Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik lidszu - komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gratulki, ale ten czas zapiernicza, nie? dopiero co budowa, jakieś tynki, glazurniki, malarze... a tu już rok na nowych "śmieciach". :)

właśnie po Twoim wpisie sobie uświadomiłam, ze w sobotę nam stuknęło 1,5 roku :o ale kieeeeedyyyy? :o

Gratulki Lidzia :)

Noo ja ponad dwa lata już.... Daliśmy sobie na budowę i wykończenie 2-5 lat tak na tip top.. Wcale się teraz nie śpieszymy... zostały nam do zrobienia solary, druga łazienka i komody + żyrandole do salonu. Ale to już pikuś... Kostka się kończy, więc z brudnych rzeczy tylko ta łazienka będzie...

To naprawdę niewiele, i w czasie powiedzmy 2 lat to z palcem w nosie się zrobi...

Ale ten czas zapiernicza....

Dziewczyny wielkie dzięki :D

Ja też jestem w totalnym szoku, że to tak szybko zleciało :jawdrop:

"Imprezka" była nie on-line ;) :lol2: Dodatkowo o 3 nad ranem O. mnie obudziła, że boli ją brzuch i ledwo zdążyła do łazienki zwymiotować :( Całe szczęście dzisiaj rano już dobrze się czuła i poszła do szkoły, ponieważ miała wycieczkę do teatru i nie chciała jej przegapić. Wydaje mi się, że usiadła jej jakaś skórka na żołądku, bo wczoraj mieli w szkole lekcje o owocach, mieli przynieść 4 różne owoce i wiem, że potem wszyscy się nawzajem częstowali śliwkami, winogronami, gruszkami, jabłkami, brzoskwiniami itp.

Padnięta jestem przez to dzisiaj, bo O. wybudziła mnie ze snu i potem nie mogłam zasnąć

Chcialam tylko napomknac, ze ostatnio czytalam, ze przyklejenie sie skorki do zoladka jest fizycznie niemozliwe. ;)

Małgos mi też tak lekarka mówiła, ale jak to zwał tak zwał, ale wszyscy wiemy o co chodzi. Ja jak zjem śliwki z kompotu lub ciasta ze skórką, to mam gwarantowany ból żoładka :yes: i tez zawsze mówię, że skórka mi się przykleiła, no bo jak to inaczej wytłumaczysz :lol2:

Lidzia super, że O.lepiej!

Czy Ty swój taras olejowałaś Flugerem? bezbarwnym? Podasz mi nazwę...proszę:hug:

tak, taras był olejowany Fluggerem bezbarwnym. Takim dokładnie:

http://zalacznik.wp.pl/0/d671/flugger.jpg?tsn=1349858187090&zalf=Nowe&wid=21872&p=2&o2=37677&t=IMAGE&st=JPEG&ct=QkFTRTY0