Nefer 07.09.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Wolę prostszą wersję , przepraszam :) Ale tę kratkę to weź gdzieś wyeksmituj :) P.s. super będzie wyglądał w Twoim wnętrzu tak BTW.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.09.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Mam te same odczucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.09.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Ja też poszłabym w zielenie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.09.2010 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 .... To było do Eleny.... Lidzia jak dobrze, że masz już projekt.....Mnie improwizacja zostaje......A neferka ma racje... weź tą kratkę gdzieś z boku, a nie centralnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.09.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Wolę prostszą wersję , przepraszam :) Ale tę kratkę to weź gdzieś wyeksmituj :) P.s. super będzie wyglądał w Twoim wnętrzu tak BTW.. ale prostsza znaczy która ? oryginalna ? taką mam nadzieję, że będzie fajnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.09.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 ja za orginałem jestem a tak w ogóle to herbata stygnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.09.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Ja tez za oryginalem i za wykopaniem tej kratki o ile sie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.09.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Elena a moze bialy ten kominek??? jak te sciany obok, bo nie wiem czy wprowadzac kolejny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.09.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Elena a moze bialy ten kominek??? jak te sciany obok, bo nie wiem czy wprowadzac kolejny kolor no właśnie ja mam taki pomysł - kamień mam taki sam jak Elena (chyba bo trochę już zapomniałam) i chyba zostanie biały troszkę czymś złamany:rolleyes: Lidziu mi moje kolory kominka też nie bardzo grają z pomysłem na wnętrze - ale za gapiowe się płaci - jak zamawiałam kominek to nie miałam wcale pomysłu na salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.09.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 to może mi doradzicie co z tym zrobić ? był już ciemny brąz, ale zlewało się z podłogą, był beż, ale było bleee, a teraz jest taki ciepły szary - i kolor jak dla mnie super, ale nie w połączeniu z miodowym trawertynem [ATTACH=CONFIG]22827[/ATTACH] A ja bym na to coś ciemniejszego położyła Taką prawie czerń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.09.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Ja tez za oryginalem i za wykopaniem tej kratki o ile sie da... Ja też jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.09.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Dzięki Loczusiu za towarzystwo przy herbatce ja się wproszę na herbatkę przy kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.09.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Elena a moze bialy ten kominek??? jak te sciany obok, bo nie wiem czy wprowadzac kolejny kolor Markotko, ściany nie są białe tylko bardzo-jasno-szare (taki szron trochę) a kolor na kominku to będzie jedyny akcent na ścianach, bo na parterze wszystko tą samą farbą pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.09.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 no właśnie ja mam taki pomysł - kamień mam taki sam jak Elena (chyba bo trochę już zapomniałam) i chyba zostanie biały troszkę czymś złamany:rolleyes: Lidziu mi moje kolory kominka też nie bardzo grają z pomysłem na wnętrze - ale za gapiowe się płaci - jak zamawiałam kominek to nie miałam wcale pomysłu na salon podpisuję się obiema ręcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.09.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 A ja bym na to coś ciemniejszego położyła Taką prawie czerń... i to jest coś, co mi najbardziej by pasowało, ale musi być ciemniejsze niż podłoga, bo jak zrobiliśmy ciemny brąz to bryła kominka zlała się z płytkami na podłodze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.09.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Ja tez za oryginalem i za wykopaniem tej kratki o ile sie da... oryginału nie będzie, bo nie za bardzo mi się podoba to, że ta biała część jest tak daleko od sufitu i powstaje w ten sposób jakaś dziwna półka zbierająca kurz. a kratkę postaram się jakoś pozbyć, chociaż nie wiem czy będzie taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.09.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Dzięki Loczusiu za towarzystwo przy herbatce ja się wproszę na herbatkę przy kominku a ja dziękuję za zaproszenie, pokazanie pięknych okienek (bo bramy nadal nie widziałam ) i dużą dawkę śmiechu. Moi panowie elektrycy mają gadane jak już kominek będzie to serdecznie zapraszam razem z R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.09.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 ale prostsza znaczy która ? oryginalna ? taką mam nadzieję, że będzie fajnie wyglądać A tak, tak, oryginalna. Jest taka ... z klasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.09.2010 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Hejten mi sie podoba http://img409.imageshack.us/img409/6893/szul1.jpg jakby kto pytał, ale chyba pozamiatane tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.09.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Wiola, dzięki za głos, chociaż już pozamiatane i będzie moja wersja kominka. Mam nadzieję, że jak dostanę profesjonalną wizualkę, a to będzie on wyglądał super, bo jak widzę, moje wyklejanki nikomu się nie podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts