lidszu 15.07.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 wrzucam tak na zachętę taras jeszcze nie był skończony - brak schodów, deski czołowej. Jutro postaram się wstawić aktualne zdjęcie. Z prawej strony w głębi widać tarasik śniadaniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.07.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 No widzisz... i pięknieeeeeeeeeeeeee:lol2:. Trudne nie było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 i chyba nie bolało ślicznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.07.2012 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 WOW, szczęka w dół - jaki WIEEEELKI!A napiszesz jakieś szczegóły (ja nie jestem na FB)? Z jakiego drewna robiłaś, kto Ci robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.07.2012 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Teraz to dopiero gra i buczy - rewelacja I czekam na aktualne foty - śniadanie na tarasie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.07.2012 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Ocho, widzę ze sezon tarasowy w pełni Piękny i gabarytowo chyba wystarczy nawet na jazdę rowerem, co? Jakie drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.07.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Lidzia super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.07.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Z jakiego drewna robiłaś, kto Ci robił? Jakie drewno? Lidzia zawsze mi sekretarzy to teraz ja drewno bangkirai, naturalne, olejowane olejem bezbarwnym A robil jakis fajny dokladny pan z polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.07.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 No i super tarasik Wczoraj już w nocy tyle co wstawiłaś widziałam, szczęka mi opadła i sobie poszłam spać... Lidzia pokaż więcej Pan z polecenia.. a ja tak sobie myślę, że może Duchu? On robi na "rurach" podpory pod legary... A co do sierpniowego ogrodu.. tzn masz już ziemię czy jeszcze? znaczy plaża nadal na działce? Jeśli tak to kup sporo randapu i pryskaj bo chwasty wychodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.07.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 ) Pan z polecenia.. a ja tak sobie myślę, że może Duchu? On robi na "rurach" podpory pod legary... nie Duch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.07.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Jeśli tak to kup sporo randapu i pryskaj bo chwasty wychodzą... I co potem sie robi? Ja juz 3 razy pryskalam od zeszlego roku Trzeba te chwasty przekopac, spalic? Czy co? No bo chyba nie wysypuje sie ziemi na takie zasuszone chwasciory? Nie dalej jak wczoraj o tym myslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.07.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Randapem pryskasz.. zależy co będziesz później robić... jak masz ziemię to przekopać chyba najlepiej widłami i powyjmować chwasty... syzyfowa i ciężka robota.. ja tak nie zrobiłam i zamiast trawnika mam chyba perz... teraz bardzo tego żałuję... ale tyle wiedzy nie posiadałam... Jak nawozisz ziemię to chyba by wystarczyło kilka razy psikać i nawieźć ziemi, wygrabić, wyrównać, no i oczywiście chwasty usunąć.. ale też poczekać aż wyjdą i z raz przynajmniej prysnąć... najlepiej kilka razy i dopiero posiać trawę.. tak koło września/października podobno najlepiej, bo mało się chodzi po ogrodzie, a deszczyk pada, i jest odpowiednio wilgotno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.07.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Randapem pryskasz.. zależy co będziesz później robić. No wlasnie musze nawiezc sporo ziemi, a teraz mam chwasciory jak sie patrzy (tyle ze wypryskane), chyba wsypac na to ziemi nie moge, musze stan obecny przekopac, to na pewno, ale czy z tymi chwastami cos trzeba robic czy moga zostac i je przysypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.07.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 dziękuję dziewczyny bardzo - cieszę się ogromnie, że taras się podoba Tak jak moja sekretarka (buźka Monia ) napisała - deska to bangkirai, naturalna, olejowana bezbarwnym olejem. Pan (sztuk 1 !!!) wykonał mój taras od A do Z sam, w niecałe 2,5 tygodnia Pan jest rewelacyjny, dokładny i jestem naprawdę z niego bardzo zadowolona . A taras naprawdę niemały, bo wyszło go ponad 70 m2 Teraz to dopiero doceniam mieszkanie w domu, bo mogę sobie wyjść i posiedzieć na tarasie. Niedługo czeka mnie robienie ogródka - czyli pozbycie się chwastów, wyrównanie plaży i nawiezienie czarnoziemu, który czeka przed działką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.07.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 No wlasnie musze nawiezc sporo ziemi, a teraz mam chwasciory jak sie patrzy (tyle ze wypryskane), chyba wsypac na to ziemi nie moge, musze stan obecny przekopac, to na pewno, ale czy z tymi chwastami cos trzeba robic czy moga zostac i je przysypie Monia ja bym przy przekopywaniu wyciągała chwasty i wyrzucała do śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.07.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 i wyrzucała do śmieci to chyba musze zamowic ze 3 wywrotki na te chwasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.07.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 to chyba musze zamowic ze 3 wywrotki na te chwasty nie ty jedna - ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.07.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 skończony taras tarasik śniadaniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.07.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tego tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.07.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Lidzia piękny taras! A planujecie jakies barierki? czy zostaje tak jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts