rasia 23.08.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Hej Liduś. Mały Kaskader już się wygoił? Mam nadzieję, że śladu już nie ma(prawie;)). Murku oporowego bardzo gratuluję. Wyjątkowo sucho jest w tym roku i u mnie całe bajorko wyschło... więc świetny moment na zakładanie ogrodu i dosypanie ziemi w ewentualnie newralgicznych miejscach:yes:. Koniec sierpnia zapowiada się bezdeszczowo, więc uda Ci się i z masą uszczelniającą i z płytkami:D. Żaluzjami koniecznie się pochwal jak będziesz miała zamontowane:yes:. A squasha zazdroszczę okrutnie:cool:. Buziaki zostawiam:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.08.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Lidzia ja oczywiście na bieżąco dzięki fb. mała już ok?????squash mówisz??????? no nieżle:yes: a żaluzjami koniecznie się pochwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.08.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Ja o kaskaderce nic nie wiem..musze cześciej na fb zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.08.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Powtórzę Rasię i Wiolaszkę... Wszystkiego gratuluję i czekam na fotki, a FB nie śledzę i nic nie wiem... No to i Ciebie też pochłonie to zielone.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.08.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) Kaskaderka miała w zeszły piątek zdejmowane szwy (sztuk 6) i teraz biega z plasterkiem na głowie (do przyszłego piątku). Tak więc nie wiem jak ta rana wygląda teraz, bo franca nie daje sobie zajrzeć i odkleić plastra. Ma na siebie uważać itp., ale generalnie muszę jej co chwila przypominać, żeby uważała na głowę. tak wyglądało moje szczęście następnego dnia po założeniu szwów, dla tych, co nie zaglądają na fb A żeby było śmieszniej, to pół centymetra pod tą raną ma inną bliznę po rozcięciu, którego dorobiła się 3 lata temu na schodach u znajomych. Tylko tamto rozcięcie miało ok 0,5 cm długości i nie miała zakładanych szwów. Żaluzjami się pochwalę (oczywiście jeśli mi się będą podobać ) jutro Dzwonił właśnie pan i się umówił na montaż Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.08.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Na fb nie zaglądam to nic nie wiem, 6 szwów, nieźle Zdrówka córci życzę i czekam na foty żaluzji. Murkiem oporowym też nie pogardzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.08.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 To co Ona wyrabiała???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.08.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 To co Ona wyrabiała???????? nic wielkiego, bawiła się w berka z dziećmi znajomych w swoim pokoju, poślizgnęła się i chciała sprawdzić, co jest trwalsze, jej skóra, czy też róg Expedita z Ikei Niestety Expedit okazał się mocniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.08.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 uff ale miala szczęscie w nieszczęsciu. Ze na oko nie trafiła. jak te dzieciaki to robią??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.08.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Lidzia fotki daj:lol: a ksakadera wycałuj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.08.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Lidzia fotki daj:lol: a ksakadera wycałuj;) fotki bedom dzisiaj na pewno. Właśnie przyjechał pan z żaluzjami i zaraz zacznie się montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.08.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 uff ale miala szczęscie w nieszczęsciu. Ze na oko nie trafiła. jak te dzieciaki to robią??? ja też się zastanawiam, jak ona to zrobiła - po raz drugi zresztą ja też byłam taką zdolniachą, chociaż inne części ciała sobie masakrowałam, więc dość lekko do tego podchodzę. Moja mama jak ją zobaczyła, to do razu zaczęła mieć do nas pretensję, że jej nie dopilnowaliśmy, że będzie mieć bliznę, że jesteśmy nieodpowiedzialni itp., itd. Więc jej tylko przypomniałam, że ona też była nieodpowiedzialna, skoro nie była w stanie mnie dopilnować, żebym sobie nic nie zrobiła Zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.08.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Te babcie są nie do przebicia. Moja mama ciągle mnie poucza co powinnam a co nie w stosunku do moich dzieci, a jaka teraz raptem cierpliwa jest do nich, hohooo Jak z dziecinstwa pamietam, to cierpliwości ani wyrozumiałości nie miała za grosz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.08.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 nasze żaluzje http://img28.imageshack.us/img28/7311/20120824113419.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img834.imageshack.us/img834/8777/20120824120941.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img145.imageshack.us/img145/2554/20120824121221.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.08.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Pięknie teraz macie i intymnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.08.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Żaluzje bardzo fajne, lubię żaluzje, sama kupowałam w Ikea, ale nie na wszystkie okna, u nas żaluzjami jest las dookoła. Właśnie namawiam mężą, żebyśmy trochę wycieli, ale chyba nie mam daru przekonywania. Chociaż słońca u nas jak na lekarstwo, dobre jak jest upał, ale ile u nas tych upałów jest?? A propos szwów i komentarzy rodziców, to zawsze zastanawiam się jak my będziemy reagowały będąc dziadkami. Ja od zawsze wiem wszystko najlepiej i nie rozumiem, że inni robią coś inaczej, inaczej tzn źle, bo robią inaczej niż ja, a ja wszystko przecież najlepiej robię Więc synowa musi wszystko robić tak jak ja uważam:lol2: Nie widzę zatem możliwości mieszkania razem Mnie te uwagi mojej mamy, doprowadzały do szewskiej pasji, bo moja mama tez wszystko wie najlepiej (jak wyście syna wychowali?????, dlaczego on taki złośnik, nie można mówić dziecku że się go kocha jak taki jest niedobry i podobne teksty) A rana do wesela się zagoi, no pewno dziewczynce jakąś kosmetykę trzeba będzie zrobić i można mówić o szczęściu, że własnie oko nienaruszone. jak można dopilnować dziecko, choćby jak na rowerze jeździ, czy robi akrobacje na drabince. Cóż nam pozostało wysłuchać i się nie przejmować głupimi uwagami !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.08.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Lidzia fajowo z tymi żaluzjami i baaardzo do domku pasują ale z tą O. to miałaś przejścia aż mi ciary przechodzą jak pomyślę... a co do oświetlenia to masz już cuś kupione i w dobrych cenach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 24.08.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Mogę się tylko domyślać co czułaś po wypadku O. W sumie to chyba wiem. Moja średniaczka też jest taka przebojowa. Raz goniła za psem, straciła równowagę na żwirku i uderzyła w niego czołem. Zanim ją podniosłam, cała była we krwi, po obmyciu naszym oczom ukazały się 2 dziury Obyło się bez szycia. Za drugim razem nie miała tyle szczęścia i miała 7 szwów na górnej części stopy (a "tylko" bawiła się w piaskownicy) Też doszliśmy do wniosku, że mogło się dużo gorzej skończyć. A żaluzje dają niepowtarzalny efekt wewnątrz pomieszczeń, a Twoje są cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.08.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Nooo kochana, faktycznie intymnie się zrobiło.. Na wszystkie okna masz? Płatki są 25 mm? Najbardziej te skrzynki mi się podobają, takie malutkie, jakby wtapiały sie w ramę okna.. A co do dzieci, to moja na szczęście jeszcze nic nie miała szyte na ciele, ale wszystko przed nią...ostatnio zażyczyła sobie wymienić rower, bo ten który obecnie ma "jest jakiś szalony-chce ją zabić" :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.08.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 zia żaluzje super O Się zagoi i będzie miała cudny ślad, który chłopcy wycałują w stosownym czasie Emi.... a ja myślałam, że tylko ja tak mam.. huuuraaaa nie jestem sama... No i mamy prz....ne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts