wiolasz 09.03.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 To już zmęczenie materiału jest, jak macie mozliwość to trzeba zaskoczyć chłopów i jechać Będzie z obopólną korzyścią :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.03.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 To już zmęczenie materiału jest, jak macie mozliwość to trzeba zaskoczyć chłopów i jechać Będzie z obopólną korzyścią :D ahhhhhhh żeby to było takie proste - nie potrafię się rozstać z Lulu, po 2 godzinach pedzę stęskniona do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.03.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 A zabrać ze sobą? Też się wypucuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.03.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 A zabrać ze sobą? Też się wypucuje o nie, nie - juz tak raz zrobiłam, wyjechałam z córką i nie czułam się komfortowo jak ją zostawiałam i szłam na zabiegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.03.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Cóż, pozostaje tylko poczekać na "ten czas" kiedy juz na spokojnie będzie można oddać się błogiemu lenistwu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.03.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 ja sobie chyba dzisiaj wieczorem pójdę na Zumbę, oczywiście jeśli mój szanowny Wynajęty zdąży wrócić na czas do domu. Mam nadzieję, że o 20:30 się zamelduje w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.03.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Cóż, pozostaje tylko poczekać na "ten czas" kiedy juz na spokojnie będzie można oddać się błogiemu lenistwu.... kiedyś, kiedyś...na pewno ale i tak dobrze że mam wieczory długie do leniuchowania i nocki przespane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.03.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 ja sobie chyba dzisiaj wieczorem pójdę na Zumbę, oczywiście jeśli mój szanowny Wynajęty zdąży wrócić na czas do domu. Mam nadzieję, że o 20:30 się zamelduje w domu Znalazlam na necie te zumbe, fajna, ciekawe czy w rzeszowie cos takiego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.03.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Ja dopiero przeczytałam, że gaz będziesz miała... To nic, że za rok... ale będzie... u nas nawet za 5 lat nie będzie... Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.03.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 orbitrek zaliczony, dom odkurzony, podłogi czekają na umycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 hejka, uszy do góry, pierś do przdoku, pupka napięta i wiooo nie łamac się prosze tutaj. Wiosne już czuć, krokusy mi wschodzą. Boćki lada dzień wrócą. Ogródki planować trzeba, tarasy dopieszczać.. by latem było gdzie się prażyć w słoneczku wśród kwiecia... i napoi wszelakich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.03.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 idę dzisiaj na zumbę mam nadzieję, że uda mi się wcisnąć na salę, bo podobno jest strasznie oblegana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.03.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 idę dzisiaj na zumbę mam nadzieję, że uda mi się wcisnąć na salę, bo podobno jest strasznie oblegana To gratulację, zdaj sprawozdanie jak wrocisz, ja idę w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.03.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 idę dzisiaj na zumbę mam nadzieję, że uda mi się wcisnąć na salę, bo podobno jest strasznie oblegana napisz jak wrażenia!!! bo ja u nas zrezygnowałam. Trafiłam na laskę prowadzącą pląsającą w kółko wokół siebie i robiącą pajacyki:sick: po 25 minutach wygibasów skapitulowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Lidzia no i jak bylo?? Ja bylam wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.03.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 I cooo?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.03.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Lidka jak było ? dałas radę?, ale jak Ty na orbiterku chodzisz to chyba nie miałas problemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.03.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 To gratulację, zdaj sprawozdanie jak wrocisz, ja idę w poniedziałek Lidzia no i jak bylo?? Ja bylam wczoraj I cooo?????????? Lidka jak było ? dałas radę?, ale jak Ty na orbiterku chodzisz to chyba nie miałas problemu ? Jak wróciłam wczoraj, to mąż zaanektował mojego kompa, aby sobie pograć w FIFĘ i nie mogłam zajrzeć do was Powiem wam, że zajęcia były naprawdę super !!!! Chłopak ma takiego powera, że ledwo dawałam radę. Poza tym musiałam się nauczyć układów choreograficznych. Wróciłam cała mokra do domu, nawet mój M się śmiał, że wycisk dał nam niezły Dzisiaj bolą mnie mięśnie pleców i rąk, ale dzięki temu czuję, że żyję Wykupiłam sobie karnet i będę chodzić na zumbę 2x w tygodniu. Oprócz tego będę się starała jeździć na orbitreku codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.03.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Dzielna dziewczynka! Ps. Zatańczyłam sobie wczoraj zumbę(bo Ci pozazdrościłam;)) i po pięciu minutach miałam już dość i wszystko mnie bolało... muszę jednak od jakichś bardziej geriatrycznych pomachiwań zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.03.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Dzielna dziewczynka! Ps. Zatańczyłam sobie wczoraj zumbę(bo Ci pozazdrościłam;)) i po pięciu minutach miałam już dość i wszystko mnie bolało... muszę jednak od jakichś bardziej geriatrycznych pomachiwań zacząć ja po pierwszych 20 min też myślałam, że ducha wyzionę. Pot się lał ze mnie masakrycznie, ale powiem ci, że jak się tańczy w grupie, to jednak jest większa mobilizacja i chęć wytrwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts