lidszu 27.01.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Łazienki cudne! Pięknie!!!!! Lidzia świetnie się łazienki zapowiadają, obie niecierpliwie czekam finału:yes: wielkie dzięki dziewczyny cieszę się, że wam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Zapowiada się interesująco! Czekam na zdjecia Waszej lazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 27.01.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 łazienki bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.01.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Jestem... le rable jak le rable, znam, macałam, widziałam, ale ta kolorowa łazienka u dziewczynek zanosi się, że będzie bardzo wesoła i kolorowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 fajnie Lidzia nie powiem:) to jeszcze dzień najwyżej dwa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.01.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 gratulacje podpisania umowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pochwal się innym bo masz czym !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.01.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Lidzia co ściemniasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.01.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Lidzia co ściemniasz;) nic nie ściemniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.01.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 gratulacje podpisania umowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pochwal się innym bo masz czym !!!! dzięki !!!!! myślisz, że już mogę się chwalić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.01.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 No doooobra :D A więc: Dzisiaj w końcu po kilku miesiącach, chodzenia, płaszczenia się, błagania i załatwiania wszelkich potrzebnych papierów podpisałam umowę na dostawę gazu !!!!! :D Jeśli temperatura nie spadnie radykalnie poniżej zera, to jest możliwość, że we wtorek, bądź środę w końcu zostanę podłączona do gazociągu i będę mogła po 4 miesiącach pozbyć się butli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.01.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Kochana, jak najbardziej sie nalezy chwalić :D::D :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Super wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.01.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 to gratulacje....gazuuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.01.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Kochana, jak najbardziej sie nalezy chwalić :D::D :wave: Super wieści to gratulacje....gazuuuuuuuuuuuuuuuu dzięki wielkie dziewczyny ale cieszyć, to ja się będę jak już będę miała licznik w skrzynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.01.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Lidka GRATULACJE!!!!! Ja dzisiaj dzwoniłam w swojej sprawie i czekają jeszcze na mapy od geodety. Jak dostaną to zrobią mi projekt a wtedy ruszam po pozwolenie na budowę. Czy to długo trwało u Ciebie - tzn zrobienie projektu i czekanie na pozwolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.01.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Lidzia to jeszcze dziś nie pijemy;) poczekamy aż gaz popłynie.... ale cieszyć się już możemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.01.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 No pięknie, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.01.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Lidka GRATULACJE!!!!! Ja dzisiaj dzwoniłam w swojej sprawie i czekają jeszcze na mapy od geodety. Jak dostaną to zrobią mi projekt a wtedy ruszam po pozwolenie na budowę. Czy to długo trwało u Ciebie - tzn zrobienie projektu i czekanie na pozwolenie? Monika, dzięki Nie pamiętam ile trwało zrobienie projektu, ale chyba coś koło tygodnia, dwóch (jeśli chodzi o przyłącze na działce), a na pozwolenie na budowie czekałam ok. 3 tygodni, ale akurat wtedy mieli dużo podań o PnB do rozpatrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.01.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Lidzia to jeszcze dziś nie pijemy;) poczekamy aż gaz popłynie.... ale cieszyć się już możemy ja zdecydowanie poczekam z oblewaniem, aż mi gaz będzie rurką płynął No pięknie, gratuluję! dzięki Becia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.01.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Nie ma to jak być na gazie Super!! PS. Pamiętam jak nam podłączyli gaz, to nie mogłam usnąc; bałam się, że mi dom wysaszi w powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts