Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

Hej Liduś:D. Mały Kaskader już się wygoił? Mam nadzieję, że śladu już nie ma(prawie;)).

Murku oporowego bardzo gratuluję:lol2:. Wyjątkowo sucho jest w tym roku i u mnie całe bajorko wyschło... więc świetny moment na zakładanie ogrodu i dosypanie ziemi w ewentualnie newralgicznych miejscach:yes:. Koniec sierpnia zapowiada się bezdeszczowo, więc uda Ci się i z masą uszczelniającą i z płytkami:D. Żaluzjami koniecznie się pochwal jak będziesz miała zamontowane:yes:.

A squasha zazdroszczę okrutnie:cool:. Buziaki zostawiam:).

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kaskaderka miała w zeszły piątek zdejmowane szwy (sztuk 6) i teraz biega z plasterkiem na głowie (do przyszłego piątku). Tak więc nie wiem jak ta rana wygląda teraz, bo franca nie daje sobie zajrzeć i odkleić plastra.

Ma na siebie uważać itp., ale generalnie muszę jej co chwila przypominać, żeby uważała na głowę.

tak wyglądało moje szczęście następnego dnia po założeniu szwów, dla tych, co nie zaglądają na fb :p A żeby było śmieszniej, to pół centymetra pod tą raną ma inną bliznę po rozcięciu, którego dorobiła się 3 lata temu na schodach u znajomych. Tylko tamto rozcięcie miało ok 0,5 cm długości i nie miała zakładanych szwów.

524484_2296867159371_87458005_n.jpg

Żaluzjami się pochwalę (oczywiście jeśli mi się będą podobać :lol2:) jutro :D Dzwonił właśnie pan i się umówił na montaż :D

Edytowane przez lidszu

uff ale miala szczęscie w nieszczęsciu. Ze na oko nie trafiła. jak te dzieciaki to robią???:o

ja też się zastanawiam, jak ona to zrobiła - po raz drugi zresztą :lol2:

ja też byłam taką zdolniachą, chociaż inne części ciała sobie masakrowałam, więc dość lekko do tego podchodzę. Moja mama jak ją zobaczyła, to do razu zaczęła mieć do nas pretensję, że jej nie dopilnowaliśmy, że będzie mieć bliznę, że jesteśmy nieodpowiedzialni itp., itd. Więc jej tylko przypomniałam, że ona też była nieodpowiedzialna, skoro nie była w stanie mnie dopilnować, żebym sobie nic nie zrobiła :p Zadziałało :lol2:

Żaluzje bardzo fajne, lubię żaluzje, sama kupowałam w Ikea, ale nie na wszystkie okna, u nas żaluzjami jest las dookoła. Właśnie namawiam mężą, żebyśmy trochę wycieli, ale chyba nie mam daru przekonywania. Chociaż słońca u nas jak na lekarstwo, dobre jak jest upał, ale ile u nas tych upałów jest??

A propos szwów i komentarzy rodziców, to zawsze zastanawiam się jak my będziemy reagowały będąc dziadkami. Ja od zawsze wiem wszystko najlepiej i nie rozumiem, że inni robią coś inaczej, inaczej tzn źle, bo robią inaczej niż ja, a ja wszystko przecież najlepiej robię:lol2:

Więc synowa musi wszystko robić tak jak ja uważam:lol2:

Nie widzę zatem możliwości mieszkania razem :)

Mnie te uwagi mojej mamy, doprowadzały do szewskiej pasji, bo moja mama tez wszystko wie najlepiej (jak wyście syna wychowali?????, dlaczego on taki złośnik, nie można mówić dziecku że się go kocha jak taki jest niedobry i podobne teksty)

A rana do wesela się zagoi, no pewno dziewczynce jakąś kosmetykę trzeba będzie zrobić i można mówić o szczęściu, że własnie oko nienaruszone.

jak można dopilnować dziecko, choćby jak na rowerze jeździ, czy robi akrobacje na drabince. :)

Cóż nam pozostało wysłuchać i się nie przejmować głupimi uwagami !!!

Mogę się tylko domyślać co czułaś po wypadku O. W sumie to chyba wiem. Moja średniaczka też jest taka przebojowa. Raz goniła za psem, straciła równowagę na żwirku i uderzyła w niego czołem. Zanim ją podniosłam, cała była we krwi, po obmyciu naszym oczom ukazały się 2 dziury :( Obyło się bez szycia. Za drugim razem nie miała tyle szczęścia i miała 7 szwów na górnej części stopy (a "tylko" bawiła się w piaskownicy) :( Też doszliśmy do wniosku, że mogło się dużo gorzej skończyć.

A żaluzje dają niepowtarzalny efekt wewnątrz pomieszczeń, a Twoje są cudne :cool:

Nooo kochana, faktycznie intymnie się zrobiło.. Na wszystkie okna masz?

Płatki są 25 mm? Najbardziej te skrzynki mi się podobają, takie malutkie, jakby wtapiały sie w ramę okna..

A co do dzieci, to moja na szczęście jeszcze nic nie miała szyte na ciele, ale wszystko przed nią...ostatnio zażyczyła sobie wymienić rower, bo ten który obecnie ma "jest jakiś szalony-chce ją zabić" :lol2::lol2: