia nie zwalniasz wcale lada dzień już kominek fiufiufiu:D Przyjeżdżasz jutro do Zuzy? Lidszu, jak ja Ci zazdroszczę, że jesteś na etapie projektu kominka i możesz wybrać kamień/ cokolwiek na obudowę ja ze swoim już nic nie mogę zrobić ... to znaczy mogę, ale to oznacza rozpierduchę (a tego już nie chcę) i dodatkowy wydatek projekt bardzo fajny, tą wnękę na drewno też bym nieco zmniejszyła, chociaż z drugiej strony na różnych inspiracjach podobały mi się też własnie takie wysokie wnęki Elena ja mam to samo - teraz wybrałabym zupełnie coś innego:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.09.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 no właśnie o ten nieszczęsny trawertyn chodzi czarny granit widziałby mi się dużo bardziej mam już dość tego kominka, wczoraj po raz kolejny przemalowałam kolor i dalej jest do bani - to znaczy sam kolor mi się podoba, ale z trawertynem za bardzo nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.09.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Lidzia nie zwalniasz wcale lada dzień już kominek fiufiufiu:D Przyjeżdżasz jutro do Zuzy? Elena ja mam to samo - teraz wybrałabym zupełnie coś innego:rolleyes: muszę cię w końcu dogonić, prawda ? muszę jechać jutro do gazowni do Blue City, więc może uda mi się wpaść na chwilkę A czemu chciałabyś zmienić kominek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.09.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 no właśnie o ten nieszczęsny trawertyn chodzi czarny granit widziałby mi się dużo bardziej mam już dość tego kominka, wczoraj po raz kolejny przemalowałam kolor i dalej jest do bani - to znaczy sam kolor mi się podoba, ale z trawertynem za bardzo nie gra tak myślałam, że o ten trawertyn chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.09.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 no właśnie o ten nieszczęsny trawertyn chodzi czarny granit widziałby mi się dużo bardziej mam już dość tego kominka, wczoraj po raz kolejny przemalowałam kolor i dalej jest do bani - to znaczy sam kolor mi się podoba, ale z trawertynem za bardzo nie gra ja jeszcze nawet nie zaczęłam prób malowania bo wiem, że nic mi się nie będzie podobało i na razie kombinuję co tu zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.09.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 to może mi doradzicie co z tym zrobić ? był już ciemny brąz, ale zlewało się z podłogą, był beż, ale było bleee, a teraz jest taki ciepły szary - i kolor jak dla mnie super, ale nie w połączeniu z miodowym trawertynem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.09.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Elena, rzeczywiście trudny orzech do zgryzienia masz teraz z tym kolorem masz. Ten szary fajny, ale rzeczywiście kompletnie nie pasuje do trawertynu. Siedziałam nad tym zdjęciem 15 min i naprawdę nie wiem jaki by kolor pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.09.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Elena, rzeczywiście trudny orzech do zgryzienia masz teraz z tym kolorem masz. Ten szary fajny, ale rzeczywiście kompletnie nie pasuje do trawertynu. Siedziałam nad tym zdjęciem 15 min i naprawdę nie wiem jaki by kolor pasował masakra normalnie... ale... Tofee właśnie podrzuciła mi pomysł ciemna oliwka i chyba to jest niezły punkt zaczepienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.09.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 masakra normalnie... ale... Tofee właśnie podrzuciła mi pomysł ciemna oliwka i chyba to jest niezły punkt zaczepienia mogłoby ciekawie wyglądać a ja siedzę i przerabiam projekt dostarczony przez panów i takie coś mi wyszło: http://img26.imageshack.us/img26/913/szul1poprawione.jpg oryginał wyglądał tak: http://img409.imageshack.us/img409/6893/szul1.jpg co myślicie o moich przeróbkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts