lidszu 19.07.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Elena, cieszę się, że się podoba Co prawda do efektu końcowego jeszcze daleko. Dopiero teraz na zdjęciu zobaczyłam, że te szafki w wysokiej zabudowie nie są w jednej linii, ale tak już musi zostać, a aż tak bardzo mi to nie przeszkadza. Może zupełnie to inaczej będzie wyglądać jak już staną wszystkie sprzęty i ta niezbieżność uchwytów nie będzie tak się rzucała w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.07.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 mniam, takie drewno - a taki mąż to skarb prawdziwy skarb rzeczywiście niesamowity a palisander jest zarąbisty, tylko będę musiała się uzbroić w dobrą ściereczkę, bo wszystkie szafki są na wysoki połysk :lol2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.07.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 dziewczyny doradźcie mi proszę czy w wysokiej zabudowie zrobić cokoły z palisandru, czy białe ? wydaje mi się, że palisandrowe będą bardzo fajnie tam wyglądać, a Robert mnie namawia na białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Eee tam, kupisz sobie antykurzowe Pronto, raz prysniesz i na dlugo bedziesz miala spokoj. Zajefajna kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Z cokolami to sama nie wiem, ale sklanialabym sie w strone palisandrowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.07.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Elena, cieszę się, że się podoba Co prawda do efektu końcowego jeszcze daleko. Dopiero teraz na zdjęciu zobaczyłam, że te szafki w wysokiej zabudowie nie są w jednej linii, ale tak już musi zostać, a aż tak bardzo mi to nie przeszkadza. Może zupełnie to inaczej będzie wyglądać jak już staną wszystkie sprzęty i ta niezbieżność uchwytów nie będzie tak się rzucała w oczy musiałam coś wytknąć, żebyś nie myślała, że tylko słodzę a swoją drogą ta opaska wysokiej zabudowy jakby oddziela tą część od reszty, więc można założyć, że taki był zamysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.07.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 skarb rzeczywiście niesamowity a palisander jest zarąbisty, tylko będę musiała się uzbroić w dobrą ściereczkę, bo wszystkie szafki są na wysoki połysk :lol2 ja z lenistwa (znowu!) dolne szafki zrobiłam w macie no ale dwie czarne na wysoki połysk, okap i czarne szkło na ścianie to od czasu do czasu niestety trzeba wypucować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.07.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 jeśli dylemat białe lub palisandrowe cokoły to zdecydowanie dałabym palisandrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.07.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 musiałam coś wytknąć, żebyś nie myślała, że tylko słodzę a swoją drogą ta opaska wysokiej zabudowy jakby oddziela tą część od reszty, więc można założyć, że taki był zamysł wytykajcie, wytykajcie czyli na razie 3:0 na rzecz palisandrowych cokołów muszę się zastanowić do dać nad blatem po lewej stronie. Chciałam szkło, ale przez ten pieprz...ny łuk nie da się Pluję sobie w brodę, że na etapie fundamentów nie posłuchałam moich murarzy, którzy mówili mi, że ten łuk przysporzy mi kłopotów. Fajnie wygląda, ale zagospodarować go - masakra najchętniej położyłabym na ścianie mozaikę z granitu, ale nigdzie nie mogłam takiej dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.07.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Te uchwyty na różnych wysokościach też mi się rzuciły w oczy tak więc głosuję za palisandrowymi cokołami przy ściance ... zdecydowanie oddzieli to tę część od reszty i faktycznie będzie wrażenie że taki był zamysł . Ale ogólnie ślicznie wyszło. Jakie masz wymiary kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.07.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Kuchnia super, miodzio ale nie to ze słodzę, to powiem tylko że jeszcze nierozgarnieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 19.07.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 A ja dałabym białe Lidziu, przepiękna kuchnia!!!!!!! :jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.07.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Te uchwyty na różnych wysokościach też mi się rzuciły w oczy tak więc głosuję za palisandrowymi cokołami przy ściance ... zdecydowanie oddzieli to tę część od reszty i faktycznie będzie wrażenie że taki był zamysł . Ale ogólnie ślicznie wyszło. Jakie masz wymiary kuchni? dziękuję bardzo 4:0 dla palisandru wymiary kuchni to: 444x370 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.07.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Kuchnia super, miodzio ale nie to ze słodzę, to powiem tylko że jeszcze nierozgarnieta wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.07.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 A ja dałabym białe Lidziu, przepiękna kuchnia!!!!!!! :jawdrop::jawdrop::jawdrop: czyli 4:1 dla palisandru bardzo mi miło, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.07.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 mój głos też dla palisandrowych cokołów:yes: pięknie się całość zapowiada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.07.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 dlatego, że : - po pewnym czasie zmienia kolor, - trzeba je co jakiś czas konserwować, - na naszym domu taka konserwacja wymagałaby dużej akrobacji i pewnie wynajmowania kogoś, aby to zrobił - szczególnie na wysokości 1 piętra - nie chciało mi się w to bawić, - wystarczy mi to, że będę musiała konserwować (olejować) taras drewniany No właśnie... ale mój M się nie chce zgodzić (i pewnie ma rację), bo dom bardzo straci na urodzie.... a on raczej estetą jest niż człowiekiem praktycznym. Drewniany tarasik... mniam mniam dla stópek - też planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.07.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 mój głos też dla palisandrowych cokołów:yes: pięknie się całość zapowiada:) czyli 5:1 dla palisandru bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.07.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Bami, zapraszam częściej, bo rzadko zaglądasz rozpoczęliście już budowę ? A dziękuję, będę zaglądać, a to taki dynamiczny wątek Budowa rozpoczęta, na razie stan zero. Cały czas przymierzam się do dziennika i teraz to już mi tylko odwagi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.07.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 A dziękuję, będę zaglądać, a to taki dynamiczny wątek Budowa rozpoczęta, na razie stan zero. Cały czas przymierzam się do dziennika i teraz to już mi tylko odwagi brakuje to ja cię kopię w doopkę, aby zachęcić do dziennika fajnie potem wrócić do tego co się napisało i jak się przeżywało kolejne etapy budowy, bądź problemy. No już, do roboty, raz, dwa, trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts