wu 04.08.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Lidzia o tej prostej kobiecie to ja jak na spowiedzi prawdę mówię nie mam ani jednego wygięcia kręgosłupa - czysto prosta decha:lol: więc mój ulubiony masażysta tak mnie określił że ja prosta kobieta jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Uwielbiam Was czytać. my ciebie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2011 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 ja tam polecam baterie jak moja tzn taka sprezynkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.08.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 ja tam polecam baterie jak moja tzn taka sprezynkowa No, właśnie właśnie. Moja jest alternatywą dla sprężynkowych (bo mi się opatrzyły) i mam nadzieję że będzie równie poręczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.08.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Cześć Lidzia, masz jakieś nowe foty? Głodnam pięknych widoków jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.08.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Cześć Lidzia, masz jakieś nowe foty? Głodnam pięknych widoków jestem nie mam nowych zdjęć wnętrz. dzisiaj pojawiły się częściowo pstryczki-elektryczki, pojawiły się również lampki przy schodach przyjechały również moje bloczki na ogrodzenie http://img829.imageshack.us/img829/1023/20110805125427.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.08.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 fajne będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.08.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 To poczekam jeszcze aż wszystko będzie pięknie zamontowane. Krzycz jakby coś, to od razu wpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.08.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Ooooo...ogrodzenie mnie zaciekawiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 zapowiada sie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.08.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 fajne będzie:) Ooooo...ogrodzenie mnie zaciekawiło... zapowiada sie fajnie mam nadzieję, że wyjdzie fajnie, bo musiałam nieźle Wynajętego do nich przekonywać do tego pomiędzy słupkami będą takie przęsła, brama i furtki http://www.ogrodzeniaradziszewski.pl/galeria/plog-content/thumbs/zdj__cia-ogrodze__-zainstalowanych/ogrodzenia-nowoczesne/large/285-wzor---n2b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.08.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 To poczekam jeszcze aż wszystko będzie pięknie zamontowane. Krzycz jakby coś, to od razu wpadam będę krzyczeć, jak będzie coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.08.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 do tego pomiędzy słupkami będą takie przęsła, brama i furtki To mi się*bardzo podoba Też*coś takiego zrobię i nawet mąz wie, że w tej sprawie się będę do Ciebie zgłaszać (jeśli już klepnęłaś wykonawcę) A te bloczki to jak będą wyglądały, będą jakoś wykończone? Masz gdzieś zdjęcie ogrodzenia z takowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.08.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Lidszu, chyba mnie wyprzedzisz z ogrodzeniem, ale będziemy miały bardzo podobne wyceniłaś już przęsła i bramę? masz wykonawcę? ja wyceniałam w kilku miejscach no i powiem szczerze, że rozrzut cenowy spory jest. my będziemy chyba w ostrołęce zamawiać, bo cenowo jak na razie najlepiej wyszło. ale bloczki to jednak wzięłaś sonnblick semmelrocka? to chyba ten nowy grafitowy kolor? ja biorę ten jaśniejszy kolor - szary granit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.08.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 O to zima już idzie poczekaj troszkę lata jeszcze nie było Bardzo ciekawa jestem wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.08.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Lidszu, chyba mnie wyprzedzisz z ogrodzeniem, ale będziemy miały bardzo podobne wyceniłaś już przęsła i bramę? masz wykonawcę? ja wyceniałam w kilku miejscach no i powiem szczerze, że rozrzut cenowy spory jest. my będziemy chyba w ostrołęce zamawiać, bo cenowo jak na razie najlepiej wyszło. ale bloczki to jednak wzięłaś sonnblick semmelrocka? to chyba ten nowy grafitowy kolor? ja biorę ten jaśniejszy kolor - szary granit jeszcze nie wyceniałam bramy i przęseł, ponieważ najpierw chcę mieć postawione słupki, aby można było wtedy dokładnie wymierzyć przęsła. Z bramą się orientowałam i 5 metrowa kosztuje około 3 tyś. Tak bloczki są semmelrocka. Wynajęty chciał te jaśniejsze, ale do niczego by nie pasowały, więc namówiłam go na te ciemniejsze. Fajnie się zgrają (mam nadzieję) z dachem i barierkami na balkonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.08.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 To mi się*bardzo podoba Też*coś takiego zrobię i nawet mąz wie, że w tej sprawie się będę do Ciebie zgłaszać (jeśli już klepnęłaś wykonawcę) A te bloczki to jak będą wyglądały, będą jakoś wykończone? Masz gdzieś zdjęcie ogrodzenia z takowych? bloczki same w sobie są już wykończone. Będą wyglądały tak, tylko, że będą grafitowe. U mnie na słupkach będą spadziste daszki, natomiast na murkach pomiędzy słupkami płaskie daszki http://www.portalbrukarski.pl/gallery/sonnblick/e19_89.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Lidzia my planowaliśmy podobny płotek tylko z elementów z Drewbetu ale ciągle się koncepcja zmienia i nie wiem czy nie skończy się na wymurowanym płotku obłożonym płytkami klinkierowymi:) za to wypełnienie z drewna;) a mocowanie barierek bezczelnie ściągnęłam z Ciebie;) ja kupiłam blachę, małż pociął i powiercił otwory, szwagier pospawał, ja pomalowałam i wespół w zespół mocowania gotowe:lol: i już się nawet balkonów trzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 06.08.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 A brama będzie suwana w bok czy rozsuwana na środku na oba boki? 3 tys to dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.08.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 A brama będzie suwana w bok czy rozsuwana na środku na oba boki? 3 tys to dobra cena. brama będzie suwana w bok Tofee, byłam wczoraj po mój zlew i obejrzałam inne zlewy z schocka. Okazuje się, że te takie milusie w dotyku są tylko z powłoką Cristadur. Dowiedziałam się, że Schock do coraz więcej modeli wprowadza tą powłokę. Okazuje się również, że Schock produkuje zlewy dla Teki, ale te z bardziej chropowatą powłoką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts