Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Byłam dzisiaj po raz pierwszy (i nie wiem, czy nie ostatni :lol2:) na usuwaniu kamienia z zębów. Nie powiem, żeby to był najprzyjemniejszy zabieg, a teraz moje zęby są strasznie wrażliwe i mnie bolą :mad: Całe szczęście miałam bardzo mało kamienia, więc następny zabieg za 30 lat :rotfl:
kurcze ja co rok muszę usuwać- tak szybko mi się kamień osadza:sick: więc przyzwyczajona jestem:p

dobrze,że uczulenie się cofnęło:p

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kurcze ja co rok muszę usuwać- tak szybko mi się kamień osadza:sick: więc przyzwyczajona jestem:p

dobrze,że uczulenie się cofnęło:p

o rany, współczuję :( ja nie wiem, czy bym mogła co roku to przeżywać :sick:

po uczuleniu całe szczęście na razie nie ma śladu. Nawet po odstawieniu maści sterydowej :D Teraz smaruję buźkę I. maścią witaminową, która była robiona w aptece na receptę.

Byłam dzisiaj po raz pierwszy (i nie wiem, czy nie ostatni :lol2:) na usuwaniu kamienia z zębów. Nie powiem, żeby to był najprzyjemniejszy zabieg, a teraz moje zęby są strasznie wrażliwe i mnie bolą :mad: Całe szczęście miałam bardzo mało kamienia, więc następny zabieg za 30 lat :rotfl:

też tak mam - i chodzę jak już baaardzo muszę:( i właśnie mi o tym przypomniałś brrrr

Matko, jak tak czytam o tym kamieniu to chyba też kupię szczoteczkę, Nigdy jeszcze kamienia nie ściągałam, ale chyba już mi odeszła ochota..

Czesc wogle, chcialam sie zapytac co za życzliwa dusza warszawska wysłała do mnie deszcz, co? Wczoraj miałam cudną wiosnę ze w polarku chodziłam a dzis pada :mad:

Cześć, przeczytałam u Arni, ze trzymasz kciuki, no to powiem Ci,że bardzo ładnie trzymałaś :)

Technicznie, dla PG, już problemu nie ma, ale trzeba mieć zgodę z UM, a na taka czeka sie u nas nawet 12 miesięcy....trochę mnie to przeraziło, ale bede próbować przycisnąć ich, znaczy tych z UM ;)

Lidzia - piaskowałaś zębiska ? okropne,nie?

hallllllllllllllllllllllllllllllllllooooooooooooooo a co tu tak cicho ?????????!!!!!!!!!!

jakoś tak dziwnie - za cicho....

gdzie się gospodyni podziewa ??? jakby miała trawę to bym pomyślała że z wertykulatorem lata a tak to już nie wiem ;)

a może ziemię rozsiewa ???

weź się tłumacz szybko bo tak mogę gdybać i gdybać ;)

Matko, jak tak czytam o tym kamieniu to chyba też kupię szczoteczkę, Nigdy jeszcze kamienia nie ściągałam, ale chyba już mi odeszła ochota..

Czesc wogle, chcialam sie zapytac co za życzliwa dusza warszawska wysłała do mnie deszcz, co? Wczoraj miałam cudną wiosnę ze w polarku chodziłam a dzis pada :mad:

a dlaczego podejrzewasz życzliwe duszyczki warszawskie ? :p

ja bynajmniej nie narażałabym się w ten sposób ciężarnej :lol2:

Cześć, przeczytałam u Arni, ze trzymasz kciuki, no to powiem Ci,że bardzo ładnie trzymałaś :)

Technicznie, dla PG, już problemu nie ma, ale trzeba mieć zgodę z UM, a na taka czeka sie u nas nawet 12 miesięcy....trochę mnie to przeraziło, ale bede próbować przycisnąć ich, znaczy tych z UM ;)

Lidzia - piaskowałaś zębiska ? okropne,nie?

cieszę się, że kciuki pomogły i będę ściskać również za UM, abyś u nich też załatwiła pozytywnie.

Piaskowanie zębów ohyda, blee. Miałam potem całą twarz w piachu i jak go zmywałam z fejsa, to sobie przy okazji zrobiłam lekki peelinig :lol2:

hallllllllllllllllllllllllllllllllllooooooooooooooo a co tu tak cicho ?????????!!!!!!!!!!

jakoś tak dziwnie - za cicho....

gdzie się gospodyni podziewa ??? jakby miała trawę to bym pomyślała że z wertykulatorem lata a tak to już nie wiem ;)

a może ziemię rozsiewa ???

weź się tłumacz szybko bo tak mogę gdybać i gdybać ;)

skoro mnie nikt nie odwiedza, to i cicho jest.

Z drugiej strony mam lenia i nic mi się nie chce :(

dzisiaj sobie zaplanowałam, że pojadę do h&y, bo mieli 30% obniżki, a zamiast tego położyłam się spać po porannej kąpieli i wstałam po 13 :jawdrop: :lol2:

w domu nic się nie dzieje, bo nie mam siły się za nic zabrać. Powinnam zrobić projekt tarasów i dać je do wyceny, a odkładam to z dnia na dzień. Tak samo czynię z resztą rzeczy, które powinnam zamówić do domu :bash:

chyba mnie dopadło przesilenie wiosenne

skoro mnie nikt nie odwiedza, to i cicho jest.

Z drugiej strony mam lenia i nic mi się nie chce :(

dzisiaj sobie zaplanowałam, że pojadę do h&y, bo mieli 30% obniżki, a zamiast tego położyłam się spać po porannej kąpieli i wstałam po 13 :jawdrop: :lol2:

w domu nic się nie dzieje, bo nie mam siły się za nic zabrać. Powinnam zrobić projekt tarasów i dać je do wyceny, a odkładam to z dnia na dzień. Tak samo czynię z resztą rzeczy, które powinnam zamówić do domu :bash:

chyba mnie dopadło przesilenie wiosenne

wpadaj do mnie to cię rozweselę ;)

Liduś, ja do Ciebie codziennie zaglądam, ale nic nie piszesz to i ja cicho siedzę.

Rozumiem ten nastrój, tez mi się nic nie chce, ale wczoraj jakoś się przelamalam i zadzwoniłam do glazurnika i po świetach przychodzi robic nam schody dwa male tarasiki i balkon i myślę, że jeszcze klka drobnych rzeczy. Jestem dumna z siebie. Więc starzcy mocne postanowienie i ......... tylko trzeba zacząć. :)

Życzę miłego wieczoru i najlepszego z okazji babskiego świeta :)

Zapraszam do siebie na pogaduchy :)

Emiranda, dziękuję za śliczne krokusiki :D

Wiola, rzeczywiście jakieś SPA by się przydało. Jestem przemęczona, głównie fizycznie, ale psychicznie również. Wszystko na mojej głowie - dzieci, dom. Moje dziewczynki też ostatnio dają mi w kość.

Ech szkoda gadać, ja chcę słońce i ciepełko

Emiranda, dziękuję za śliczne krokusiki :D

Wiola, rzeczywiście jakieś SPA by się przydało. Jestem przemęczona, głównie fizycznie, ale psychicznie również. Wszystko na mojej głowie - dzieci, dom. Moje dziewczynki też ostatnio dają mi w kość.

Ech szkoda gadać, ja chcę słońce i ciepełko

witam w klubie :(

nadworny nawet każe mi wyjechać ale to zapewne dlatego tak mówi bo wie że tego nie zrobię ;)

ja się zaczęłam zastanawiać czy u mnie to aby nie podchodzi już pod depresję :(