Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Śliczniusie pokoiki dla dziewczynek:yes:

A łóżko u Olgi nie wyglądałoby lepiej postawione w drugą stronę, bo tak trochę wciśnięte przy tej szafie się wydaje, a takie "reprezentacyjne" jest:cool:

na początku stało ustawione w drugą stronę, ale nie wyglądało ładnie patrząc na pokój ogólnie. Wiem, że na zdjęciach może to łóżko wygląda jak wciśnięte w kąt, ale na żywo tak nie jest

Lidziu dziękuję.....

Ja też miałam taka myśl co do kierunku ustawienia łóżka u córeczki...może warto go jeszcze poprzestawiać i popróbować jak bedzie lepiej...A najlepiej by było , żeby córcia wypowiedziała się w jakim kierunku chce mieć główkę a w jakim nogi bo ponoć strony świata przy dobrym śnie mają duże znaczenia ... :-)

Mają mają i ten najlepszy to ponoć północ-południe :)

My tak spimy i śpi nam się swietnie, ale obawiam się, że obecny tryb wstawania rano sprawia, że nawet gdyby stały wsch-zach też bym nam to nie przeszkadzało. :D:D:D:D

Ja poczekam jeszcze ciut i znów Cię odwiedze :)

matko, ale szybko tutaj stan postów przyrasta!

Lidszu, bardzo bym chciała Cie odwiedzić, wybieram sie tez do Moniki. Tylko, że wiesz jak jest...najpierw obowiązki, potem przyjemności...

wiem, ale zawsze można połączyć obowiązki z przyjemnością.

Nic to, mam nadzieję, że i tak niedługo do mnie zawitasz :D

Lidszu ja się tak skromnie przypominam o wymiary wyspy:oops:. Jestem w trakcie zamawiania kuchni i mogę jeszcze coś zmienić a układ wyspy mamy podobny - tylko ja mam carga po obu stronach szuflad. No ale nie wiem jakie twoje są wymiarów.

kurcze, zapomniałam :oops:

jutro będę na budowie, to ją zmierzę. Jeśli dobrze pamiętam, to ma ona 120 cm szerokości

Cześć Lidzia, kuchnia wyszła bardzo dostojnie, dla mnie za ciemno teraz ale co kto lubi. Dostojnie jest :D

A półki u dziewczyn rewelacja, od razu widać zamieszkanie, jeszcze zabawki dojdą i będzie ich za mało :D:D

cieszę się, że się podoba :D mam nadzieję, że niedługo przyjedziesz i obejrzysz na żywo :D

co do półek, to już mi się wydaje, że będzie ich za mało :lol2: dzisiaj przewiozłam trochę rzeczy dziewczyn i tak jakoś zaczęło mi miejsca brakować :lol2: