Balbina200 29.09.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Śliczniusie pokoiki dla dziewczynek:yes:A łóżko u Olgi nie wyglądałoby lepiej postawione w drugą stronę, bo tak trochę wciśnięte przy tej szafie się wydaje, a takie "reprezentacyjne" jest:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mustiniem1 30.09.2011 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Jak zawsze super:yes: P.S. Moja pierwsza myśl była taka sama jak Balbiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.09.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Śliczniusie pokoiki dla dziewczynek:yes: A łóżko u Olgi nie wyglądałoby lepiej postawione w drugą stronę, bo tak trochę wciśnięte przy tej szafie się wydaje, a takie "reprezentacyjne" jest:cool: na początku stało ustawione w drugą stronę, ale nie wyglądało ładnie patrząc na pokój ogólnie. Wiem, że na zdjęciach może to łóżko wygląda jak wciśnięte w kąt, ale na żywo tak nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 30.09.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 matko, ale szybko tutaj stan postów przyrasta!Lidszu, bardzo bym chciała Cie odwiedzić, wybieram sie tez do Moniki. Tylko, że wiesz jak jest...najpierw obowiązki, potem przyjemności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 30.09.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Lidziu dziękuję..... Ja też miałam taka myśl co do kierunku ustawienia łóżka u córeczki...może warto go jeszcze poprzestawiać i popróbować jak bedzie lepiej...A najlepiej by było , żeby córcia wypowiedziała się w jakim kierunku chce mieć główkę a w jakim nogi bo ponoć strony świata przy dobrym śnie mają duże znaczenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.09.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Mają mają i ten najlepszy to ponoć północ-południe My tak spimy i śpi nam się swietnie, ale obawiam się, że obecny tryb wstawania rano sprawia, że nawet gdyby stały wsch-zach też bym nam to nie przeszkadzało. :D:D:D Ja poczekam jeszcze ciut i znów Cię odwiedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.09.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Mają mają i ten najlepszy to ponoć północ-południe Ja poczekam jeszcze ciut i znów Cię odwiedze to w takim razie łóżka muszą zostać tak jak stoją, bo są ustawione północ-południe serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.09.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 matko, ale szybko tutaj stan postów przyrasta! Lidszu, bardzo bym chciała Cie odwiedzić, wybieram sie tez do Moniki. Tylko, że wiesz jak jest...najpierw obowiązki, potem przyjemności... wiem, ale zawsze można połączyć obowiązki z przyjemnością. Nic to, mam nadzieję, że i tak niedługo do mnie zawitasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 30.09.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Lidszu ja się tak skromnie przypominam o wymiary wyspy:oops:. Jestem w trakcie zamawiania kuchni i mogę jeszcze coś zmienić a układ wyspy mamy podobny - tylko ja mam carga po obu stronach szuflad. No ale nie wiem jakie twoje są wymiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.09.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Cześć Lidzia, kuchnia wyszła bardzo dostojnie, dla mnie za ciemno teraz ale co kto lubi. Dostojnie jest A półki u dziewczyn rewelacja, od razu widać zamieszkanie, jeszcze zabawki dojdą i będzie ich za mało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.09.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Kurcze sama chętnie przespałabym się w takim pokoiku. Śliczne są!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.09.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Lidszu ja się tak skromnie przypominam o wymiary wyspy:oops:. Jestem w trakcie zamawiania kuchni i mogę jeszcze coś zmienić a układ wyspy mamy podobny - tylko ja mam carga po obu stronach szuflad. No ale nie wiem jakie twoje są wymiarów. kurcze, zapomniałam jutro będę na budowie, to ją zmierzę. Jeśli dobrze pamiętam, to ma ona 120 cm szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.09.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Cześć Lidzia, kuchnia wyszła bardzo dostojnie, dla mnie za ciemno teraz ale co kto lubi. Dostojnie jest A półki u dziewczyn rewelacja, od razu widać zamieszkanie, jeszcze zabawki dojdą i będzie ich za mało :D cieszę się, że się podoba mam nadzieję, że niedługo przyjedziesz i obejrzysz na żywo co do półek, to już mi się wydaje, że będzie ich za mało dzisiaj przewiozłam trochę rzeczy dziewczyn i tak jakoś zaczęło mi miejsca brakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.09.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Kurcze sama chętnie przespałabym się w takim pokoiku. Śliczne są!!!!! wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 30.09.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 jutro będę na budowie, jaka budowa przecież to już dom pięknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 30.09.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Lidziu czy w pokoju u I. te czerwone/bordowe w szafce to są drzewiczki czy pudełka (czy to też ikea) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.09.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ale domowo się robi ... przytulne te pokoiki i wszystko do siebie bardzo pasuje. Jestem pewna że dziewczynki oszaleją z radości jak się przeprowadzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.09.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 jaka budowa przecież to już dom pięknie jest Masz rację Aja, to już dom cieszę się, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.09.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Lidziu czy w pokoju u I. te czerwone/bordowe w szafce to są drzewiczki czy pudełka (czy to też ikea) to są pudełka i oczywiście z Ikea. Są jeszcze z tego co widziałam niebieskie i chyba czarne (ale tu nie mam pewności) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.09.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ale domowo się robi ... przytulne te pokoiki i wszystko do siebie bardzo pasuje. Jestem pewna że dziewczynki oszaleją z radości jak się przeprowadzicie na pewno - wczoraj im pokazywałam zdjęcia, to się zachwycały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts