Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

lidziu świetnie wyszły te garderoby. to super że nie są takie bukowozwyczajne. fajnie jak się podchodzi do tego z inwencją bo to przecież pomieszczenie w którym przy odrobinie wysiłku i praktycznie bez dodatkowych kosztów może być wyjątkowo. szuflady na buty... :jawdrop:

Witaj Lidziu w polszcze

Fotki z wakacji super, ale za mało!

Garderoby - miodzio. Widać, że zaraz przeprowadzka. Ale masz dobrze z tym swoim nieślubnym mężem :p

Ja muszę znaleźć garderobianego, ale coś*mi nie po drodze z tym szukaniem

Ogrodzenie też*super. Zdecydowanie te ciemne pustaki najładniejsze. Dziś oglądałam jaśniejsze i efekt nie ten sam. Kiedy planujecie mieć przęsła?

Z czego będzie łóżko? Z ekoskóry? (co to jest wersja max?) Podoba mi się i nie wiem czy nie ułatwię sobie życia i nie przestanę szukać ;)

Monika, po pierwsze - twojego posta o płatkach kokosowych przeczytałam po powrocie, więc się za nimi nie oglądałam :oops:

po drugie - bardzo mi miło, że garderoba i ogrodzenie się podobają :D

po trzecie - łóżko będzie z eko skóry. Wersja max jest taka, że to łóżko jest wyższe i ma inny zagłówek - moim osobistym zdaniem, jest o wiele brzydsze

lidziu świetnie wyszły te garderoby. to super że nie są takie bukowozwyczajne. fajnie jak się podchodzi do tego z inwencją bo to przecież pomieszczenie w którym przy odrobinie wysiłku i praktycznie bez dodatkowych kosztów może być wyjątkowo. szuflady na buty... :jawdrop:

Efi, cieszę się, że się podoba :D Na żywo wyglądają o wiele ładniej, ale mam nadzieję, że październiku przyjedziesz i będziesz mogła popodziwiać :D

Lidzia, każdy dzień zaczynam od "podglądania" Ciebie, teraz wyjdę z ukrycia, bo chciałam powiedzieć, że jest rewelacyjnie, superowo:), ale to już wiesz. Trzymam kciuki za jak najszybszy koniec.

P.S.

Odbiegając od tematu budowlanego, włosy... cudowne, szczerze zazdroszczę.

Mustiniem, bardzo mi miło, że ci się u mnie podoba i bardzo się cieszę, że się ujawniłaś. Zapraszam częściej do pisania :D

I dziękuję za komplement moich włosów :oops: :D