kaśka maciej 26.01.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Chrysteeeeeeee, cierpliwość to cnota, a tu same męzatki som Lidkaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.01.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 nooo taaaaa..... nie ma co... ide po popcorn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 26.01.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 to czekamy te 2 godzinki a potem to już chyba strajk zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.01.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 zajęło mi to więcej niż 2 godziny, ale obiecuję, że warto było czekać dolna łazienka Rabelkowo-mozaikowa http://img41.imageshack.us/img41/3320/imgp9083.jpg http://img228.imageshack.us/img228/4968/imgp9081.jpg i początek łazienki dziewczynek http://img89.imageshack.us/img89/9550/imgp9077.jpg dekory nad wanną http://img820.imageshack.us/img820/141/imgp9076.jpg i ściana z kibelkiem http://img820.imageshack.us/img820/4421/imgp9078r.jpg naszej łazienki nie udało mi się dzisiaj cyknąć, bo panowie w niej cały dzień robili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Nooo nareszcie, bo popcornem się przejadłam, usnęłam ze zmęczenia, a dzisiaj jak zajrzałam i nic, to mnie nerwa znowu wzięła.... Aaaa łazieneczki całkiem całkiem Fajnie się zapowiada..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.01.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 no w końcu !!!!!!!!!!!!!!! ja niecierpliwa musiałam się znowu wykazać wyrozumiałością Lidszu a dlaczego nad geberitem jest prąd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.01.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 oj, warto, warto było o le rabelkach to już nic nie napiszę, bo nieustannie jestem pod ich urokiem, zwłaszcza w połączeniu z mozaiką ale łazienka dziewczynek jest naprawdę świetna - zastrzyk energii na każdy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.01.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Nooo nareszcie, bo popcornem się przejadłam, usnęłam ze zmęczenia, a dzisiaj jak zajrzałam i nic, to mnie nerwa znowu wzięła.... Aaaa łazieneczki całkiem całkiem Fajnie się zapowiada..... dzięki bardzo no w końcu !!!!!!!!!!!!!!! ja niecierpliwa musiałam się znowu wykazać wyrozumiałością Lidszu a dlaczego nad geberitem jest prąd?? to podoba ci się, czy nie, bo nie napisałaś ? a prąd na geberitem, to do szafeczki, która będzie podświetlana oj, warto, warto było o le rabelkach to już nic nie napiszę, bo nieustannie jestem pod ich urokiem, zwłaszcza w połączeniu z mozaiką ale łazienka dziewczynek jest naprawdę świetna - zastrzyk energii na każdy dzień Elena, dzięki wielkie cieszę się, że się podoba Dolną łazienką jestem zachwycona, ale do dziewczynek jakoś nie jestem przekonana. Czekam na efekt końcowy. Dzisiaj się montowała wanna i mam nadzieję, że z nią będzie to o wiele lepiej wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Hej mówiłam że trzeba ciepliwie czekać Łazienka dziewczynek będzie super, powiedz gdzie masz okno? bo jak słońce będzie wpadać na ten pomarańcz, zobaczysz jak to super będzie wyglądać CO do drugiej, to na szczęście jest tam mozaika, bo rabeki już mi sie chyba na forum przejadly,ale oczywiscie co kto lubi. Mozaika cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.01.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 dzięki bardzo to podoba ci się, czy nie, bo nie napisałaś ? a prąd na geberitem, to do szafeczki, która będzie podświetlana Elena, dzięki wielkie cieszę się, że się podoba Dolną łazienką jestem zachwycona, ale do dziewczynek jakoś nie jestem przekonana. Czekam na efekt końcowy. Dzisiaj się montowała wanna i mam nadzieję, że z nią będzie to o wiele lepiej wyglądać przyjdą sprzęty, lustro, oświetlenie i od razu zmienisz zdanie zresztą Tobie nie musi się podobać, ważne, żeby Twoim dziewczynom się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.01.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Wiola, okno w łazience dziewczynek jest po prawej stronie na tym zdjęciu. Widać nawet kawałek parapetu http://img89.imageshack.us/img89/9550/imgp9077.jpg Co do mozaiki, to jestem w niej zakochana Na zdjęciach nie widać jej dobrze, ale na żywo jest cudna. Łazienka na dole będzie w przyszłym tygodniu fugowana, więc mam nadzieję, że ta mozaika jeszcze ładniej będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.01.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 przyjdą sprzęty, lustro, oświetlenie i od razu zmienisz zdanie zresztą Tobie nie musi się podobać, ważne, żeby Twoim dziewczynom się podobało one jeszcze jej nie widziały, więc trzymajcie kciuki, aby im się spodobała, bo jak nie, to nie wiem gdzie się będą kąpać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 27.01.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 łazienka dziewczynek cudna, napewno im się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.01.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 łazienka dziewczynek cudna, napewno im się spodoba mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.01.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Pięknie wyszła mozaika i ,,krople" ..... bardzo mi się podobają, a ta energetyczna dziewczyn bardzo inna i wdzięczna, ale nie wiem czy energia ich nie rozsadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.01.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Łazienki cudne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.01.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Pięknie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.01.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 O Monia się znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.01.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Lidzia świetnie się łazienki zapowiadają, obie niecierpliwie czekam finału:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.01.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Pięknie wyszła mozaika i ,,krople" ..... bardzo mi się podobają, a ta energetyczna dziewczyn bardzo inna i wdzięczna, ale nie wiem czy energia ich nie rozsadzi starszej taka energia się przyda, bo ma kłopoty z rannym wybudzeniem się. Młoda wręcz odwrotnie, bo wstaje jak skowronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts