monika996 13.02.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Dość nisko, to auto ma sportowy charakter nadwozia no i masz babo placek:bash: K nie był zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.02.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 no i masz babo placek:bash: K nie był zadowolony. K akurat należy do tych co najpierw się nastawią na zupełną tragedię a potem jak nawet gorzej jest, to mówi że "zrobi się" Wrócił już, zmarznięty, zrobiłam mu herbaty z miodem i z cytryną (bo przez to suche powietrze wszyscy jakoś zakatarzeni) i mnie pociesza. Bo okazało się, że miska olejowa to pikuś, prawdopodobnie rozwaliłam chłodnicę, wydech, zderzak od spodu, filtr oleju (tyle K sam wypatrzył). Jutro okaże się co jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Bo okazało się, że miska olejowa to pikuś, prawdopodobnie rozwaliłam chłodnicę, wydech, zderzak od spodu, filtr oleju (tyle K sam wypatrzył). Jutro okaże się co jeszcze O rany Musiałaś naprawdę nieźle wyskoczyć na tym "policjancie", że takie szkody poczyniłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.02.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 ale narozrabiałaś Monia:omoże nie będzie tak źle:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.02.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 rzeczywiście nieżle, ale ja jak K ( strzelec) jestem zdania zrobi się I monia może rzeczywiście do zarządu dróg z tym policjantem wystąpcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.02.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 No K przyznał że wyjątkowo wielki ten garbA zgłosić nigdzie nie zgłoszę, bo co prawda nikt tego nie sprawdził, ale na 99% jest tam znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.02.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Lidzia ja Ci zapomniałam wczoraj powiedzieć, że extra wyglądałaś - fryzura i makijaż suuuper:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.02.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 ....czytałam od rana Wasze wpisy... i aż zamarłam... Jeśli jest znak.. sprawdźcie jaki i jakie ograniczenie... Jeśli jest 50km/h i jeśli policjant nie oznaczony to wzywać policję na miejsce zdarzenia, mają opisać notatkę i dopiero warsztat . Wówczas mozna od drogowców/miasta wystąpić o odszkodowanie... Aleś narozrabiała Monia... zrobi się pewnie... ale ile by to było winka... Kiedyś stwierdziłam mojemu szanownemu, ze jak bla mnie to by się chyba terenówka przydała... A on mnie pyta po co? Noo żebym wreszcie bez stresu po dziurach w drodze mogła jeździć, a ty nie będziesz na mnie krzyczał, że one tam właśnie są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Lidzia ja Ci zapomniałam wczoraj powiedzieć, że extra wyglądałaś - fryzura i makijaż suuuper:yes::yes: bardzo dziękuję za komplementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.02.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Lidzia zadowolona jestes ze swojej baterii kuchennej?(bardzo chlapie?) Robie liste zakupow i spodobal mi sie Twoj model Zaintrygowalo mnie jej zamontowanie u Ciebie Czemu ustawiłas przełacznik wody od frontu a nie z boku? Wygodnie sie tak z niego korzysta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.02.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Lidzia zadowolona jestes ze swojej baterii kuchennej?(bardzo chlapie?) Robie liste zakupow i spodobal mi sie Twoj model Zaintrygowalo mnie jej zamontowanie u Ciebie Czemu ustawiłas przełacznik wody od frontu a nie z boku? Wygodnie sie tak z niego korzysta? przełącznik wody mam zamontowany z boku. Może na zdjęciu bateria była wsadzona inaczej, bo włożyłam ją tylko na chwilę, żeby zobaczyć jak będzie wyglądać. Z baterii jestem zadowolona, nie chlapie (no może czasami przy dużym strumieniu jak włożę jakąś dużą rzecz do obmycia. Korzysta się z niej wygodnie, bo jest dość wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.02.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Cześć loczku Jak tam Twoja szuflada cool select zone? Patrzyłaś do instrukcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.02.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Cześć loczku Jak tam Twoja szuflada cool select zone? Patrzyłaś do instrukcji? ustawiłam na 0 stopni i jak na razie jest OK, warzywa na pewno dłużej w niej wytrzymują. A instrukcji nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.02.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Lidzia dzieki-w takim razie wpisuje na liste zakupow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.02.2012 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 uśmiałam się jak głupia http://youtu.be/wbyIYSKWxPI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.02.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Niewiarygodne... Hej, jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.02.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Niewiarygodne... Hej, jak zdrówko? zdrówko jak na razie OK, dziękuję byliśmy dzisiaj w kinie z dziewczynami na "Pięknej i Bestii" - dziewczyny zachwycone, a ja przespałam pół filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.02.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 a ja przespałam pół filmu ale spałaś ... prawdziwnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.02.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 zdrówko jak na razie OK, dziękuję byliśmy dzisiaj w kinie z dziewczynami na "Pięknej i Bestii" - dziewczyny zachwycone, a ja przespałam pół filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.02.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 ale spałaś ... prawdziwnie? prawdziwnie ? znaczy, czy naprawdę ? naprawdę, tak mi się oczy zamykały, że nie mogłam się powstrzymać i odpłynęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts