lidszu 09.10.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Lidzia no miałam to samo byłam tak urobiona i zmęczona i te odgłosy że też spać w ogóle nie mogłam;) ja się ciągle budziłam i nasłuchiwałam, czy dziewczynki przypadkiem się nie obudziły. Wczoraj zgodnie każda poszła do swojego pokoju i grzecznie się położyły spać Byłam z nich niesamowicie dumna - ciekawe czy tak samo będzie dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.10.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ja na pierwsze śniadanko przynoszę wirtualną kawkę :D http://www.ekawy.net/img/przepisy/kawa-po-rumunsku.jpg Jak my sie przeprowadziliśmy, to najbardziej mi ta kawa smakowała, bo na swoim, bo wypita leniwie....bo inne widoki za oknem... A wogle to gratuluje i oby sie Wam spokojnie mieszkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.10.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Oj tam wybory, my idziemy do cyrku :popcorn:w sumie jedno i to samo padłam:lol2: Lidzia gratulejszyn:hug: Cieszę się razem z Tobą. Zrobiłabyś trochę fotek czyściutkich, skończonych łazienek, bo te w dzienniku to chyba mało aktualne:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 padłam:lol2: Lidzia gratulejszyn:hug: Cieszę się razem z Tobą. Zrobiłabyś trochę fotek czyściutkich, skończonych łazienek, bo te w dzienniku to chyba mało aktualne:P Marta, dziękuję bardzo Mówię ci, jest cudnie. Czekam z niecierpliwością na twoją przeprowadzkę Zdjęcia zrobię w tym tygodniu i zamieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.10.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 GRATULACJE!!!! Teraz szczęście będzie w Waszym domu, wybudowanym pod Wasze konkretne potrzeby... i nie będziecie musieli się dostosowywać do innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.10.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Liduśka wszystkiego najlepszego w nowym domku i czekamy na nowe foteczki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 No widzisz... Jak cudnie jest być u siebie A herbatę poranną wypiłaś już? I widzę , ze Pani wyspana A jak reszta domowników? Ja nic nie śniłam , bo cała przeprowadzkę robiłam sama... Ale i do dziś nadsłuchuję się domu i uczę się jego odgłosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 GRATULACJE!!!! Teraz szczęście będzie w Waszym domu, wybudowanym pod Wasze konkretne potrzeby... i nie będziecie musieli się dostosowywać do innych Gosia, bardzo, bardzo dziękuję :D siedzę od rana w piżamie i nawet nie chce mi się przebrać trzeba chyba będzie jednak ruszyć doopkę i iść do cyrku - tzn na wybory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Liduśka wszystkiego najlepszego w nowym domku i czekamy na nowe foteczki:yes: dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.10.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Gosia, bardzo, bardzo dziękuję :D siedzę od rana w piżamie i nawet nie chce mi się przebrać trzeba chyba będzie jednak ruszyć doopkę i iść do cyrku - tzn na wybory masz czasu dużżżżżżżżzzzzo do 21,45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 No widzisz... Jak cudnie jest być u siebie A herbatę poranną wypiłaś już? I widzę , ze Pani wyspana A jak reszta domowników? Ja nic nie śniłam , bo cała przeprowadzkę robiłam sama... Ale i do dziś nadsłuchuję się domu i uczę się jego odgłosów Herbatka wypita Młoda obudziła nas o 7:30 muszę jej jak najszybciej kupić rolety zaciemniające do pokoju, bo te ranne pobudki mnie doprowadzą do szału. Starsza wstała o 9:30, wyspana, zadowolona ze swojego pokoju, łóżka i w ogóle wszystkiego czyli jest bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 masz czasu dużżżżżżżżzzzzo do 21,45 mam nadzieję, że się wyrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 09.10.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 GRATULUJĘ!!!!!!!!! (i zazdroszczę) Wszystkiego najlepszego w nowym domu, oby wam sie mieszkało jak najlepiej Pokazywałaś już sypialnię? Bo chyba nie, albo ja coś przeoczyłam Chciałabym zobaczyć jak się łóżko prezentuje, z materacem, itd. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Noooo to pijemy. Zebys sie zawsze budzila w swoim domku cala w skowronkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.10.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 I jeszcze dzisiaj taka piękna pogoda na poranek w nowym domu jak takie cudne słonko w okna zagląda, echhhhhhhhhhhhhh rozmarzyłam się troszeczkę ... Lidzia jeszcze raz ogromne gratki na nowym lokum wreszcie u siebie, wreszcie sami, wreszcie TAK JAK CHCIAŁAŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.10.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszyscy cieszymy się waszym szczęściem Całuski dla domowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 GRATULUJĘ!!!!!!!!! (i zazdroszczę) Wszystkiego najlepszego w nowym domu, oby wam sie mieszkało jak najlepiej Pokazywałaś już sypialnię? Bo chyba nie, albo ja coś przeoczyłam Chciałabym zobaczyć jak się łóżko prezentuje, z materacem, itd. Miłego dnia Karola, dziękuję Sypialni nie pokazywałam, bo tam na razie samo łóżko stoi, ale postaram się zrobić zdjęcie z materacem i narzutą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Noooo to pijemy. Zebys sie zawsze budzila w swoim domku cala w skowronkach. dzięki wielkie, oby się spełniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 I jeszcze dzisiaj taka piękna pogoda na poranek w nowym domu jak takie cudne słonko w okna zagląda, echhhhhhhhhhhhhh rozmarzyłam się troszeczkę ... Lidzia jeszcze raz ogromne gratki na nowym lokum wreszcie u siebie, wreszcie sami, wreszcie TAK JAK CHCIAŁAŚ jeszcze raz dziękuję i teraz z niecierpliwością czekam na waszą przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszyscy cieszymy się waszym szczęściem Całuski dla domowników Zuzik, bardzo ci dziękuję . Doskonale wiesz jak bardzo na to czekałam i w końcu się doczekałam całuski dla was również ogromne i mam nadzieję, że niedługo wpadniecie do nas z wizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts