Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Elena a moze bialy ten kominek??? jak te sciany obok, bo nie wiem czy wprowadzac kolejny kolor

no właśnie ja mam taki pomysł - kamień mam taki sam jak Elena (chyba bo trochę już zapomniałam) i chyba zostanie biały troszkę czymś złamany:rolleyes:

Lidziu mi moje kolory kominka też nie bardzo grają z pomysłem na wnętrze - ale za gapiowe się płaci - jak zamawiałam kominek to nie miałam wcale pomysłu na salon :rolleyes:

to może mi doradzicie co z tym zrobić ? :rolleyes:

był już ciemny brąz, ale zlewało się z podłogą, był beż, ale było bleee, a teraz jest taki ciepły szary - i kolor jak dla mnie super, ale nie w połączeniu z miodowym trawertynem :bash:

[ATTACH=CONFIG]22827[/ATTACH]

A ja bym na to coś ciemniejszego położyła :) Taką prawie czerń...

no właśnie ja mam taki pomysł - kamień mam taki sam jak Elena (chyba bo trochę już zapomniałam) i chyba zostanie biały troszkę czymś złamany:rolleyes:

Lidziu mi moje kolory kominka też nie bardzo grają z pomysłem na wnętrze - ale za gapiowe się płaci - jak zamawiałam kominek to nie miałam wcale pomysłu na salon :rolleyes:

podpisuję się obiema ręcami ;)

Ja tez za oryginalem i za wykopaniem tej kratki o ile sie da... :rolleyes:

oryginału nie będzie, bo nie za bardzo mi się podoba to, że ta biała część jest tak daleko od sufitu i powstaje w ten sposób jakaś dziwna półka zbierająca kurz.

a kratkę postaram się jakoś pozbyć, chociaż nie wiem czy będzie taka możliwość

Dzięki Loczusiu za towarzystwo przy herbatce ;)

ja się wproszę na herbatkę przy kominku :wiggle:

a ja dziękuję za zaproszenie, pokazanie pięknych okienek (bo bramy nadal nie widziałam ;)) i dużą dawkę śmiechu. Moi panowie elektrycy mają gadane ;)

jak już kominek będzie to serdecznie zapraszam razem z R.