nitubaga 01.10.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 hejczka, bardzo fajnie wyszły te schody. Jak masz rozwiązane cokoły przy ścianach? nakładałaś tynk na te cokoliki? No i gratulki udanej transakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.10.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Dzisiaj mija dokładnie rok jak się przeprowadziliśmy do naszego domu jeszcze bardzo dużo zostało do zrobienia, ale i tak jesteśmy najszczęśliwszymi osobami na ziemie, które mają własne cztery kąty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Gratuluję To co? jakieś małe święto? flaszeczka, imprezka on-line, coś z tych rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Albo nie tylko online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.10.2012 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Gratulki, ale ten czas zapiernicza, nie? dopiero co budowa, jakieś tynki, glazurniki, malarze... a tu już rok na nowych "śmieciach". właśnie po Twoim wpisie sobie uświadomiłam, ze w sobotę nam stuknęło 1,5 roku ale kieeeeedyyyy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Gratulki Lidzia Noo ja ponad dwa lata już.... Daliśmy sobie na budowę i wykończenie 2-5 lat tak na tip top.. Wcale się teraz nie śpieszymy... zostały nam do zrobienia solary, druga łazienka i komody + żyrandole do salonu. Ale to już pikuś... Kostka się kończy, więc z brudnych rzeczy tylko ta łazienka będzie... To naprawdę niewiele, i w czasie powiedzmy 2 lat to z palcem w nosie się zrobi... Ale ten czas zapiernicza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.10.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 o matko Lidzia...już rok... gratulacje:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Dziewczyny wielkie dzięki Ja też jestem w totalnym szoku, że to tak szybko zleciało "Imprezka" była nie on-line Dodatkowo o 3 nad ranem O. mnie obudziła, że boli ją brzuch i ledwo zdążyła do łazienki zwymiotować Całe szczęście dzisiaj rano już dobrze się czuła i poszła do szkoły, ponieważ miała wycieczkę do teatru i nie chciała jej przegapić. Wydaje mi się, że usiadła jej jakaś skórka na żołądku, bo wczoraj mieli w szkole lekcje o owocach, mieli przynieść 4 różne owoce i wiem, że potem wszyscy się nawzajem częstowali śliwkami, winogronami, gruszkami, jabłkami, brzoskwiniami itp. Padnięta jestem przez to dzisiaj, bo O. wybudziła mnie ze snu i potem nie mogłam zasnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.10.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 \nie ma to jak we własnym domu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.10.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Lidzia gratulki wiem coś na temat mieszkania w swoim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.10.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 oooo no to aby ta łazienkowa historia się już nie powtórzyła:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 O. czuje się dobrze. Nie bolał ją brzuszek przez cały dzień, więc dobrze myślałam, że skórka z owocu przykleiła jej się do żołądka. Wróciłam z nabożeństwa różańcowego (wymodlę się chyba za wszystkie czasy ) i jestem padnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.10.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Lidzia super, że O.lepiej! Czy Ty swój taras olejowałaś Flugerem? bezbarwnym? Podasz mi nazwę...proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.10.2012 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Chcialam tylko napomknac, ze ostatnio czytalam, ze przyklejenie sie skorki do zoladka jest fizycznie niemozliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.10.2012 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Czego to ludzie nie piszą, pisać każdy może. Za to ten kto przeżył to co nie możliwe wie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.10.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Gosia.. z początku zastanawiałam się o co chodzi.. - nooo tak.. o tą skórkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.10.2012 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Chcialam tylko napomknac, ze ostatnio czytalam, ze przyklejenie sie skorki do zoladka jest fizycznie niemozliwe. Małgos mi też tak lekarka mówiła, ale jak to zwał tak zwał, ale wszyscy wiemy o co chodzi. Ja jak zjem śliwki z kompotu lub ciasta ze skórką, to mam gwarantowany ból żoładka i tez zawsze mówię, że skórka mi się przykleiła, no bo jak to inaczej wytłumaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.10.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Dzień dobry jak byłam jeszcze mloda i piękna miałam tak samo ze skórką z papryki i kto nie przezył ten nie wie co to życie D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.10.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Lidzia super, że O.lepiej! Czy Ty swój taras olejowałaś Flugerem? bezbarwnym? Podasz mi nazwę...proszę tak, taras był olejowany Fluggerem bezbarwnym. Takim dokładnie: http://zalacznik.wp.pl/0/d671/flugger.jpg?tsn=1349858187090&zalf=Nowe&wid=21872&p=2&o2=37677&t=IMAGE&st=JPEG&ct=QkFTRTY0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.10.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Chcialam tylko napomknac, ze ostatnio czytalam, ze przyklejenie sie skorki do zoladka jest fizycznie niemozliwe. jak zwał, tak zwał - ważne, że wszyscy wiemy o co chodzi i że nie jest to zbytnio przyjemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts