aneta s 16.07.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 padam dziś na twarz więc zmykam do wyrka:yes: To jak Lidzia kawka jutro na tarasie?dobrej nocki Dziewczynki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.07.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 poszło a potem mi forwardnij, co? Elena ... Ty zboczuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.07.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 a potem mi forwardnij, co? Elena ... Ty zboczuchu To chyba zmęczenie, ja też już lepiej pójdę spać zwłaszcza, że plan na dziś wykonany - dwa gary konfitur z wiśni po raz drugi podgotowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.07.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 dwa gary konfitur z wiśni po raz drugi podgotowane wow! W sumie to ja tez powinnam wisnie zrobic. Ale bez drylownicy :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.07.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Ale mi się trafiło, Lidzia taras mega wypas. Tak jak pisala Ell można i w słońcu i przy gorszej pogodzie delektować się do woli. Nie wiem czy teraz będziesz miała na tyle silnej woli żeby przerwać np. leniuchowanie na nim z książką i zabrać się za wyrywanie chwaściorów :lol2: (ja bym miała problem ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.07.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Cudnie wygląda ten tarasik, i jakie ładne wykończenie boków, Lidzia boki są też z tej deski tarasowej? Możesz zrobić zbliżenie jakoś zeby to zobaczyc? Bo ja jestem na końcówce i nijak nie wiem jak to estetycznie wykończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.07.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 lidzia już widzialam twoj taras na fb!!! piękny, wypatruj sloneczka, bo u nas dziś zimno:mad: a jakie ksiązki na lato polecacie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.07.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Cudnie wygląda ten tarasik, i jakie ładne wykończenie boków, Lidzia boki są też z tej deski tarasowej? Możesz zrobić zbliżenie jakoś zeby to zobaczyc? Bo ja jestem na końcówce i nijak nie wiem jak to estetycznie wykończyć. Wiola, tak wykończenie czołowe z deski tarasowej. Postaram się zrobić zbliżenie, chociaż u nas od rana pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.07.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 lidzia już widzialam twoj taras na fb!!! piękny, wypatruj sloneczka, bo u nas dziś zimno:mad: a jakie ksiązki na lato polecacie????? u nas słoneczka dzisiaj chyba też nie będzie pada od rana i jest zimno jeśli chodzi o książki, to ja się zabieram za kolejną część sagi Camilli Lackberg "Fabrykantka aniołków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.07.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Ale mi się trafiło, Lidzia taras mega wypas. Tak jak pisala Ell można i w słońcu i przy gorszej pogodzie delektować się do woli. Nie wiem czy teraz będziesz miała na tyle silnej woli żeby przerwać np. leniuchowanie na nim z książką i zabrać się za wyrywanie chwaściorów :lol2: (ja bym miała problem ). problem pewnie będę miała, ale dobrze, że jeszcze nie zdążyłam kupić żadnego leżaka, bo wtedy naprawdę byłoby ciężko zwlec się z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.07.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 U mnie dopiero zaczeło padać ale jest całkiem znośnie, chyba +22 wiec nawet deszczyk nie przeszkadza za bardzo. Ale ze swego tarasu nie skorzystam, chyba ze z parasolką :lol2: Czekam w takim razie na zdjęcia i jakby co to ściągam pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.07.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Oj u mnie też leje. Jestem dwa dni w domu i jak na złość pewnie nawet nie skorzystam z tarasu, gdzie tu sprawiedliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misio822 18.07.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Naprawdę przepiękny tarasik...marzenie...mam jedno pytanko do Ciebie ,bardzo mi się podobają płytki w Twojej małżeńskiej łazience jaka to firma?jeśli mogę wiedzieć?Pozdrowionka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.07.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Naprawdę przepiękny tarasik...marzenie...mam jedno pytanko do Ciebie ,bardzo mi się podobają płytki w Twojej małżeńskiej łazience jaka to firma?jeśli mogę wiedzieć?Pozdrowionka:D płytki to Venis Filo Marfil - te beżowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 03.08.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Lidzia,Taras jak marzenie. Czy podzielisz sie namiarem na tego super fachowca od tarasów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 09.08.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Wpadłam się przywitać i wyrazić ochy i achy na temat wystroju - pięknie jest :) Trochę się rozgoszczę, a i wpadać będę częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 22.08.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Witanko Lidzia:)Taras CUDO!Jak z odbiorem, masz już z głowy?Ja wciąż jeszcze zbieram papiery:(Wakacyjne pozdrowionka.Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.08.2012 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Hallooo! Lidka! Koniec urlopowania sie Do szkoły czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.08.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Lidzia, a Ty gdzies jeszcze na urlop wyjechałaś??? Widziałam, że namiętnie grasz w squash'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.08.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Widzę, że jeszcze o mnie pamiętacie Nigdzie nie wyjechałam, ale byłam zajęta. Jak niektóre z was widziały na FB, moja Olga rozwaliła sobie półtora tygodnia temu łuk brwiowy i miała zakładane szwy, więc cały ubiegły tydzień upłynął mi na doglądaniu mojego małego "kaskadera" W między czasie pojawili się panowie murarze i udało mi się w końcu (po trzech latach) zrobić murek oporowy z tyłu działki - a jak niektóre wiedzą, miałam tam małe bajorko i musiałam poczekać aż wyschnie w nim woda. Całe szczęście udało się i we wtorek panowie przyjadą założyć siatkę Dzięki temu, że jestem już z każdej strony ogrodzona będę się mogła w końcu zająć projektowaniem ogrodu, więc czeka mnie dość pracowita jesień na świeżym powietrzu Poza tym mam nadzieję, że uda nam się w tym roku również w końcu położyć płytki na balkonach i schodach wejściowych. Czekam na kilka bezdeszczowych dni, aby położyć masę uszczelniającą na balkonach. A tak poza tym nic się nie dzieje u nas w domu - no może oprócz tego, że zamówiłam żaluzje drewniane na cały dół i mam nadzieję, że w tym tygodniu panowie je zamontują. Coraz bardziej rozjaśnia mi się kwestia oświetlenia w domu, ale do jego zamontowania jeszcze długa droga, bo muszę do moich pomysłów przekonać Wynajętego, a to nie będzie łatwe A squash - rzeczywiście, to nasza nowa pasja Okazało się, że na mojej wsi są korty do squasha, więc korzystamy z tego, że są pod nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts