pasie 22.10.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 ten wiatr mnie strasznie dobija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.10.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 normalnie jak to się u nas mówi piździ jak w kieleckim pod wiaduktem:lol2: ale słonko miodzio żeby nie jelitówka młodego i moje łeeeeeeee to już by całkiem gites było:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.10.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Powiedz, ze przyprowadzisz lwa to szczury znikna. Eeeeeeeeee węże lepsze Powiedz,że masz kilka w terrarium i możesz je wypuścić luzem , ale muszą się zdecydować przed mrozami, co by milusie stworzonka brzuszkami nie przymarzły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.10.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 zdjęcia jakieś nowe będą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.10.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 zdjęcia jakieś nowe będą??? będą po weekendzie, bo dzisiaj nie miałam aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 22.10.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Kominek będzie cudny!! A drzwi już piękne macie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.10.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 ten wiatr mnie strasznie dobija Pasie, pomyśl jak wieje u mnie....drzwi obiema rekami trzymam, jak wychodzę. Wczoraj rano mało mi dziecka nie uszkodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.10.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Pasie, pomyśl jak wieje u mnie....drzwi obiema rekami trzymam, jak wychodzę. Wczoraj rano mało mi dziecka nie uszkodziło Wioluś wyobrażam sobie jakiś czas mieszkałam nad morzem i tam poznałam siłę wiatru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Lidszu Wielkie dzięki za wizytę:0 Masz cudownego męża Prezenciki kupione? Zapraszam częściej... do mnie zawsze po drodze... Iiii zaczęłyśmy gadać o nartach... może kiedyś na stoku....? A mężowie przy kijach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.10.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 cześć Loczku dzięki za odwiedziny i strażaka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.10.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Lidszu Wielkie dzięki za wizytę:0 Masz cudownego męża Prezenciki kupione? Zapraszam częściej... do mnie zawsze po drodze... Iiii zaczęłyśmy gadać o nartach... może kiedyś na stoku....? A mężowie przy kijach..... Arnika, to ja dziękuję za zaproszenie i możliwość spędzenia cudownego czasu w przemiłym rowarzystwie prezenciki zakupione po drodze bardzo się podobały dziewczynkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.10.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 cześć Loczku dzięki za odwiedziny i strażaka:) Wusia, nie ma za co Było miło znowu cię zobaczyć i odwiedzić twój domek. Całusy dla P i M Mam nadzieję, że strażak pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.10.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 na budowie jakiś marazm panowie od elewacji jakoś zwolnili tempo i trochę mnie to wkurza. Chociaż obiecali, że w piątek będą kłaść na pierwszej ścianie kolor - pożyjemy, zobaczymy czy rzeczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.10.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 zimno, jesień, do dupy taka impreza - to i marazm :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Lidzia... Napisałam Ci wiadomość na priv..... zajrzyj..... Booooo zapomniałam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.10.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Pokaz ten marazm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 zimno, jesień, do dupy taka impreza - to i marazm :) Nooooooo Nefcia.... i jaka krótka....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.10.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 na budowie jakiś marazm panowie od elewacji jakoś zwolnili tempo i trochę mnie to wkurza. Chociaż obiecali, że w piątek będą kłaść na pierwszej ścianie kolor - pożyjemy, zobaczymy czy rzeczywiście to masz tak jak ja tyż juz mam powyżej (nie będę mówił czego) tej elewacji,a u nas kolor mają kłaść na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 to masz tak jak ja tyż juz mam powyżej (nie będę mówił czego) tej elewacji,a u nas kolor mają kłaść na wiosnę dobrze, że nie tylko ja mam takie przeboje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.10.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Na początku to siem na ten kolor wiosenny wkurzyłem ale po przemysleniu wszystkich za i przeciw to nawet mi lepiej pasuje:) aha mogiem siem jeszcze pochwalić że kotłownie mi uruchamiają (właściwie pompownie):wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts