Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hejka,

uszy do góry, pierś do przdoku, pupka napięta i wiooo :D nie łamac się prosze tutaj. Wiosne już czuć, krokusy mi wschodzą. Boćki lada dzień wrócą. Ogródki planować trzeba, tarasy dopieszczać.. by latem było gdzie się prażyć w słoneczku wśród kwiecia... i napoi wszelakich :D

idę dzisiaj na zumbę :D

mam nadzieję, że uda mi się wcisnąć na salę, bo podobno jest strasznie oblegana :rolleyes:

napisz jak wrażenia!!!

bo ja u nas zrezygnowałam. Trafiłam na laskę prowadzącą pląsającą w kółko wokół siebie i robiącą pajacyki:sick: po 25 minutach wygibasów skapitulowałam.

To gratulację, zdaj sprawozdanie jak wrocisz, ja idę w poniedziałek :)

Lidzia no i jak bylo?? Ja bylam wczoraj :D

I cooo??????????

Lidka jak było ? dałas radę?, ale jak Ty na orbiterku chodzisz to chyba nie miałas problemu ? :)

Jak wróciłam wczoraj, to mąż zaanektował mojego kompa, aby sobie pograć w FIFĘ i nie mogłam zajrzeć do was :mad:

Powiem wam, że zajęcia były naprawdę super !!!! Chłopak ma takiego powera, że ledwo dawałam radę. Poza tym musiałam się nauczyć układów choreograficznych. Wróciłam cała mokra do domu, nawet mój M się śmiał, że wycisk dał nam niezły :lol2: Dzisiaj bolą mnie mięśnie pleców i rąk, ale dzięki temu czuję, że żyję ;)

Wykupiłam sobie karnet i będę chodzić na zumbę 2x w tygodniu. Oprócz tego będę się starała jeździć na orbitreku codziennie

Dzielna dziewczynka!:D

Ps. Zatańczyłam sobie wczoraj zumbę(bo Ci pozazdrościłam;)) i po pięciu minutach miałam już dość i wszystko mnie bolało... muszę jednak od jakichś bardziej geriatrycznych pomachiwań zacząć;):lol2:

Dzielna dziewczynka!:D

Ps. Zatańczyłam sobie wczoraj zumbę(bo Ci pozazdrościłam;)) i po pięciu minutach miałam już dość i wszystko mnie bolało... muszę jednak od jakichś bardziej geriatrycznych pomachiwań zacząć;):lol2:

ja po pierwszych 20 min też myślałam, że ducha wyzionę. Pot się lał ze mnie masakrycznie, ale powiem ci, że jak się tańczy w grupie, to jednak jest większa mobilizacja i chęć wytrwania.