Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no i masz babo placek:bash: K nie był zadowolony.

K akurat należy do tych co najpierw się nastawią na zupełną tragedię a potem jak nawet gorzej jest, to mówi że "zrobi się" ;)

Wrócił już, zmarznięty, zrobiłam mu herbaty z miodem i z cytryną (bo przez to suche powietrze wszyscy jakoś zakatarzeni) i mnie pociesza.

Bo okazało się, że miska olejowa to pikuś, prawdopodobnie rozwaliłam chłodnicę, wydech, zderzak od spodu, filtr oleju (tyle K sam wypatrzył). Jutro okaże się co jeszcze :sick:

Bo okazało się, że miska olejowa to pikuś, prawdopodobnie rozwaliłam chłodnicę, wydech, zderzak od spodu, filtr oleju (tyle K sam wypatrzył). Jutro okaże się co jeszcze :sick:

O rany :jawdrop: Musiałaś naprawdę nieźle wyskoczyć na tym "policjancie", że takie szkody poczyniłaś :(

....czytałam od rana Wasze wpisy... i aż zamarłam...

Jeśli jest znak.. sprawdźcie jaki i jakie ograniczenie...

Jeśli jest 50km/h i jeśli policjant nie oznaczony to wzywać policję na miejsce zdarzenia, mają opisać notatkę i dopiero warsztat . Wówczas mozna od drogowców/miasta wystąpić o odszkodowanie...

Aleś narozrabiała Monia... zrobi się pewnie... ale ile by to było winka...:(

Kiedyś stwierdziłam mojemu szanownemu, ze jak bla mnie to by się chyba terenówka przydała... A on mnie pyta po co? Noo żebym wreszcie bez stresu po dziurach w drodze mogła jeździć, a ty nie będziesz na mnie krzyczał, że one tam właśnie są... ;)

Lidzia zadowolona jestes ze swojej baterii kuchennej?(bardzo chlapie?) Robie liste zakupow i spodobal mi sie Twoj model :-)

Zaintrygowalo mnie jej zamontowanie u Ciebie ;) Czemu ustawiłas przełacznik wody od frontu a nie z boku? Wygodnie sie tak z niego korzysta?

przełącznik wody mam zamontowany z boku. Może na zdjęciu bateria była wsadzona inaczej, bo włożyłam ją tylko na chwilę, żeby zobaczyć jak będzie wyglądać.

Z baterii jestem zadowolona, nie chlapie (no może czasami przy dużym strumieniu jak włożę jakąś dużą rzecz do obmycia. Korzysta się z niej wygodnie, bo jest dość wysoka.