Elena76 15.04.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 mnie też podoba się pomysł Twojego męża - sama żałuję, że nie pociągnęliśmy tarasu pod jadalnię i zamiast okna zwykłego powinniśmy dać drzwi tarasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.04.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 No pięknie Teraz D na 100% się nie oprze tym kolorom - żółty tiaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.04.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 mnie też podoba się pomysł Twojego męża - sama żałuję, że nie pociągnęliśmy tarasu pod jadalnię i zamiast okna zwykłego powinniśmy dać drzwi tarasowe czy Ty nas podsłuchujesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.04.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 A ja zazdroszcze "tarasu sniadaniowego". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.04.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 czy Ty nas podsłuchujesz:D orzeszku... wydało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.04.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Lidziu super taki taras wkoło domku popieram Twojego męża:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.04.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Lidzia! Ale czad! No to mam już światełko w tunelu. Ostatnie tygodnie przesiedziałam żałująć, że źle zrobiłam wybierając ciemne okna :/ Powiedz jaki to kolor (okien)? Jaki kolor elewacji (pewnie gdzieś przeoczyłam) i jaka podbitka? Mnie się pomysł z wąskim tarasem podoba, ale ta rabatka o której pisze Mario chyba by fajniej wyglądała. Tyle że mniej praktyczna No ślicznie to wyszło! Naprawdę Monia, okna orzechowe obustronnie, kolor elewacji, to Africa 1 z Ceresitu, a podbitka drewniana, malowana Duluxem kolor wenge, ale kolorem przypomina moje orzechowe okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.04.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Bardzo elegancko wyszło, a pomysł męża podoba mi się i praktyczny będzie ") Wg mnie i tak i tak będzie fajnie -) Lidziu wszystko zależy jaki efekt chcesz osiągnąć. Chociaż jak dłużej się nad tym zastanawiam, to chyba wolałabym pomiędzy tymi tarasami zrobić jakąś ładną rabatę i wpleść trochę zieleni... popieram małza Twego. coś w tym stylu miałam robić u siebie, ale potem coś tam się pozmieniało( za chinskiego boga nei pamiętam co)i nie mam... bedzie super!!! Lidzia, ślicznie dobrane kolory podłóg. Wspaniale barierki i elegancka elewacja. Daj namiary na ten marmolit, może i mi się przyda taki ciemny. Czesc Irma, własnie myślałam o Tobie gdzie się podziewasz:)Stęsknilam się Elewacja śliczna Ja jestem za opcją męża. Wydaje mi się, że będzie tak wygodnie. dzięki dziewczyny za opinie. Coraz bardziej przekonuję się do wersji M, bo wydaje mi się, że będzie fajnie to wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.04.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 piękny dom! dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.04.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 mnie też podoba się pomysł Twojego męża - sama żałuję, że nie pociągnęliśmy tarasu pod jadalnię i zamiast okna zwykłego powinniśmy dać drzwi tarasowe Lidziu super taki taras wkoło domku popieram Twojego męża:) chyba się do niego przekonałam. No pięknie Teraz D na 100% się nie oprze tym kolorom - żółty tiaaaaa Cieszę się bardzo, że się podoba To kiedy wpadacie obejrzeć odpływy liniowe A ja zazdroszcze "tarasu sniadaniowego". jak się zrobi, to serdecznie zapraszam na śniadanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.04.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Monia, okna orzechowe obustronnie, kolor elewacji, to Africa 1 z Ceresitu, a podbitka drewniana, malowana Duluxem kolor wenge, ale kolorem przypomina moje orzechowe okna. Dzięki Pokazałam mężowi. Spodobało mu się bardzo Skąd brałaś podbitkę? My cały czas nie mamy koncepcji. Nie wiemy nawet czy brać pcv czy drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.04.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Dzięki Pokazałam mężowi. Spodobało mu się bardzo Skąd brałaś podbitkę? My cały czas nie mamy koncepcji. Nie wiemy nawet czy brać pcv czy drewno musiałabym gdzieś w moich fakturach odnaleźć namiary, ale bardzo ich polecam, bo drewno naprawdę super jakości. Jakbyś chciała drewnianą podbitkę w kolorze wenge, to mam trochę dech do oddania, bo mi zostały pomalowane i nie mam co z nimi zrobić. Osobiście nie wybrałabym nigdy pcv na podbitkę, bo najzwyczajniej mi się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.04.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Osobiście nie wybrałabym nigdy pcv na podbitkę, bo najzwyczajniej mi się nie podoba. No właśnie Jak mąż wspomniał kieeedyś kieeedyś o pcv to pamiętam jak wybuchłam (zresztą jak wczoraj, przedwczoraj i dziś, coraz częściej wybucham ). Te wywietrzniki są takie ... ehhh Jeśli mogłabyś to proszę sprawdź te namiary, i jakbyś mi mogła powiedzieć ile to w ogóle kosztuje (poproszę priv) No i dzięki za propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.04.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Monia, postaram się dzisiaj poszukać namiaru na podbitkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.04.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Monia, postaram się dzisiaj poszukać namiaru na podbitkę. Spokojnie, w wolnej chwili Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.04.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 ale pieknie dom wyglada poczekam na zaproszenie na kawke na tarasie sniadaniowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.04.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 No i mnie się nie bardzo podoba plastikowa podbitka... Ale... maż powiedział, że za skarby świata nie będzie tego konserwował... A u mnie chyba dobrze ponad 100 metrów bieżących jest.... więc nie wiem czy nie ulegnę.... Dziewczyny jaki oprócz frontlajnu jest dobry preparat na kleszcze? Inka wczoraj miała dwa, + jeden co się nie wbił... u nas las wokoło i ciekawe ile dzisiaj przyniesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.04.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 ja dziś swojej dałam advantix, zawsze ten dostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.04.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 ja dziś swojej dałam advantix, zawsze ten dostaje Gosiek33, też go poleca, więc wydaje mi się, że dobry jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.04.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 ale pieknie dom wyglada poczekam na zaproszenie na kawke na tarasie sniadaniowym Ania, dziękuję bardzo zaproszenie ode mnie zawsze masz, więc jak tylko tarasik się pokaże, to dzwoń i kawka będzie na ciebie czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts