monsanbia 19.02.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 naprawdę, tak mi się oczy zamykały, że nie mogłam się powstrzymać i odpłynęłam Powiedz że zrobili Ci zdjęcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.02.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Powiedz że zrobili Ci zdjęcie! nie, no coś ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.02.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Pewnie obudził Cię jakiś sąsiad, bo chrapałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.02.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 nie, no coś ty łiiii, a mogło być tak fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.02.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Pewnie obudził Cię jakiś sąsiad, bo chrapałaś ja nie chrapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.02.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 łiiii, a mogło być tak fajnie nawet gdyby M mi zrobił zdjęcie, to i tak bym nie pokazała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.02.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 nawet gdyby M mi zrobił zdjęcie, to i tak bym nie pokazała no nie na forum, to oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.02.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Ostatnimi czasy mój M, chodzi z córką do kina i zalcza wszystkie filmy o księżniczkach i czarodziejkach. Podobno ojcowie odpływają juz na początku a potem dzieci ich budzą ze juz wychodzą....Lidzia, nie jestes sama :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.02.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Ostatnimi czasy mój M, chodzi z córką do kina i zalcza wszystkie filmy o księżniczkach i czarodziejkach. Podobno ojcowie odpływają juz na początku a potem dzieci ich budzą ze juz wychodzą....Lidzia, nie jestes sama :lol2: ufff, to ulżyło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
topaz w planach 20.02.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Lidszu, wybacz tak bezpośrednie pytanie, ale Twój i inne topazy oglądam tu już od dawna, bo zakochałam się najpierw w Kasjopei, potem opalu a od paru miesięcy już tylko w topazie, bo jest prawie idealny. Wracając do pytania, czy mogłabyś podać, ile kosztował Was dom w całości? Przymierzamy się powoli do budowy i musimy określić możliwości finansowe. Wstaw, proszę, jeśli możesz jakieś nowe zdjęcia, bo nie mogę się doczekać, żeby więcej zobaczyć Pozdrawiam serdecznie. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.02.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Lidszu, wybacz tak bezpośrednie pytanie, ale Twój i inne topazy oglądam tu już od dawna, bo zakochałam się najpierw w Kasjopei, potem opalu a od paru miesięcy już tylko w topazie, bo jest prawie idealny. Wracając do pytania, czy mogłabyś podać, ile kosztował Was dom w całości? Przymierzamy się powoli do budowy i musimy określić możliwości finansowe. Wstaw, proszę, jeśli możesz jakieś nowe zdjęcia, bo nie mogę się doczekać, żeby więcej zobaczyć Pozdrawiam serdecznie. Ania Trudno mi odpowiedzieć na to pytanie dokładnie, ponieważ nie prowadziłam dokładnych rozliczeń. Myślę, że niestety musicie się nastawić na coś ok. 1 mln na całość inwestycji, bądź też nawet trochę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.02.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Witam się w Twoim domku, dom doskonale znam niejednokrotnie oglądałam plany Topaza. A propos wydatków, jak powiedziałam mężowi, że wydalismy blisko mln na naszego Słodkiego to otworzył wielkie oczy bo jemu sie wydawało, że 600 tysiecy wyda. Cha cha. Także wyceny MG Projektu to mozna od razu do kosza wrzucić. Mnie ta cena wcale nie zdziwiła, bo mniej wiecej taką założyłam jak wiedziałam ile bedzie kosztowac stan deweloperski. A nie szaleliśmy z wykonczeniem, raczej dom jest wykonany i ocieplony z najlepszych materiałów. Dom piekny, chociaż czuję niedosyt zdjęć. Super łazienki no i kuchnia też.PozdrawiamAla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 21.02.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Dziewczyny troszku (a nawet bardzo) mnie przerażacie tymi kwotami. Ja liczyłam na okolice 600 tys zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.02.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Dziewczyny troszku (a nawet bardzo) mnie przerażacie tymi kwotami. Ja liczyłam na okolice 600 tys zł. ale my tu mówimy o całkowitym (no może prawie, w moim przypadku) wykończeniu domu. Niestety kwota 600 tyś. wydaje mi się nierealna przy twoim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.02.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Witam się w Twoim domku, dom doskonale znam niejednokrotnie oglądałam plany Topaza. A propos wydatków, jak powiedziałam mężowi, że wydalismy blisko mln na naszego Słodkiego to otworzył wielkie oczy bo jemu sie wydawało, że 600 tysiecy wyda. Cha cha. Także wyceny MG Projektu to mozna od razu do kosza wrzucić. Mnie ta cena wcale nie zdziwiła, bo mniej wiecej taką założyłam jak wiedziałam ile bedzie kosztowac stan deweloperski. A nie szaleliśmy z wykonczeniem, raczej dom jest wykonany i ocieplony z najlepszych materiałów. Dom piekny, chociaż czuję niedosyt zdjęć. Super łazienki no i kuchnia też. Pozdrawiam Ala cieszę się, że mój domek ci się podoba Zdjęć mało, bo dużo rzeczy jest jeszcze nie skończonych i nie ma się czym chwalić. Po przeprowadzce sobie wszystko odpuściłam, bo chciałam się w końcu nacieszyć samodzielnym mieszkaniem (wcześniej mieszkaliśmy, po sprzedaniu mieszkania, z moimi rodzicami) i domem. Teraz zaczynam się przygotowywać do nowych zakupów i muszę się w końcu wziąć z oświetlenie, a nie chce mi się baaardzo, bo wiem, że cokolwiek mi się spodoba, to mojemu Wynajętemu się nie spodoba. Tzn. spodoba mu się dopiero za pół roku, kiedy ja już pewnie będę mieć inną koncepcję na oświetlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 21.02.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 no to pozostaje mi tylko płakać bo nie mam i nie będę miała więcej. Dostaliśmy kosztorys na 780 chyba, i ścinaliśmy co mogliśmy (jak na razie idziemy raz niżej raz ciut wyżej od tego wyższego kosztorysu) i wciąż liczyliśmy, że się uda... cóż nie wprowadzimy się w 2012 to może 2013 a może 2014 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.02.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 no to pozostaje mi tylko płakać bo nie mam i nie będę miała więcej. Dostaliśmy kosztorys na 780 chyba, i ścinaliśmy co mogliśmy (jak na razie idziemy raz niżej raz ciut wyżej od tego wyższego kosztorysu) i wciąż liczyliśmy, że się uda... cóż nie wprowadzimy się w 2012 to może 2013 a może 2014 ... Ala, nie załamuj się. Nie musicie się przecież spinać, aby wykończyć wszystko na tip top od razu. Skoro jak na razie idziecie wg kosztorysu, to super. Może dalej też wam się uda. To wszystko zależy od tego jak będziecie chcieli wszystko wykończyć. Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.02.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Lidzia a jak Twoja piaskownica/plaża????? Zasypana czarnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.02.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Lidzia a jak Twoja piaskownica/plaża????? Zasypana czarnym? jak na razie to zasypana białym czarne się już nie zmieściło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
topaz w planach 22.02.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Tak właśnie myślałam, że się mocno zaokrągli... Ale co poradzić, kiedy dom jest tak piękny i jako jedyny praktycznie bez wad... Dziękuję za odpowiedź. Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts