Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Lidzia no miałam to samo byłam tak urobiona i zmęczona i te odgłosy że też spać w ogóle nie mogłam;)

ja się ciągle budziłam i nasłuchiwałam, czy dziewczynki przypadkiem się nie obudziły.

Wczoraj zgodnie każda poszła do swojego pokoju i grzecznie się położyły spać :D Byłam z nich niesamowicie dumna - ciekawe czy tak samo będzie dzisiaj

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja na pierwsze śniadanko przynoszę wirtualną kawkę :D:D

http://www.ekawy.net/img/przepisy/kawa-po-rumunsku.jpg

Jak my sie przeprowadziliśmy, to najbardziej mi ta kawa smakowała, bo na swoim, bo wypita leniwie....bo inne widoki za oknem...

A wogle to gratuluje i oby sie Wam spokojnie mieszkało :D

padłam:lol2:

Lidzia gratulejszyn:hug: Cieszę się razem z Tobą.

Zrobiłabyś trochę fotek czyściutkich, skończonych łazienek, bo te w dzienniku to chyba mało aktualne:P

Marta, dziękuję bardzo :D Mówię ci, jest cudnie. Czekam z niecierpliwością na twoją przeprowadzkę :p :D

Zdjęcia zrobię w tym tygodniu i zamieszczę

GRATULACJE!!!! Teraz szczęście będzie w Waszym domu, wybudowanym pod Wasze konkretne potrzeby... i nie będziecie musieli się dostosowywać ;) do innych :cool:

Gosia, bardzo, bardzo dziękuję :D :D

siedzę od rana w piżamie i nawet nie chce mi się przebrać :lol2: trzeba chyba będzie jednak ruszyć doopkę i iść do cyrku - tzn na wybory :lol2:

No widzisz... Jak cudnie jest być u siebie :)

A herbatę poranną wypiłaś już?

I widzę , ze Pani wyspana :) A jak reszta domowników?

Ja nic nie śniłam , bo cała przeprowadzkę robiłam sama... Ale i do dziś nadsłuchuję się domu i uczę się jego odgłosów :)

Herbatka wypita :D Młoda obudziła nas o 7:30 :evil: muszę jej jak najszybciej kupić rolety zaciemniające do pokoju, bo te ranne pobudki mnie doprowadzą do szału. Starsza wstała o 9:30, wyspana, zadowolona ze swojego pokoju, łóżka i w ogóle wszystkiego :D

czyli jest bosko :lol:

GRATULUJĘ!!!!!!!!! (i zazdroszczę)

Wszystkiego najlepszego w nowym domu, oby wam sie mieszkało jak najlepiej :)

Pokazywałaś już sypialnię? Bo chyba nie, albo ja coś przeoczyłam ;) Chciałabym zobaczyć jak się łóżko prezentuje, z materacem, itd.

Miłego dnia

Karola, dziękuję :D

Sypialni nie pokazywałam, bo tam na razie samo łóżko stoi, ale postaram się zrobić zdjęcie z materacem i narzutą

I jeszcze dzisiaj taka piękna pogoda na poranek w nowym domu jak takie cudne słonko w okna zagląda, echhhhhhhhhhhhhh rozmarzyłam się troszeczkę ...

Lidzia jeszcze raz ogromne gratki na nowym lokum wreszcie u siebie, wreszcie sami, wreszcie TAK JAK CHCIAŁAŚ :D

jeszcze raz dziękuję i teraz z niecierpliwością czekam na waszą przeprowadzkę :D

GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wszyscy cieszymy się waszym szczęściem :wiggle: Całuski dla domowników :)

Zuzik, bardzo ci dziękuję :D. Doskonale wiesz jak bardzo na to czekałam i w końcu się doczekałam :D

całuski dla was również ogromne i mam nadzieję, że niedługo wpadniecie do nas z wizytą :D