zuznka 05.01.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 piątek..............łoj nie bo jadę oddać płytki które wzięłam do przymiarki, kupić te które wybiorę i podjechać do Ikea i ot piątek wypełniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 ale coś wybrałaś? ja sie potrzebuję do kogoś z zamówieniem podłączyć bo mi dwóch dekorów z pamesy zabrakło a przegapiłam moment jak Lidzia zamawiała ja jeszcze będę zamawiać w najbliższych dniach glazurę do łazienki dziewczynek i jeszcze mozaikę do naszej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Witam, byłam ciekawa jak postępują prace, i już widać coraz więcej! niesamowita ta przestrzeń! pozdrawiam hej, dziękuję a jak u was postępy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.01.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 ja jeszcze będę zamawiać w najbliższych dniach glazurę do łazienki dziewczynek i jeszcze mozaikę do naszej łazienki a może coś z pamesy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 a może coś z pamesy? niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.01.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 nie przesadaj nie przesadzam, ma 20 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 nie przesadzam, ma 20 m2 szczerze mówiąc wygląda jakby był większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.01.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Liduśka, ale bombowo wyglądają takie wieeelkie puste przestrzenie!!! Już zapomniałam jak to ślicznie może być i zagraciłam swoje... Pamiętaj, że mam 30% zniżki na Bartyckiej na niektórych producentów, więc jakby co, to służę telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 fajnie Ci Lidzia fajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.01.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Z ogromnym opóźnieniem ale z całego serca życzę wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku a przede wszystkim szybkiej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 05.01.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 a który projekt budujecie ? I gdzie jest dziennik budowy ja się pytam ? dziennika nie ma bo i budowy narazie brak zdecydowaliśmy się na taki http://www.mgprojekt.com.pl/domki/willanaborowej/index.php mam nadzieję że na wiosnę kupimy projekt i pomalutku powolutku ruszymy do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Liduśka, ale bombowo wyglądają takie wieeelkie puste przestrzenie!!! Już zapomniałam jak to ślicznie może być i zagraciłam swoje... Pamiętaj, że mam 30% zniżki na Bartyckiej na niektórych producentów, więc jakby co, to służę telefonem. dzięki bardzo w razie co będę się przypominać w sprawie namiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 fajnie Ci Lidzia fajnie:) dziękować bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Z ogromnym opóźnieniem ale z całego serca życzę wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku a przede wszystkim szybkiej przeprowadzki Becia, dziękuję bardzo Wam życzę oby budowa ruszyła z kopyta i może pod koniec tego roku była przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Pieknie będzie, pięknie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 dziennika nie ma bo i budowy narazie brak zdecydowaliśmy się na taki http://www.mgprojekt.com.pl/domki/willanaborowej/index.php mam nadzieję że na wiosnę kupimy projekt i pomalutku powolutku ruszymy do przodu bardzo fajny projekt jak kupowaliśmy swój, to jeszcze waszego nie było, a naprawdę jest bardzo ciekawy. życzę wam w takim razie, abyście szybciutko ruszyli z budową, a dziennik możesz założyć jeszcze przed rozpoczęciem budowy i opisywać załatwianie spraw papierkowych. Naprawdę po jakimś czasie bardzo fajnie się to czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Pieknie będzie, pięknie.. Wiolcia, dziękuję taką mam nadzieję, że będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.01.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Jessso Lidka przyjadę do Ciebie pouczyć się jeździć na rolkach - dobra? ale spokojnie tylko po holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Jessso Lidka przyjadę do Ciebie pouczyć się jeździć na rolkach - dobra? ale spokojnie tylko po holu ale obiecujesz, że tylko po hallu ? mogę ci jeszcze użyć mój garaż w razie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.01.2011 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 spoko - obiecuję- tej przestrzeni mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts